Galatasaray Forma Renkleri Sorunsalı

galatasaray_golsevinci_15012014_b.jpg
+

Bu renkler gayet iyi, sıkıntı nedir?

genellikle herkes eski formaları çok seviyor. bir resim atıp nerde bu formalar diyor. bir ben miyim eski formaları sevmeyen. şimdikiler kat kat daha iyi bence.

Allah başka dert vermesin.

Sorunsal morunsal değidlir.. Gayet güzel renk tonları.. Durup durup konu açmayın... Çöp, ip ban, dayak, windows format, kilit...

Gs amblemiyle hocamizin uzerindeki "formanin" sari tonlari kiyaslayin. Bu "sarinin" orijinal renk tonu olduguna inanamiyorum maalesef.

Sizin teorinize gore amblemin uzerindeki sari renk yanlis olmali. Ki bu bana cok mantiksiz geliyor.

Aynisi orijinal formalar icin de gecerli.

[attachment=12067:image.jpg]

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 164
kanarya sarısı fenerin rengi. benim bildigim bizimki turuncudan izler taşıyan tok bir sarı. Yani şimdiki kalmalı ve gözede cırtlak sarıdan daha hoş geliyo turuncuya çalan sarı

renkler zaten gercege yakin su anda

önceden sürekli yanlis renkler kullaniliyordu

nike sayesinde özümüze döndük

Renkler Ali Sami Yen'in tarif ettiği şekilde olmalı. O renklere en yakın olan da geçen seneki parçalıydı. Bu seneki parçalı-çubuklu formanın renkleri daha koyu olmuş. Tutturamadılar bir türlü.

Cirtlak sari olsun demiyoruz zaten. İlk mesaji bir kez daha okuyun lutfen. Sari artik "sariliktan" cikmis gittikce koyulasiyor diyorum. Sari denemez artik resmen turuncu olmus.

Sarının her tonu güzeldir ama geçtiğimiz sezonki sarı gayet iyiydi.

Bu yılki formayı henüz canlı olarak görmediğim için bilemiyorum.

wesleysneijder_sevinc_juventus_11122013_b.jpg

[attachment=12068:gsrenkler.png]

[attachment=12069:Ön Nike 2.jpg]

kilit ban please

Ekli dosyalar

• gsrenkler.webp
    gsrenkler.webp
    51,2 KB · Görüntüleme: 170
  • Ön Nike 2.webp
    Ön Nike 2.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 145
Renkler Ali Sami Yen'in tarif ettiği şekilde olmalı. O renklere en yakın olan da geçen seneki parçalıydı. Bu seneki parçalı-çubuklu formanın renkleri daha koyu olmuş. Tutturamadılar bir türlü.

Senin avatardaki sari super duruyor mesela. Boyle olsa amenna.

şimdiki renkler daha eski eskileri acaip cırtlaktı konuyu açan arkadaşı server a gereksiz yüklenmekten 3 gün myc ile ödüllendirelim

Turuncudan iz tasiyan sari renk tonunun turuncuya benzemesi normal :D

Gesendet von meinem LG G3

Geri
Üst Alt