Galatasaray: "Fernando Muslera’nın durumu yapılacak tetkikler sonrasında belli olacaktır"

Kirik kirik fark var tabi tarak kemgine bagli ufak kemiklerden biriyse olabilir tabi biz sezonu kapatacak parcali kiriktan bahsediyoruz
Evet yani benimki taraktandi galiba yine de 2 ay filan basamamistim alçı malci muhabbetleri neyse Muslera taş gibi adam bir şey çıkmaz umarım

Fbforumdakiler neredeyse zil takıp oynayacak sakatlığa geber falan yazmışlar siz ne aşağılık ne şerefsiz adamlarsınız insan bu insan bi spor için bunlar yazılır mı Allah hepinizin belasını versin onun bunun çocukları bu pislik haliniz yüzünden 9 senedir şampiyon olamıyorsunuz işte kötü niyetli insan müsveddesi hayvanlar

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takım doktoru Yener İnce: "Muslera'nın sakatlık geçirdiği bölge sağ ayağı. Şu anda MR'da, MR'dan sonra göreceğiz."

Hastaneye götürmemelerinin sebebi kesin kırıktan şüphelenmedikleri içindir parçalı bir kırık şüphesi olsaydı direk gider zaten öyle bir durumda bırak sezon sonu gelecek sezon ortasına kadar kaçırırdı.

Dua edin inşallah sadece kemik ödemi ile yırtacağız. Geçmiş olsun Muslera

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yüreğime su serptin hocam teşekkürler

@serdarkellecii
Muslera'nın tarak kemiğinde çatlak var. Bandaj ve iğne ile ilk maç olmasa da sonrasında oynayabileceği bilgisini aldım.

@serdarkellecii
Muslera'nın tarak kemiğinde çatlak var. Bandaj ve iğne ile ilk maç olmasa da sonrasında oynayabileceği bilgisini aldım.

Bilgi doğruysa o zaman röntgen çektiler ayak bileğini sağlam olması sevindirici çünkü çok daha kronik sakatlıklara yol açar çatlak dediklerine göre metatars kemiğinde deplase olmayan inkomplet fraktür var iki-üç maç kaçırdıktan sonra ağrısı olmazsa oynayabilir inşallah .

Zaten milli takım arası ve bay haftası da geliyor

Fbforumdakiler neredeyse zil takıp oynayacak sakatlığa geber falan yazmışlar siz ne aşağılık ne şerefsiz adamlarsınız insan bu insan bi spor için bunlar yazılır mı Allah hepinizin belasını versin onun bunun çocukları bu pislik haliniz yüzünden 9 senedir şampiyon olamıyorsunuz işte kötü niyetli insan müsveddesi hayvanlar

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya onların akıl sağlığı iyi değil zaten şuan hemen hemen her fenerlide potansiyel bir psikopatlik var sağlıklı düşünemiyorlar. En yakın fenerli arkadaşlarımla tartışamiyorum konu futbola gelince bağırıp çağırıyorlar

2013'te benzer şekilde bir çarpışmayla ayak parmağı kırıldı, şimdi hatırladım. Baktım 1 ay oynamamış. Eray İşcan ile Kadıköy ve Bernabeu deplasmanlarına çıkmıştık :D Bu hem daha hafif hem de Eray gibi bir kazma yok kalede. Fikstür de aşırı yoğun değil gibi. Okan idare edecektir.

2013'te benzer şekilde bir çarpışmayla ayak parmağı kırıldı, şimdi hatırladım. Baktım 1 ay oynamamış. Eray İşcan ile Kadıköy ve Bernabeu deplasmanlarına çıkmıştık :D Bu hem daha hafif hem de Eray gibi bir kazma yok kalede. Fikstür de aşırı yoğun değil gibi. Okan idare edecektir.
Muslera yokken zaniolo ve Yusuf demir takıma alışır kontenjan açısından bu fikstürde faydası bile olabilir bu durumun. Fırsata çevirmek bizim elimizde

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğer 8-10 maçlık bir durum olacaksa Pena kiralık için hemen harekete geçilmeli.

Aspor 'da çatlak var dedi,Bay arası ve milli maç arası sonrası döner tam randımanlı.Okan da idare etsin 2 hafta.

Geri
Üst Alt