Galatasaray - Fenerbahçe Derbisinin Günü Belli Oldu!

Antalyaspor maci Cuma oynanmaz simdi herhalde

Dursun öyle çapsız öyle iş bilmez bir adam ki, ula sen GALATASARAY BAŞKANISIN. Fenerbahçe nin genel sekreteriyle yan yana kameraların karşısına geçiyon. Senin muhatabın başkanlar düzeyindeki kişiler olur.

Yemin ediyorum varlığı kulübe hakaret bu adamın. Ben olsam, hiçbir güç beni Mahmut Uslu ile birlikte oraya çıkaramazdı. Ben başkanım kardeşim. Ne işim olur genel sekreterle ???

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sneijder oynar.

mahmut bile arenaya gelirken barış ortamı istediğini belirtiyor ya daha nediyim :asd:

CeoTcRkWwAAE0BT.jpg

Dursun Özbek: 28 Nisan olmazsa olmaz :red:

Olay basit: O FBTV görüntüsü ortaya cikinca Aziz'in plani suya düstü ve bu kez de Sneijder'in oynamamasi icin tarih belirlediler.

Sneijder oynar diyenler neyin kafasinda? Okuduguma göre 3 hafta uzak kalacak, sonra bu işin kosulara baslamak, tempo kazanmak süreci var.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

wesley sakatlanmışken maçın tarihini hemen belirleyen federasyon!!!

Adam gelmeye bile tenezzül etmiyor, sag kolunu yani bas köpegini yolluyor.

Cenyp0MW8AAyNSz.jpg

ünal aysal'a atıp tutuyoruz ama adam hiçbir zaman fenerlilerin karşısında böyle süklüm püklüm durmuyordu.dursun tam vur ensesine al ağzından lokmayı kıvamında,bu resim onu gösteriyor.

Öncelikle 28 nisanı ben istemedim
Dursun çıkıp kendisi istiyoruz dedi ve beceremedi

Bunda becerecek birşey yok ki, kim ne isterse istesin karar merci Federasyon, sonuçta o ne uygun görürse o uygulanır.

Misal; terim 2 sene önce ceza aldığında herkes fener maçına takımın başında çıkamaz dedi ve bir şekilde fenerasyona baskı kurulup cezası ertelenmişti.
Eminim ki şimdi böyle bişey olsa dursun kesinlikle hocanın cezasını erteleyemez.

Her ne kadar sevmesem bile canaydın zamanında cıkıp dediki ;bizim maçta aleyhimize kötü kararlar veren ali aydın düdüğünü asacak ve hakem o günden sonra bir daha maç yönetmedi.

Rahmetli Canaydın Galatasaray'a yakışan iyi ve saygın bir başkandı. Rahmetliyi rica ediyorum karıştırmayalım. Sözüne de saygınlığından hürmet edilirdi masaya yumruk vurmasından değil.

Kimsenin de böyle birşeyi yapamaması lazım aslında. Ben Türkiye'deki bu olaylara son derece karşıyım. Kural ne diyorsa o uygulanmalı, bugün buna yumruk vurulacak, öbür gün oyunun kurallarına mı sıra gelecek? Her kulüp aynı şeyden şikayetçi, bizim özelimizde değil olay.

Avrupa işine gelirsek eğer;
Aysal zamanında ffp için görüşme yaptığında çok rahat bir sekilde 2 senelik zamanı koparmış
Hatta transfer yasağı yerine 250 bin euro ceza tek odemiştik.
Dursun ise avrupaya gitmeme cezası konusunda hiç bir şey yapamadı
Inter başkanı ile bir yemek yiyip transfer yapardık şimdi ise transfer bile yapamıyoruz.

