Haber Galatasaray - Fenerbahçe Derbisine Yabancı Hakem Verilecek İddiası

İtalyan olsun, Dzeko'nun atmalarını yemesin, topu oynatsın, Osimhen'in, Barış'ın fizik üstünlüğünü kullanması falan mümkün olur en azından.

CL'de en az 20 maçı olmayan bir hakem olmasın, adı sanı duyulmamış para kabul edebilecek bir tip olmasın.

asla kabul edilmememl, senin sahanda her türlü baskıyı hakeme yasla benim maçımda yabancı hakem hassss. diyorum

İtalyan hakemler genelde futbolu biliyorlar ama holdingin İtalya bağlantıları malum.

Türk hakem olursa 0-0'a bağlarlar 1278 kere oyun durur bu maçta benden söylemesi. Bu maçı hiç bir Türk hakem de yönetmek istemez zaten.
First class bir hakem getirilmeli VAR EKİBİYLE BERABER.

Olumsuz bakmiyorum, ama kesinlikle ust duzey hakem ve kendi ekibi olmali.

fb ne isterse yapıyolar bu işin sonu nereye gidecek merak ediyorum

Kendi sahamızda hakemi en çok biz baskı altına alabilecekken yabancı hakeme evet dememiz beklenemez.

İlk yarıda da yabancı hakem olmuş olsaydı Kadıköy'de evet olabilirdi fakat dere geçerken at değiştirilmez.

çok pis ayar oldum iş yerinde şuan ağız dalaşındayım fenerlilerle bir yandan da
fenerlilerin gercek hayatta da hep alevere dalavere islere giren koseyi kisa yoldan donmeye calisan ve basariya giden her yolu mubah goren tipler oldugu konusunda hem fikir miyiz?

Ali koç orta hakem Muhabir Var hakemi olsun istiyolarsa. Kaderinden kaçamazsın.

Kardeşim iyi hakem gelsin. Sırf yabancı diye kötü bir hakem gelmesin.

Yahu boyle birseyin kabulu mümkün degil

Psikolojik üstünlük tamamen fenere geçer

Kendinize gelin beyler

Temposuz, sürekli faulle duran bi maçta fb avantajlı olur. Bi tane atıp üstüne yatabilirler. Korakor mücadeleye izin veren hakemle tempo yaparız, seyirci de maçın içinde olur, mıy mıy şarkı söylemezler. Lehimize olur.

Geri
Üst Alt