Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha dün Türk hakemi dediler.niye sabah fotomac haberi paylaşılıyor
Bizim kadronun da efsane vasat olduğu zamanlardı.gs fb macini tarihte bir kere bir yabanci hakem yönetti
rijkardin ikinci senesinde sezon öncesi
bizim takim bebelerle cikip fb aslarla cikmisti maca
fb 10 kisi kalmisti ilk yari hazirlik macinda ama santosun tek golüyle yendiler bizi
hakem almandi yanlis hatirlamiyorsam
hazirlik macinda bile 10 kisi kalmayi becerdi bunlar adil yönetim olunca
Kadıköyde 11'e 11 60 dakikada 3 yediler zaten o kadar uzağa gitmeye gerek yok kiBu arada bu eşşekler geçen seneye güveniyorlar 10 kişi yendik falan burayı okuyan kuşlar vardır onlara yazıyorum o maç son maç olsaydı ölünüz çıkardı o staddan bırak galibiyeti götünüzün üstüne oturamazdınız, siz galatasaray'ı falan yenmediniz 1 haftalık daha fazla kredisi olan bir takımı yendiniz.
Ben de yeğlerim ama sırf bu ifb nin istediği olmasın diye istemiyorum. Her dedikleri olmaya başladı can sıkıcı bir durum bi dur demek lazım gelir.Yabancıyı #yeğlerim
İnan yabancı hakem istemiyorlar, yaygara yapıyorlarki Galatasaray korunuyormuş, Galatasaray'ın dediği olmuş algısı olsun. Bence amaçlarına da ulaşacaklar. Hakem bizi biçecek, biz yabancı olsun demiştik istemediniz diyecekler. Aslında onların istediği oldu. Olur da kazanırlarsa 5 penaltı kullansalar bile Türk hakeme rağmen kazandık muhabbeti yaparlar. Kaybederlerse sebebi olarak direkt hakem derler zaten vs vs.Ben de yeğlerim ama sırf bu ifb nin istediği olmasın diye istemiyorum. Her dedikleri olmaya başladı can sıkıcı bir durum bi dur demek lazım gelir.