Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
jerome döner yeni guard iyi kötü tutarsa şansımız olabilir, bugünkü kadroyla bizim ligde bile maç almamız zor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zor mac olacak, gecen hafta fenere karsi fena degillerdi(her ne kadar fener euroleague yorgunu olsada)
Playofflar icin her mac onemli artik.
sahada erkek gibi durmayı bilen 3 oyuncudan 2'si sakatlandı. prenses erkeklerle mücadele ediyoruzTakim toparlanmamis miydi ne oldu yine
aga büyükçekmeci'yi durduramıyoruz savunmada, tenerife'ye karşı nacabaz ki?Takımın bu sene benim gözümde tek misyonu kalmıştır:
Katıksız Oe Huertas’ı sevindirmemek. Huertas’ı sevindiren takım ülkeye geri falan dönmesin.
Sekizkök gönderildiğinde de yazdım. Şubede zihniyet değişmediği sürece bu branşta bir şey olmaz. Yeni hoca gazı bittiği anda bu takım bu kadar işte. Prime Phil Jackson ile Ataman aynı anda gelse yine değişmez. İlk 5-6 hafta bir şeyler değişmiş gibi gözükür sonra yine aynı tas aynı hamam.aga büyükçekmeci'yi durduramıyoruz savunmada, tenerife'ye karşı nacabaz ki?
sekizkök ve ekibi 12 oyuncu aldı, pozzecco üstüne şimdilik 2 ekleme yaptı. onlar çok daha önceden de gitmeliydi ama dediğin gibi steve kerr de gelse kurtaramaz eldeki kadroyu. jerome ve cummings olsa gene daha iyi olurduk ama alalade sakatlıktan öte takıma liderlik edebilecek 2 nadir yeteneği aynı anda kaybetmenin altından kalkamadık.Sekizkök gönderildiğinde de yazdım. Şubede zihniyet değişmediği sürece bu branşta bir şey olmaz. Yeni hoca gazı bittiği anda bu takım bu kadar işte. Prime Phil Jackson ile Ataman aynı anda gelse yine değişmez. İlk 5-6 hafta bir şeyler değişmiş gibi gözükür sonra yine aynı tas aynı hamam.
Bir şekilde Huertası yensinler başka bir şey istemiyorum artık nasıl yaparlarsa.
Baştaki hain ve çapsız yönetimi gidecek..Sekizkök gönderildiğinde de yazdım. Şubede zihniyet değişmediği sürece bu branşta bir şey olmaz. Yeni hoca gazı bittiği anda bu takım bu kadar işte. Prime Phil Jackson ile Ataman aynı anda gelse yine değişmez. İlk 5-6 hafta bir şeyler değişmiş gibi gözükür sonra yine aynı tas aynı hamam.
Bir şekilde Huertası yensinler başka bir şey istemiyorum artık nasıl yaparlarsa.