Muhtemelen Aysal zamanında finansal durum kötüyse de bu kadar kötü değildi, ayrıca bir takım teminatlar filan gösterdiler (o dönem baya bir hisse satışları filan oldu) yoksa Aysal ve benzeri Galatasaray'lılar bugün yönetimde olmasalar da öyle bir özel güçleri varsa yine 2 görüşmeyle yeniden halledebilirlerdi, sonuçta Galatasaray'lı değil mi, yönetimde olması gerekmiyor kulübe böyle bir yardımda bulunması için. O borçlar katlana katlana bugünlere geldi, özellikle Ünal Aysal zamanında yapılan harcamalar ve anormal maaşlı sözleşmeler bugün iyice buraya getirdi bana göre. Bir de ffp uygulamalarının son yıllarda biraz b*ku çıktı.

Ikili ilişkilerle elbette bazı şeyler konuşulup halledilir ama o kadar uzun boylu olsaydı Manchester City, PSG, Inter, Milan (Berlusconi) gibi kulüplerin başı UEFA'ya FFP yüzünden derde girip kimi cezalar almazlardı. Onların da ilişkileri var.

Bu arada Platini'nin de UEFA'dan ceza alıp şutlandığını hatırlatayım.

Son düzenleme:
Sneijder oynayamaz, adele sakatliklarindan erken döndün mü yeniden nüksetme riski ve daha beter olma riski yüksek.

Öyle igneyle falan halledilecek birsey degil, bir depar atarsin ani hareket yaparsin yine adelen gider. Daha kupa maclari var, Sneijder bize lazim orada mutlaka.

Avrupa biletine ulasmak (cezayi cekebilmek icin) kupa yolundan lige göre daha kolay. Neredeyse 5 aydir deplasmanda galibiyet alamayan bir takimiz, kupayi kazanmak 3 maca bakiyor "sadece". Bu yüzden illa oynayacagim diye zorlamasin Sneijder. Ayni pisligi Burak da da yasadik gecen sezon. Iyice iyilessin arkadas.

Öncelikle 28 nisanı ben istemedim
Dursun çıkıp kendisi istiyoruz dedi ve beceremedi

Misal; terim 2 sene önce ceza aldığında herkes fener maçına takımın başında çıkamaz dedi ve bir şekilde fenerasyona baskı kurulup cezası ertelenmişti.
Eminim ki şimdi böyle bişey olsa dursun kesinlikle hocanın cezasını erteleyemez.

Her ne kadar sevmesem bile canaydın zamanında cıkıp dediki ;bizim maçta aleyhimize kötü kararlar veren ali aydın düdüğünü asacak ve hakem o günden sonra bir daha maç yönetmedi.

Avrupa işine gelirsek eğer;
Aysal zamanında ffp için görüşme yaptığında çok rahat bir sekilde 2 senelik zamanı koparmış
Hatta transfer yasağı yerine 250 bin euro ceza tek odemiştik.
Dursun ise avrupaya gitmeme cezası konusunda hiç bir şey yapamadı
Inter başkanı ile bir yemek yiyip transfer yapardık şimdi ise transfer bile yapamıyoruz.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetimine!
Dayak yiye yiye gideceksiniz.
28 nisan mantıklı değildi ve kabul edilmedi, mantıklı olan 6 yada 13 nisandı ve 13 nisan oldu. burada dursun özbekin beceremediği bir şey yok. eğer öyle bakıyorsan azizde beceremedi. önce mayıs ayını istedi olmadı ardından 6 nisanı istedi yine olmadı çifte beceriksizlik.

fatih terim federasyona baskı kurup cezasını falan erteletmedi. tff nin 3-4 sene önce getirdiği bir kuralı kullandı hepsi bu. hatta aynı şekilde gökhan zanında cezasını erteletmiştik. baskıyla maskıyla alakası yok.

