Galatasaray: "Galatasaraylı Erden’e kalpten teşekkür ediyoruz"

Galatasaraylı Erden'e teşekkürler ne demek lan?? En sevmediğim hoca tayin olsa bile yalandan güzel sözler söylüyoruz, ona bile yaklasamadinizmi pislikler

Utanmazlar ahlaksızlar

Bu küçük hesaplar peşinde koşanlar ne kadar küçük insanlar olduklarını ortaya koyuyorlar

Samimiyetsizlik akıyor, yazıklar olsun.

Laf sokulmuş zaten !
Bi sen Galatasaylısın gibi

Yönetimin böyle ucuz hareketleri Erden Timur'un "değer" mantalitesinin tam zıttı işte.

akıllarda kalmasın olsun bitsin diye hemen bu süreci aşmak istiyor yönetim. ne youtubde yayın yapıldı - ne video oalrak haber niteliğinde yer aldı. ne de vaktinde veda mesajı geldi.

bu kadar artniyetli olduğunu hiç tahmin etmemiştim yönetimin. ne kadar batmış iyi ve çalışkan adam size.

ne kadar korkmuşsunuz lan adamın büyümesinden - ne planladıysanız adamın bozacağına inandığınız defettiniz.

Affedilmeyecekler . başarılı olsalar bile affedilmemeleri gerekir - bu kafanın ödüllendirilmemesi lazım.

Taraftara düşen iş : TAKIMA desteğini full ver , her maç Erden Timur'u bu yönetime hatırlatmak lazım. her maç sonu 2 dk tezahürat bile yeter bunu yapmaya .

hakikaten hiç olmadığı kadar antipatim oluştu isimlere karşı.

tskler erden demisler gibi bir sey demisler

Durusunu seçtirip gitmesi hoşuma gitmedi.
sana bir şey diyeyim mi

Ettiğimin fener maçında şampiyon olsak - o arada ayrılığını açıklayabilirdi. Seçim öncesi olmuş olurdu - gene sonucu değiştirmezdi belki ama daha sağlıklı süreç işlemiş olurdu. herif zorlayıp tutmazdı kendini.

genede bunca anlatınlana rağmen adamın kimseye KİMSEYE hakareti , agresif hali , küfrü , artniyeti yok... ordan kimse ters bir iş arayamaz.

Dursun Özbek Fenerbahçe’nin şampiyon olması için fitili ateşlemiştir. Yazık

Geri
Üst Alt