- 13 Şubat 2009
- 27.041
- 24.363
- 3.048
İtalyan olsun, Dzeko'nun atmalarını yemesin, topu oynatsın, Osimhen'in, Barış'ın fizik üstünlüğünü kullanması falan mümkün olur en azından.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
guldurduİşte öyle bir adam getirilmeye calisilirsa zaten iş bizim yönetime düşüyor
kesinlikle kabul edilmemeli katiliyorumasla kabul edilmememl, senin sahanda her türlü baskıyı hakeme yasla benim maçımda yabancı hakem hassss. diyorum
çok pis ayar oldum iş yerinde şuan ağız dalaşındayım fenerlilerle bir yandan dakesinlikle kabul edilmemeli katiliyorum
Türkiye verilen söz;tam zıttını yapmakbu haciosmanoglu iyice samaroglanina dondu. sezon basi okadar artistlik yapti turk evladi, turk hakemler, ben oldugum surece felan filan... hepsi bos laf cikti
fenerlilerin gercek hayatta da hep alevere dalavere islere giren koseyi kisa yoldan donmeye calisan ve basariya giden her yolu mubah goren tipler oldugu konusunda hem fikir miyiz?çok pis ayar oldum iş yerinde şuan ağız dalaşındayım fenerlilerle bir yandan da