- 26 Kasım 2012
- 185.572
- 258.165
- 5.998
Şabanlık demiştim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi her sene ayrı cendereden çıkmak zorunda mıyız ? Ali koç sınırsız cebinden verdikçe veriyor.
Şabanlık demiştim
Onun adı şike oluyor ama teşvik değil.gelen yabanci hakeme net tevsik primi verecekler
Aynen öyle bizim saftirik yönetim kabul etsin diye algı yapıyorlar çok bariz amaclarida oyun hiç hizlanmasin oynanmasin algı olduguda şuradan belli maç Kadıköy'de olsa yabancı lafı yapılmazdı bilealgı yaratıyorlar tuzağa düşmeyin.
Polonyalı ve Fransız gelse iyi olur. Geçen sene haklı kırmızıdan sonra hakem habire faul uydurup oyunu durdurdu bir o kadar da bize yapılan faulleri vermedi.yabancıya nie karşısınız, zaten her istediklerini yaptırıyolar bunu da yaptırsınlar da koyunca sussunlar ilelebet
türk hakemler maçı tahmin ederek yönetiyor bi de bunların baskısı eklenince maçın içine etme ihtimalleri daha yüksek
yabancı hakem gelse bunların yalanlarından değil bizim atmosferden etkilenir olsa olsa
Bu maçta sahaya madde atacak adam haindir ve tekme tokat dövülmelidir.Yabancı hakem istemelerinin diğer nedeni maçı geçen seneki gibi terörize edecek olmaları. Yedek kulübesinde Mhy trübüne oynayacak ve tribün malesef gereksiz yere ortamı gerecek sahaya su atacak ve yabancı hakem maçı tatil edecek.