özhan canaydının düdük astırma olayı 1 defa olur bir dahada olmaz.

avrupa konusunda tamamen saçmalamışsın. zaten uefa bugünkü cezayı biz sizi ünal aysal döneminde uyardık ama siz dinlemediniz diye veriyor. yani ünal aysal döneminde ceza almamızın imkanı yoktu. uefa önce takibe alıyor ardından ceza veriyor.

uefa ünal aysala size ya 2 sene kontrol ve 250 bin euro ceza verelim yada eğer 2 senede maddi durumunuzu düzeltemeyecekseniz size 4 sene kontrol 500 bin euro ceza verelim diye teklifte bulunuyor zamanında. ünal aysalda biz 2 senede durumu düzeltiriz diyip ilk seçeneği seçip üstüne abuk subuk transferler yaparak bizi bugünlere getirdi.

ünal aysal'a atıp tutuyoruz ama adam hiçbir zaman fenerlilerin karşısında böyle süklüm püklüm durmuyordu.dursun tam vur ensesine al ağzından lokmayı kıvamında,bu resim onu gösteriyor.

Aysal'in cok hatasi var ama adamin belirli bir durusu vardi, bizim basimizi öne egdirmiyordu hic bir sekilde. Dursun'dan her icraatinden hareketinden konusmalarindan resmen utaniyorum ben. Koskoca Galatasaray'in baskani böyle 2 lafi bir araya getiremeyen sümsük biri olmamali asla.

Sneijder oynayamaz, adele sakatliklarindan erken döndün mü yeniden nüksetme riski ve daha beter olma riski yüksek.

Öyle igneyle falan halledilecek birsey degil, bir depar atarsin ani hareket yaparsin yine adelen gider. Daha kupa maclari var, Sneijder bize lazim orada mutlaka.

Avrupa biletine ulasmak (cezayi cekebilmek icin) kupa yolundan lige göre daha kolay. Neredeyse 5 aydir deplasmanda galibiyet alamayan bir takimiz, kupayi kazanmak 3 maca bakiyor "sadece". Bu yüzden illa oynayacagim diye zorlamasin Sneijder. Ayni pisligi Burak da da yasadik gecen sezon. Iyice iyilessin arkadas.

Sneijder maç 28'inde de olsa oynayamayacak zaten, transfermarkt'a göre Nisan'ın 25'ine kadar yok.

Wesley Sneijder - Injury history - Transfermarkt

1 aylık adele sakatlığından çıkmış adamı 2 günlük antremanla iğneyle mi çıkarıcaz maça?

Olay basit: O FBTV görüntüsü ortaya cikinca Aziz'in plani suya düstü ve bu kez de Sneijder'in oynamamasi icin tarih belirlediler.

Sneijder oynar diyenler neyin kafasinda? Okuduguma göre 3 hafta uzak kalacak, sonra bu işin kosulara baslamak, tempo kazanmak süreci var.

fenerbahçe 6 nisan dediği zaman daha sneijder sakatlanmamıştı. ama aziz tahmin etmiş olabilir nede olsa her şey onun kontrolünde.

Ünal Aysal' a bazen kızıyoruz, ben de çok kızıyorum ama şu an hala o başkan olsaydı o maç ya 28 Nisan' da oynanırdı ya da hiç oynanmazdı bu da bir gerçek.

Ha bence Sneijder oynasa da oynamasa da ne Feneri, ne Beşiktaşı yenebilecek gücümüz yok.

Üzücü olan su: Sneijder'in son Fenerbahce maci olacakti, nasip degilmis.

Sneijder yok 3 puan da yok.

Sneijder maç 28'inde de olsa oynayamayacak zaten, transfermarkt'a göre Nisan'ın 25'ine kadar yok.

Wesley Sneijder - Injury history - Transfermarkt

1 aylık adele sakatlığından çıkmış adamı 2 günlük antremanla iğneyle mi çıkarıcaz maça?

Burasi Türkiye burada hersey olur, antrenmana cikmadan bile adam oynatirlar. Ama bu isin sakasi yok, bu sezon kac tane adele sakatligi gördük takimda.

Bütün Hamza'nin laylaylom havasinda gecen yaz kampindan kaynaklaniyor bunlar. Takim tüm yaz yatti resmen.

Geri
Üst Alt