Galatasaray Forumları Projesi | GSCimbom.com farkıyla

Cevap: Galatasaray Forumları Projesi | GSCimbom.com farkıyla

Merhabalar,

Bu öneriyi Galatasaray forumum olduğu zamanlarda yapmıştım fakat kabul edilmemişti. :) Şimdi doğru bir hareket olmuş ama tebrikler.

Bence o zaman da dogru bir hareket olmus

Merhabalar,

Bu öneriyi Galatasaray forumum olduğu zamanlarda yapmıştım fakat kabul edilmemişti. :) Şimdi doğru bir hareket olmuş ama tebrikler.

Vay be, bizim projemizin orjinalini de sahiplenen çıktı. Gurur duydum. :)

Hoşgeldin Berk.

Proje mükemmel, destekliyoruz... ( CimBom.TK | Galatasaray Taraftar Forumu Yönetimi )

Levent bey,

Bu konuda, birlikte yola çıktığımız forumlar arası işleyişi irdelememiz gerekiyor, bu da haliyle zaman alıyor. Herhangi bir yanlış adım atmamak yada kimseyi beklentiye sokmamak adına, forum footer 'ınıza (link içermeyecek şekilde);

"Galatasaray Forumları Projesi'ni destekliyoruz"

gibi bir yazı eklemeye davet ediyorum.

Değerlendirmelerden sonra nihai durum bildirilecektir.

Text eklenmiştir Abdullah Bey kusura bakmayın geç farkettim mesajınızı.

Ben kendi görüşlerimi paylaşıp bilgi alabileceğim başka bir Galatasaray Forumu arayışı içerisindeyim. Kesinlikle GSC hakkında negatif en ufak bir düşüncem mevcut değil. Belki de en iyisi burası, bilemiyorum. Sonuçta her yol Galatasaray'a çıkıyor. Madem bu başlık altında forumlar arası birlik beraberlik mesajarı veriliyor bende sevgili üyelerimizden önerilerini almak istiyorum. İsim verecek olan var mı. En iyi ikinci neresi?

Çılgın Proje

Şu seçim süreci dolayısı ile henüz konsantrasyon sağlanmadı,yazın hazırlık çalışmaları yapılır

Seneye tek yürek tek bilek

Ben kendi görüşlerimi paylaşıp bilgi alabileceğim başka bir Galatasaray Forumu arayışı içerisindeyim. Kesinlikle GSC hakkında negatif en ufak bir düşüncem mevcut değil. Belki de en iyisi burası, bilemiyorum. Sonuçta her yol Galatasaray'a çıkıyor. Madem bu başlık altında forumlar arası birlik beraberlik mesajarı veriliyor bende sevgili üyelerimizden önerilerini almak istiyorum. İsim verecek olan var mı. En iyi ikinci neresi?

Bu konu başka forumları size beğendirmek amacında değil. Lakin her Galatasaray 'lının diğer forumlar hakkında bilgisi olması, dönem dönem de olsa ziyaret etmesi iyi olur. Zira biz birlikte hareket etmekten belli bir güç elde edeceğiz.

Lakin sorunuzda korktuğum başka bir durum var. Forumları irdelerken, bir forum hakkında negatif bir eleştiri olursa, çok kötü mahçup duruma düşebiliriz. Dolayısıyla bu konuda görüş bildirmemek yada yapacaksanız bile buna dikkat ederseniz iyi olur.

Şu seçim süreci dolayısı ile henüz konsantrasyon sağlanmadı,yazın hazırlık çalışmaları yapılır

Seneye tek yürek tek bilek

Aynen Levent Bey. Yurtdışında olduğum için Aslantepe.biz admini İsmail bey ile görüşemedim ve şu son yaptığımız indexi bile paylaşamadım. Seneye çok güzel olur.

Cok güzel bir proje!!

Desteklememek elde degil.

Destekleyen forumların adminlerine, karşılık beklenmeyen bir jest olarak "Sitesinin.adı Admin" tag 'ları verilmiştir.

Aslında bu projeyi destekleyen sitelerin bir ortak koordinasyon kurulu oluşturup, özellikle Galatasaray'ın haklarının savunulması ve kamuoyuna yapılacak açıklamalarda ortak metinlere imza atıp deklare etmeleri güzel olur. Çok parçalı tepkiler özellikle spor camiasında etki ica etmediği gibi. Bu işleri tek elden yürütenlerin ne kadar etkin olabildiği ve baskı grubu olarak işlevsel hale geldikleri ortada.

Öncelikle çok güzel bir proje olduğunu belirteyim. Ancak bazı Galatasaray forumlarında okuduğum ve gördüğüm şu ki site yöneticileri epey bir kontrolü ele almış. Bizim sistemimizdeki arkadaşlık ortamı oralarda da kurulabilirse bence güzel bir proje olur..

Online yönetıcı benimle irtibat kurabılırmı ?

Şu indexi Gsfans olarak bizde koyalım

Bir yönetici irtibata geçebilirmi?

Ntvspora tepki koymanın vakti geldi

Logonuzu adapte ettirmeye çalışacağım hemen.

Edit: Forumunuzdaki konuya yükledim.

Tepkiniz tepkimizdir bizde aynı şekilde indexi kullanmak istiyoruz Abdullah Bey.

Forum üyelerimizden Cahit GÜNGÖR 'e de, yeni kurdukları ForzaGS.Net tagı verilmiştir.

Federasyona mail kampanyası düzenlenmeli

Abdullah bey e özel mesaj attım

Bizim topluluktan fire çıkmaz,ama bu birlikteliğin içinde olmayanlarda aynı reaksiyonu göstermeli,onlarlada irtibata geçmek gerek en kısa zamanda

Federasyona mail kampanyası düzenlenmeli

Abdullah bey e özel mesaj attım

Bizim topluluktan fire çıkmaz,ama bu birlikteliğin içinde olmayanlarda aynı reaksiyonu göstermeli,onlarlada irtibata geçmek gerek en kısa zamanda

Ben, elimde mail adresi olan tüm kişilere ve tüm üyelerimize maille yazarım.

Geri
Üst Alt