Haber Galatasaray - Fenerbahçe Derbisine Yabancı Hakem Verilecek İddiası

Yabancı gelirse en ufak bir olayda maçı tatil eder maç da 3-0 hükmen şikecilere verilir.

Zaten haftalardır ortamı iyice gerdikçe germeleri de bu yüzden. Stadta seyirci olay çıkarsın, hatta seyirciyi tahrik eden şikeci köpek futbolculara seyirci aşağı inip saldırsın maç tatil edilsin ve şikeciler 3-0 hükmen galip gelsin. Bunu istiyorlar.

Bu köpekler yabancı hakemle böyle beleşten üç puan hesabı içinde değillerse ben de bişey bilmiyorum. Şikeci oe sizi!!

başımızda sağlam bir yonetim , adam gibi bir teknik direktör ve Hırslı bir oyuncu topluluğu yoksa isterse Dursun Özbek yönetsin bir şey olmaz.

Amaç taraftarı sahaya indirmek ve sokaklara… ibo tff filan sadece piyon.. belerin döndüğünü bile anlamıyor. Yapılan operasyonun kendisine yapıldığını ara sıra düşünüyor, o kadar önemli görüyor kendisi; oysa Koçun olduğu yerde kendisi (ibo) anca sandalyede el pençe, süklüm püklüm oturur.. önceki tff başkanı zekiydi oyuna gelmedi, beceriksizdi ayrı konu… Erden başkanın dediği gibi bir cisim yaklaşıyor.. hedefte Galatasaray var, ancak hedef Galatasaray değil…

Yabanci hakem diye su fener anderlecht macindaki hakem gibi gizi fenerli birini getirirlerse…

Polonyalı ukraynalı danimarkalı gibi bizden beter hakemleri göreve getiren zihniyet sizce ingiltere Almanya gibi yerlerden hakem getirir mi?

yabancıya nie karşısınız, zaten her istediklerini yaptırıyolar bunu da yaptırsınlar da koyunca sussunlar ilelebet
türk hakemler maçı tahmin ederek yönetiyor bi de bunların baskısı eklenince maçın içine etme ihtimalleri daha yüksek
yabancı hakem gelse bunların yalanlarından değil bizim atmosferden etkilenir olsa olsa
Polonyalı ve Fransız gelse iyi olur. Geçen sene haklı kırmızıdan sonra hakem habire faul uydurup oyunu durdurdu bir o kadar da bize yapılan faulleri vermedi.

Gelsin. Ama uefadan fifadan her neyse bir grup gözlemci ile birlikte gelsin.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakeme ne dediklerine bağlı. Bu Gs kayrılıyor fb mağdur oluyor algısını hakeme yansıtılıyorsa tehlikeli hesaplar yapılıyor demektir. Nitekim Rize maçında yabancı varın pen+kk uydurmasını buna bağlıyorum.

Yabancı hakem istemelerinin diğer nedeni maçı geçen seneki gibi terörize edecek olmaları. Yedek kulübesinde Mhy trübüne oynayacak ve tribün malesef gereksiz yere ortamı gerecek sahaya su atacak ve yabancı hakem maçı tatil edecek.

Yabancı hakem istemelerinin diğer nedeni maçı geçen seneki gibi terörize edecek olmaları. Yedek kulübesinde Mhy trübüne oynayacak ve tribün malesef gereksiz yere ortamı gerecek sahaya su atacak ve yabancı hakem maçı tatil edecek.
Bu maçta sahaya madde atacak adam haindir ve tekme tokat dövülmelidir.

Geri
Üst Alt