Galatasaray Forma Renkleri Sorunsalı

konuda geekli bilgiler verildiğine göre kilitleyebiliriz

turuncuya HAYIR

ilk postlarda denildigi gibi as romayla farkimiz kalmadi halbuki bizim sarimiz herzaman acik sari olmustur (80s ve 90larda) bu tuhaf mustard rengine karsiyim

istediginiz kadarda 1905'lerden quote verin renk cirkin birkere.

visne/kan kirmizisi guzel ona lafimiz yok ama sari rengi en az 2012 parcalisi veya 2001 cubuklusu kadar acik olmali IMHO

cirkin oluyor diyenler;

tovbekar-hacker_645455.jpg

bence harika, sari rengi daha fazla kullanilmali...formalarimiz hep kirmizi agirlikli ve koyu sariyida icine entegre etmeye calistikmi igrenc bir forma cikiyor ortaya en iyi ornekte o 2 sene once giydigimiz tuhafta bi yakasi olan parcali

Renkler eskisinden daha iyi, araştırırsan "Kiremite yakın kırmızı, paslı bir sarı" ifadesini görürsün. Gstv de Gs nin kuruluşu ile alakalı bir belgeselde görmüştüm.

Renkler eskisinden daha iyi, araştırırsan "Kiremite yakın kırmızı, paslı bir sarı" ifadesini görürsün. Gstv de Gs nin kuruluşu ile alakalı bir belgeselde görmüştüm.

100 sene boyunca kullanmadik etmedik simdimi kiymete bindi pasli sariniz

guldurmeyin

447px-Galatasaray_Kit_History.png

60lardan 00'lere kadar hic kullanilmamis

50lilerden once kullanilmis ve 2005den sonra forma satmak icin bu 50lilerden kalma demode renk bulup forma yapmislar

guldurmeyin

50lilerden once kullanilmis ve 2005den sonra forma satmak icin bu 50lilerden kalma demode renk bulup forma yapmislar

Bana sorarsan daha hoş duruyor. Paslı sarımızı ben çok seviyorum, daha şeqiL

guldurmeyin

Paslı sarınız dediğin kulübün orjinal renkleri. Başka bir kulübü tutmuyorsan o sarı seninde sarın..

Paslı sarınız dediğin kulübün orjinal renkleri. Başka bir kulübü tutmuyorsan o sarı seninde sarın..

alakasi yok ondan oncede sari lacivert giymisiz ondan oncede kirmizi beyaz onlardami benim formam

ben bu takimi 90larda sevdim

24aralikeklenenler.jpg

alternatif forma almaya devam :cool-78: moru bekliyoruz:cool-78:

alakasi yok ondan oncede sari lacivert giymisiz ondan oncede kirmizi beyaz onlardami benim formam

ben bu takimi 90larda sevdim

24aralikeklenenler.jpg

alternatif forma almaya devam :cool-78: moru bekliyoruz:cool-78:

Ne demek alakası yok olm esasında olması gereken sarı şu anki sarı zaten :ka25: Eski sarılar hatalı. Güzelliğine çirkinliğine bişey diyemem, herkesin zevki farklı ama bizim orjinal renklerimiz formada kullanılıyor zaten.

turuncuya HAYIR

ilk postlarda denildigi gibi as romayla farkimiz kalmadi halbuki bizim sarimiz herzaman acik sari olmustur (80s ve 90larda) bu tuhaf mustard rengine karsiyim

istediginiz kadarda 1905'lerden quote verin renk cirkin birkere.

visne/kan kirmizisi guzel ona lafimiz yok ama sari rengi en az 2012 parcalisi veya 2001 cubuklusu kadar acik olmali IMHO

cirkin oluyor diyenler;

tovbekar-hacker_645455.jpg

bence harika, sari rengi daha fazla kullanilmali...formalarimiz hep kirmizi agirlikli ve koyu sariyida icine entegre etmeye calistikmi igrenc bir forma cikiyor ortaya en iyi ornekte o 2 sene once giydigimiz tuhafta bi yakasi olan parcali

Bence acik sari igrenc duruyor.Bizim sarimiz acik sari olmamistir.Ali Sami Yen in kendi sozleri var renklerle ilgili.Gir resmi siteden bak kardesim.Hic bir zaman da turuncu renk degildir kullndigimiz sari.

"turuncudan iz tasiyan tok bir sari ve visneye calan koyuca bir kirmizi".

Sunu yazdiktan sonra turuncudan hic bir iz tasimayan sarili, visneye calmakla yakindan uzaktan alakasi olmayan kirmizili eski forma fotograflarini buraya koyup, yeni formalarin rengini begenmemek...

Konunun basliginin "Bir kisim Galatasaray taraftarlarinin renk korlugu sorunsali" olarak degistirilmesini talep ediyorum.

50-60 senedir kullanilmayan renk birden bu kadar sevilmesi ve kiymete binmesi tuhaf...birde bu inceden laf sokmalarda komik oluyor lutfen durmayin

Hagi'nin Hakan'in Prekazi'nin giymedigi rengi ne begenecem lan al hodri meydan

50-60 senedir kullanilmayan renk birden bu kadar sevilmesi ve kiymete binmesi tuhaf...birde bu inceden laf sokmalarda komik oluyor lutfen durmayin

Komik olan senin belgeli bir şeyi inkar edip diğerini savunman.

Senin icin Galatasaray Hagi Hakan Prekazi ise... e yani

Geri
Üst Alt