GSCimbom
Üye Görüşü Galatasaray Futbol Takımıyla Gurur Duyuyoruz !
Alper Yılmazlar

Üye GörüşüGalatasaray Futbol Takımıyla Gurur Duyuyoruz ! Sayfa 2

Alper Yılmazlar ·

Cevap
96
Okunma
1,3K
Sayfa
2/5
juve ve bu deplasmandaki facia teknik ekibe rağmen ellerinden gelenin en iyisini yapan tüm futbolcularla gurur duyuyoruz ancak teknik direktör darboğaz yapıyor. bu takım her sene en kötü son 16'da olmayı hak ediyor. taktik bilgisi olan ve korkak oynatmayan bir teknik direktörle çeyrek / yarı final yapabiliriz önümüzdeki yıllarda.

Liverpool a elenmek gayet doğal. Tek sıkıntı deplasman maçlarında dağılmamız. Onu da ilerleyen yıllarda düzeltiriz inşallah. Önemli olan sürekli buralarda olmak.

Sahadaki Lider eksikliğinden kaynaklanıyor bence bu durum. İlkay sorunumuzu çözer dedik ancak sakatlık sonrası bitti malesef. Hakan çalhanoğlu çözebilirdi mesela. Ya da mertens tarzı bir oyuncu.

Fazla gurur duymadım ama özellikle içeride Osimhen'in müthiş presleriyle çok iyi oynadık ama gerekli önlemler alınmazsa ya yerimizde sayarız ya da daha erken eleniriz.
Bir de taraftar müthişti

Güzel başlık. Takımımız bu sezon Avrupa'da gayet iyi performans ortaya koydu. Bugün üzüldük, skordan öte oyun olarak ezilmeye. Ancak bu seviyelere yeni yeni çıkıyoruz. Daha 1-2 sene önce Sparta Prag paramparça ediyordu bizi, şimdi CL son 16'da çeyrek finali bile hayal eder hale geldik. Adım adım gelişeceğiz her sene.

gurur çok abartı bir ifade

elenmelerden gurur duymayı 88de bıraktık biz

ama yerecek yerin dibine sokacak kadar bir durum yok

razı olabiliriz şimdilik bu duruma

seneye daha iyisini yapmak için kafa ve kas yormalıyız

2013 Schalke
2026 Juventus

Aradaki 13 sene grup aşaması sonrası oynanan hiçbir ikili elemeyi geçememişiz. Bence bunu düzeltmemiz lazım. En az bir takım her sene geçilmeli. Bu sene ilk olsun.
Elemeleri gecmeyi birak, orda olamiyoruz bile

Real ve Juveli gruptan cikip Chelsea‘ye elendigimiz 2013-2014 sezonundan sonra ilk kez grup/lig asamasini gecip eleme turlarina kaldik

Önce buralarda bulunmayi aliskanlik haline getirmek lazim

Bu şekilde oynayıp elenince ben de gurur duyamıyorum maalesef . Aynı şekilde Juventus a 10 kişiye karşı öyle korkak bir oyun oynayınca da, turu geçtik diye gurur duymamıştım

Her rakiple başa baş oynayalım ve gerekirse ilk turda elenelim sorun değil ama bu şekilde olunca ben kabullenemiyorum . Böyle olunc rakiplerden de yeteri kadar saygı göremiyoruz . Öyle bir imaj oluştu ki, kendi sahalarında taraftarları sayesinde galibiyet alıyorlar . Dışarıda ise çok kötüler ve her takım gala yı yener gibi birçok yorum gördüm yabancı forumlarda .

Takım yapabileceğini yaptı bu yönde razıyız ama deplasman oyunu gerçekten fecaat. Şöyle bakıyorum Monaco Frankfurt City Juve Liverpool ve Ajax deplasmanlarına. 3 xg vermediğimiz sadece Ajax falan vardır. Bu durumu düzeltmek lazım. Kadroda takviye de lazım 1 - 2 noktaya. Sağlık olsun diyelim.

takım bu sezon avrupa macerasını beklentilerin üzerinde tamamladı. l.pool karşısında bir beklentim yoktu zaten. başarılı olduk ama 4-0'la elenip gurur duyacakta bir durum yok.

gurur çok abartı bir ifade

elenmelerden gurur duymayı 88de bıraktık biz

ama yerecek yerin dibine sokacak kadar bir durum yok

razı olabiliriz şimdilik bu duruma

seneye daha iyisini yapmak için kafa ve kas yormalıyız
En son 13 sene olunca insan gurur duyuyor açikcasi her zaman geliyor olsak boyle sana hak vericemde. Bundan onceki taa 13 yil once yav :d

Geçen senenin ingiltere şampiyonunu içeride yendik deplasman da ise nasıl şampiyon olduklarını gösterdiler dersler çıkarılmalı Okan Hoca nın bir dediği iki edilmiyor yönetim tarafından eli güçlü bu seviyelere göre hamlelerde ısrarcı olmalı

Geri