Haber Galatasaray - Fenerbahçe Derbisine Yabancı Hakem Verilecek İddiası

İngiliz hakemler kötü bence. İtalyan veya turpin iyidir
Aynen ingilizler genel olarak kötü zaten de mourinho nefreti vardır hepsinde büyük ihtimalle ama onlar sicabilirler her türlü onların federasyonu arkalarında duruyor çünkü onlar da daha fazla siciyorlar.Kesinlikle ispanyol olmamalı bu arada en tehlikelisi onlar Manzano falan uzak olsun

Ivan Bebek hemen simdi

Ivan bebek gelsin

ali koç yönetsin, acun var hakemi olsun yine kaçışınız yok şikeciler. burayı okuyorsunuz biliyorum. şu an bu yazdığımı okuduğunuzu biliyorum. gelmeyin olm aklınız varsa sami yen'e. paramparça edicez sizi. aklınızı kaybedeceksiniz. sığınacağınız tek bir şey kalmayacak. size hodri meydan oglum.harbi paramparça edicez sizi.

Hm
İlginç bir point
Doğru olabilir bilion mu
Hatta çok net şekilde İtalyan,ispanyol-manzano hariç-, İngiliz bunların hepsi ihtimali olsa bir kaşık suda bogarlar bu adamı ki portekizli hakemlerin bile çoğu sevmiyordur sevilesi olan bir şahıs değil zaten.Anca Bulgar mulgar getirsen ismi var diye sempati duyuyordur bizim buradaki karaktersiz hakemler gibi

anthony taylor da olur hem bizle barışsın hem mou'dan o küfürlerin intikamını alsın

oynatan hakemde avantajlıyız bence. o yüzden gelsin. oyunun sürekli durmadığı sürece, gerekli sertliğe izin verildiği sürece saplar geçeriz. avrupa maçı gibi yönetilecekse avantaj bizde olur. sürekli oyunu durduran hakem yönetirse korkun bu maçtan.

Çok kaliteli bir Yabancı hakem gelecekse karşı değilim. Sahamızda aleyhimize kolay penaltı, kkart çalacak bir yerli hakemdense yabancıyı tercih ederim her türlü bizim lehimize olur. yerli hakem olursa 1 hafta önceden doldururlar bize taç bile veremez korkudan.

portekizli bir hakem bekliyorum ben

Yav acunun falan yabancı hakem istediğini harbiden zanneden var mı yav.

At gibi oynattıkları yerli hakemler varken gidip yabancıyla mı uğraşacaklar peki.

Olay konuyu gurur meselesi yaparak yerli hakem diye diretmemiz bu sayede hem istedikleri tetikçiyi getirip maçı katledebilecekler hemde bakın siz istediniz zaten biz yabancı istemiştik diye algı yapacaklar.

Yönetim hakem listesi belirleyip sosyal medyadan bu hakemlerden birisi olması koşuluyla kabul edilecektir diyip. Yerli hakem konusunda da ayarı orada vermeli.

Geri
Üst Alt