- 22 Kasım 2008
- 14.511
- 939
- 418
Şimdiki formalar daha güzel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Ahmet KOLKOPARAN reyiz senden aciklama bekliyoruz..
Renkler eskisinden daha iyi, araştırırsan "Kiremite yakın kırmızı, paslı bir sarı" ifadesini görürsün. Gstv de Gs nin kuruluşu ile alakalı bir belgeselde görmüştüm.
Az önce kaza yaptım GökhanTavuk kamyoneti benim arabaya arkadan vurdu ya la :sad007:
Şimdi sanayiden geliyorumm. Bayramdan sonra yaptıracağım.
büykük gecmis olsun reyiz..abi bu senin üzerindeki lanet ne zaman kalkacak?bu aralar hep kötü haberler veriyorsun!!
100 sene boyunca kullanmadik etmedik simdimi kiymete bindi pasli sariniz
guldurmeyin
![]()
60lardan 00'lere kadar hic kullanilmamis
50lilerden once kullanilmis ve 2005den sonra forma satmak icin bu 50lilerden kalma demode renk bulup forma yapmislar
100 sene boyunca kullanmadik etmedik simdimi kiymete bindi pasli sariniz
guldurmeyin
![]()
60lardan 00'lere kadar hic kullanilmamis
50lilerden once kullanilmis ve 2005den sonra forma satmak icin bu 50lilerden kalma demode renk bulup forma yapmislar
Bana sorarsan daha hoş duruyor. Paslı sarımızı ben çok seviyorum, daha şeqiL
Paslı sarınız dediğin kulübün orjinal renkleri. Başka bir kulübü tutmuyorsan o sarı seninde sarın..
alakasi yok ondan oncede sari lacivert giymisiz ondan oncede kirmizi beyaz onlardami benim formam
ben bu takimi 90larda sevdim
![]()
alternatif forma almaya devam :cool-78: moru bekliyoruz:cool-78:
turuncuya HAYIR
ilk postlarda denildigi gibi as romayla farkimiz kalmadi halbuki bizim sarimiz herzaman acik sari olmustur (80s ve 90larda) bu tuhaf mustard rengine karsiyim
istediginiz kadarda 1905'lerden quote verin renk cirkin birkere.
visne/kan kirmizisi guzel ona lafimiz yok ama sari rengi en az 2012 parcalisi veya 2001 cubuklusu kadar acik olmali IMHO
cirkin oluyor diyenler;
![]()
bence harika, sari rengi daha fazla kullanilmali...formalarimiz hep kirmizi agirlikli ve koyu sariyida icine entegre etmeye calistikmi igrenc bir forma cikiyor ortaya en iyi ornekte o 2 sene once giydigimiz tuhafta bi yakasi olan parcali
"turuncudan iz tasiyan tok bir sari ve visneye calan koyuca bir kirmizi".
50-60 senedir kullanilmayan renk birden bu kadar sevilmesi ve kiymete binmesi tuhaf...birde bu inceden laf sokmalarda komik oluyor lutfen durmayin
Hagi'nin Hakan'in Prekazi'nin giymedigi rengi ne begenecem lan al hodri meydan
50-60 senedir kullanilmayan renk birden bu kadar sevilmesi ve kiymete binmesi tuhaf...birde bu inceden laf sokmalarda komik oluyor lutfen durmayin
Hagi'nin Hakan'in Prekazi'nin giymedigi rengi ne begenecem lan al hodri meydan