GSC Haber Galatasaray-Fenerbahçe Maçının Hakemi Yasin Kol Oldu

Bu basiretsiz kifayetsiz beceriksiz yönetimin eseridir...
Yazıklar olsun..

normal şartlarda bu tarz şeyler hoca ve oyuncu grubunda ekstra hırs yapması gerekir

Tarihin en kirli sezonu bu kadar aleni bir takıma ayrıcalık tarihte yapılmadı. Feneri şampiyon yapmak için kuduruyor ibo ve bizim korkak yönetim de sadece izliyor
son dk kasımpaşa golü rize golü bu iki golde mucize rakipler istese atamazdı asla sadece buna takıldı liderlik yolunda fb ve iho yönetimi. bizi ellerinde oyuncak ettiler.

İH denen adam asla Trabzonlu falan olamaz dümdüz fenerli abi bana kimse anlatamaz

Galatasaray 10 kişi kalır a oran açmazlar heralde şuan banko

fenerde kötü oldugu icin enazından beraberlige oynatacak birini aradılar bekçiden uygunu yok dediler

Umudum kalmadi bu mactan bu serefsiz hakemle. Son 3 maca bakmaliyiz. Samsun, antalya, kasimpasa… 9 puan almamiz lazim.

Sipariş usulü getirdi resmen ............. çocukları ya.

Ben böyle bir rezillik görmedim ama işin kötüsü bu herifler durduğu müddetçe daha kötülerini de gösterecekler.

Dursun, Okan, Tffye rağmen iyi şampiyon oluyor bu takım

Söz sende Osiensen sana güveniyoruz

Maç başlamadan daha hakem konuşturuyorlar gerçekten inanılmaz. Nasıl bu herife dur diyebilen çıkmaz aklım almıyor

Zaten Okan hocamın yenme planı yoktu.
Gene yanlış 11 çıkarıp 65 dakikayı çöpe attıktan sonra maçın bitimi ile hakemlere itiraza hazırlar kendini hocamız
Mac sonunda da ders aldık biz hala öndeyiz açıklaması yapar
Yönetimden metin Öztürk çıkar iki üç kelime eder kimsenin takmadığı
Dursun Özbek başkanımız ise gözükmez geçen hafta buz gibi golümüz yendi hiç ses çıkardı mı

Bir kac oyuncumuza kirmizi kart da cikarip cezali duruma da düsürür oh mis!

Göz göre göre dograyacaklar. Bizim olmayan yönetim de uyumaya devam etsin.

Bu iti kabul eden yönetim hemen defolsun gitsin. Bu kadar eziklik olmaz. Kabul edilemez. Bütün yükü teknik ekibin ve furbolcuların üzerine at, sen gevrek gevrek takıl. Yok öyle dünya.

Allah tepenizden baksın, kul hakkıyla doyan p...lar.

Son 3 maç ve arada 1 puan kaldı diyelim yavaştan. Aleni şekilde maçı kaybediyoruz işin kötüsü takımımızda buna çanak tutacak cinsten bir performans sergiliyor.

Geri
Üst Alt