GSC Haber Galatasaray-Fenerbahçe Maçının Hakemi Yasin Kol Oldu

bizden tepki gelmeyince kafalarına göre at koşturuyorlar,derbide beraberlik en iyi sonuç olur bu hakem bozuntusuyla

Yasin Kol atanacak yazdınız diye kendi mesajlarınızı alıntılayıp durmayın aga. Bunu görmemek için salak olmak lazımdı zaten büyük bir tespit falan gibi anlatıyorsunuz.

Daha yeni Fb-Bjk maçında 97. dakikada Fb lehine ceza sahası dışındaki müdaheleye penaltı veren ve Bjk'in 2 puanına mal olan bu adamı, göz göre göre bir daha veriyorlar.

Agbadou bile neler dedi, TFF ceza bile veremedi Agbadou'ya. O penaltının yanlış olduğunu kabul etti.

Buna rağmen, fifa kokartsız bu hakem, hem de Trabzon bölgesi hakemi olmasına rağmen, Trabzonspor da yarışın içinde olmasına rağmen, ısrarla her derbiye atanıyor.

Söylenecek söz kalmadı.

Çıkmayacan maça inat için kalan 3 maç zaten 3 maçta yenip bitiricen ligi ne haliniz varsa görün dicen

Kamuoyu oluşturamayan yönetimin suçludur. Bu kadar kalabalık bir camiada şu iş için kamuoyu oluşturamayan kişilerin tek korkusu siyasettir. "Bu iş için neden siyasetten korkuluyor?" sorusu aslında her şeyin direkt cevabı zaten. Balık baştan kokar.

Bu aciz yönetim olduğu sürece Var hakemi olarak da Abdullah Buğra Taşkınsoy ve Erkan Engin denen orman çocukları atanır maça. Bakın da görün.

Daha yeni Fb-Bjk maçında 97. dakikada Fb lehine ceza sahası dışındaki müdaheleye penaltı veren ve Bjk'in 2 puanına mal olan bu adamı, göz göre göre bir daha veriyorlar.

Agbadou bile neler dedi, TFF ceza bile veremedi Agbadou'ya. O penaltının yanlış olduğunu kabul etti.

Buna rağmen, fifa kokartsız bu hakem, hem de Trabzon bölgesi hakemi olmasına rağmen, Trabzonspor da yarışın içinde olmasına rağmen, ısrarla her derbiye atanıyor.

Söylenecek söz kalmadı.
Bu arada belki adamda ters psikoloji olacak ve bu sefer de Fb'yi doğrayacak?

Ya bu hakem Fıfa kokartı olmayan, yabancı dili olmayan, öfke problemi olan, Eyüp-Samsun maçı gibi en tansiyonsuz bir maçı bile yönetirken en az bir adet maç sonucunu direkt etkileyecek majör hata yapan, her yönettiği maçın önüne geçen, her şeyden önce kötü bir hakem.

Şuna Fb tarafı da ses çıkarmıyorsa, yukarıdaki nesnel gerçeklere Fb tarafı da ses çıkarmıyorsa, bir fayda göreceğini düşünüyordur demek ki.

Bir tane dürüst ahlaklı Fbli yok mu, 'Bu hakem hakem bile değil. Böylesine önemli bir maçı yönetmesini istemiyoruz' diyecek?

Konu onu kolladı, bunu doğradı işi değil. Tüm futbol paydaşları bir araya gelip, bu atamayı iptal etmeliler.

Tsnin yarışta olduğu bir dönemde ts bölgesinden hakem ha.

Tff leş bir yer.

1776940333298.webp

Evet bu mal herif ince ince kıymayı da iyi biliyor. Her atak başlangıcı aptalca fauller, sarı kartlar top oynatmayacak bize bu herif adı gibi eminim yaa. Yıllardır bir tane hakem düdüğü astıramayan devasa bir kulüp var. Herifler aleni şekilde eyyam yapıyor kuran çarpsın.

bosuna TFF Veya MHK'ya sallamayin , sallanmasi gerek tek kisi Dursun Ozbek.

Adamlar alenen taştaş geçiyor kamuoyuyla. En çok fbliler seviniyordur ama onlarda yanılıyor, bence ts sevinecek bu işe. Bizim sevinme ihtimalimizin dahi olmayacağı bir atama..

Orman çocukları açıklama yapmış birde. Lan Yönetim lehine/aleyhine kırmızı ve penaltı sayılarını paylaşsana ne duruyorsun.
Koy üst üste yavsaklarin lehine bariz hatalarin videosunu?
Anlatamadik kaç sene geçti hala anlatamadik ,aptala anlatır gibi çıkıp gosterin video yayınlayın rakamla konuşun.

Küstüm diyip kaçıyor geri zekalılar ya

Galatasaray'ın başında daha etkisiz bir yönetim görmedim. Hiçbir yaptırım gücümüz yok.

Geri
Üst Alt