Galatasaray Forumları Projesi | GSCimbom.com farkıyla

Cevap: Galatasaray Forumları Projesi | GSCimbom.com farkıyla

Şu ana dek pozitif baktıkları açıklayan forumlarla biz bu akşamdan itibaren yol almaya ve detayları görüşmeye başlayalım.

Şu ana dek yanıt gelmeyen diğerlerinden de yanıt gelirse, ileride onları da dahil edebiliriz.

Şu ana kadar destek veren başka site oldumu?

Şu başlığın aynısını bizim sitedede açayım yaf :SS:

4 ettik.

Çağrımıza sırasıyla Aslanyürekliler.com, Gsfans.org, ScoutGS.com 'dan pozitif geri bildirimler gelmiş oldu. Ancak Scoutgs link paylaşımı dışında bir yöntem önerecek sanırım.

uA.com, ASY.net, Gstvnet ve GSbasket 'ten haber gelmedi. (Bir de Aslantepe de bir özel durum var)

4 ettik.

Çağrımıza sırasıyla Aslanyürekliler.com, Gsfans.org, ScoutGS.com 'dan pozitif geri bildirimler gelmiş oldu. Ancak Scoutgs link paylaşımı dışında bir yöntem önerecek sanırım.

uA.com, ASY.net, Gstvnet ve GSbasket 'ten haber gelmedi. (Bir de Aslantepe de bir özel durum var)

ultrAslandan pozitif bi geri dönüşüm beklemiyorum

Aslantepe server değişikliğine gidiyor,onlar olumlu yanıt verir bence ama şuan site tadilatta

Şu işi halletseydik keşkede

7 mayısta seçim olsun diye ortak bildiri yayınlayaydık,gerçi eldeki sitelerle gene yapılabilir

ASY.net ten ümidiniz var mı? Ben sanmıyorum. Bilirsiniz daha mütevazi. Klasik bir laf vardır ya ASY.net'e üye olmak Amerika'ya vize almaktan daha zor. Kendi içlerinde kalmak daha hoşlarına gider sanki. Ben sanmıyorum ama desteklerlerse ok memnun olurum. Umarım sonuç alınır

Yanıt gelmeyen forumların linkleri en geç yarın gece itibarıyla kaldıracağız.

Eğer bu forumlar daha sonradan olumlu yanıt verirlerse, tüm haklarını iade etmeye çalışacağız.

Ben Burdan Abdullah abiye ve GSCimbom´da emegi gecen herkese Kocaman bir Helal Olsun demek istiyorum...

Forumlari gezdim, baska Forumlar gücenmesin ama burasi gibi Toparlanmis, Düzgün, Güncel bir Forum göremedim.. Kelimelere sigdiramiyorum nasil Tarif etsem ama GSCimbom kadar Özveri ile düzenlenmis Konular´in aktif, Üyelerin Isimlerinin gercek olan bir Galatasaray Forumu yoktur..

Kelimeler´e sigdirabildigim kadar Tarif etmeye calistim.. Forum yönetmek cok zor bunu görebiliyorum.. Onun icin böyle bir Basarili Forum yaptiginiz icin size Kocaman...

HELAL OLSUN.....!!!!

Teşekkür ederiz İbrahim. Senin gibi "özü sözü bir" birinden bunları duymak güzel.

Bu transfer döneminden başlayarak daha da güzel şeyler yapacağız inşallah.

bu konuyla ilgili bir onerim var bilen biliyodur bilmeyende simdi ogrenecek 15 Mayıs 2011, Pazar gunu istiklal caddesinde buyuk bir yuruyus olacak SANSURE KARSI. bu yurusuye Galatasaray forumlari ve siteleri toplanarak sari kirmizi istiklal caddesinde bu eyleme destek vermelidir. boyle bir birlik olusturulmaya calisiliyorsa boyle bir eylem bicilmis kaftandir. boyle bir birlesim/birlesme cabasi gosterilmis olacaktir. Galatasarayimizin bu durumuna karsi, taraftarimiz sokakta hicbir tepki gosterememistir ve bu eylemde butun galatasaraylilara ornek olacaktir.

Bu eylem akp mhp chp vs partilerin cok ustundedir insanlik hakkinin cignenmesi soz konusudur.

Galatasaray forumlarini destege ve duyarli olmaya cagiriyorum.

Gstvnet.com 'dan bildirim geldi. Bu samimi geri bildirim için Erkan bey 'e ve Gstvnet.com 'a teşekkür ederim.

Merhaba Abdullah Bey,

Projenizi beğendik ancak şu durumda destek vermeyi uygun görmedik. Tabiki Galatasaraylıların mutlaka bir arada birlik beraberlik için olması gerekir ancak gerek kampanya destek veren yada verebilecek bazı sitelerin yayın politikası, gerek taraftarlık görüşleri bizleri geçmişte çok rahatsız etmiştir, bu nedenle ki o sitelerle aynı oluşum içinde olmayacağız Abdullah bey, konuya geç cevap vermemin de altında bu yatmaktadır. Sitemizin yöneticileri ile görüşmemden katılmama kararı aldık. Size teşekkür ederim böyle bir oluşama bizi de davet etiğiniz için GSCimbom.com Herzaman saygı duyduğumuz bir forumdur öyle kalacaktır da. Belki ilerde bir gün başka projeler yaparız beraber.

Sağlıcakla kalın.

Erkan Ayan

Gstvnet.com

SARININ KIRMIZIYLA BULUŞTUĞU ENFES FORMA

Erkan bey site adını çıkarttım. Mazur göreceğinizi umarım.

Teşekkür ederiz Levent Bey. Önerinizi destekleyen forumlara ileteceğim.

abdullah abey beni gormeme kararimi aldin

14253.gif

Uğur yazdığın bir öneri aslında ve bu konuyla çok ilgisi yok.

Bu Galatasaray lehine ortak ne yapabiliriz dediğimiz, sinerjiyi bu yönde türetmeye çalıştığımız bir konu.

İnternet yasağına birlikte tepki vermemizin Galatasaraya ne gibi bir faydası var? O sebeple diyorum ki; "keşke öneriler topiğinde yazmış olsaydın."

mesaj silinmiştir.

Güzel bir proje olduğunu düşünüyorum. Abdullah Bey'e teşekürler.

İşin teknik boyutundan anlamadığımı için söylüyorum.

Proje herhangi bir maddi kaynak gerektirecek ise

elimden geldiğince destek olabilmek adına, bir banka hesap numarası vermeniz yeterli.

Düşünceleriniz için teşekkür ederiz Eyüp bey.

Fikri arkadaşlarımla birlikte geliştirdik. Başarılı br adım olarak algılandı ise tüm yönetim ekibinin payı vardır.

Destek konusuna gelince, herbir üyemizden istediğimiz şey, yani "forumdaki varlığınız" yeterli.

Uğur yazdığın bir öneri aslında ve bu konuyla çok ilgisi yok.

Bu Galatasaray lehine ortak ne yapabiliriz dediğimiz, sinerjiyi bu yönde türetmeye çalıştığımız bir konu.

İnternet yasağına birlikte tepki vermemizin Galatasaraya ne gibi bir faydası var? O sebeple diyorum ki; "keşke öneriler topiğinde yazmış olsaydın."

Bu projedeki siteler birlesip yapilsin diye dusundugumden buraya yazdim ama farketmez ordada olur

5 numara gibiyim suan

14253.gif

Merhabalar,

Bu öneriyi Galatasaray forumum olduğu zamanlarda yapmıştım fakat kabul edilmemişti. :) Şimdi doğru bir hareket olmuş ama tebrikler.

Geri
Üst Alt