Galatasaray Forma Renkleri Sorunsalı

doğru renkleri 2005 den itibaren Özhan Canaydın'ın düzenlemesi ve adidasa verdiği talimatlarla ogünden beri zaten kullanıyoruz.

orjinal renkler böyle sanırsam

galatasaray___sari_kirmizi_by_anonymou5man-d5g91w9.jpg

yani açıkcası ben memnunum şuanki renklerden belki kırmızı biraz bordodan kurtarılıp açılabilir renk olarak onun dışında bişey diyemem turumcumsu sarı hoşuma gidiyor benim...

Sorun üretmeye ne meraklısınız.

orjinal renkler böyle sanırsam

galatasaray___sari_kirmizi_by_anonymou5man-d5g91w9.jpg

yani açıkcası ben memnunum şuanki renklerden belki kırmızı biraz bordodan kurtarılıp açılabilir renk olarak onun dışında bişey diyemem turumcumsu sarı hoşuma gidiyor benim...

[attachment=12070:renkler copy.jpg]

bunlar

Ekli dosyalar

• renkler copy.webp
    renkler copy.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 141
eee bunlar zaten şuanki formadaki renklar değilmi çok mu detaylara takılıyoruz ne

Şu anda formada ve gs.org'deki logoda kullanılanlar da

[attachment=12071:Untitled-1 copy.jpg]

[attachment=12072:2014-15-Galatasaray-Stadium-Mens-Soccer-Jersey-618772_606_C copy.JPG]

B_20738_GSKLOGO_B.jpg

bunlar. Bi önce attığım yakalı parçalının renklerine daha çok yakındı.

Bence bi sorun yok, herşeyden sorun yaratmaya çalışan bi taraftar var sadece.

Ekli dosyalar

• Untitled-1 copy.webp
    Untitled-1 copy.webp
    322 bayt · Görüntüleme: 129
  • 2014-15-Galatasaray-Stadium-Mens-Soccer-Jersey-618772_606_C copy.webp
    2014-15-Galatasaray-Stadium-Mens-Soccer-Jersey-618772_606_C copy.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 132
Adamlarin o zamanlar daha teknolojik olarak bilmedigi ve kesfetmedigi renge nasil "gercek renk bugunku gibidir" diyorsun renkdas?

Bu iki rengi bir yerde görmüs olacaklar ki, forma rengi olarak belirlesinler. Ayrica eminim ki, istedikleri renkleri urettirecek kadar hem secenek (koskoca osmanli'dan bahsediyoruz) hem de paralari vardir ozamanlar ;)

Açıklamadan anlamıyormusun kardeşim.Vişneye çalan kırmızı bordoya yakındır.Sarı ise turuncuya yakındır.Bunları analiz ederek gereçk rengi buluyorlar.Nitekim sonunda buldular son 2 sezondur

Açıklamadan anlamıyormusun kardeşim.Vişneye çalan kırmızı bordoya yakındır.Sarı ise turuncuya yakındır.Bunları analiz ederek gereçk rengi buluyorlar.Nitekim sonunda buldular son 2 sezondur

son 3 sezonun formalarina bakarsan sari rengin gittikce daha koyu bir sariya büründügünü görürsün. gecen sezonun ve bu sezonun formasinda bile gözle görünür bir fark var bence.

Turuncu olduğu falan yok :ka25: Bildiğimiz tok sarı diye tabir edilen renk bu işte. Kalsın böyle.

Renklerin koyulaştırılması pazarlama ile alaklı arkadaşlar. Açık renkler yerine insanların günlük hayatta daha rahat kullanabileceği renklere dönüş yapıldı.

eski sarı kırmızı cok cırtlak şimdiki daha iyi bence

Geri
Üst Alt