keçiörengücü başkanıyla mı yaptınız pazarlığı 15 nedir.

15 fazlaya ben daha az olacağını düşünüyorum. 15 Gedson'a fazla değil ama kesin olarak alamayacağımız bir rakam ben hala daha az olacağını düşünüyorum.

Gs antrenman formasıyla dolaşacak bir elemanı zor ikna ederler
İkna olmazsa bu Galatasarayımız için değil, bonservisini bedava eline almak için olur ki o durumda da bonservis gibi imza parası ve yüksek maaş ister; yine bize zor düşer yani...

Gedsonun bonservisini ucuza alabilirsek müthiş bir kazanım olur. 15e bile alsak zarar etmeyiz ama 15 bizde yok.

Onyekuru Mohamed Kerem

Gedson XXX Taylan

XXX Marcao Kaan Yedlin (inş Omar)

Muslera

Ortasahadaki XXX tecrübeli olmalıdır.

İkna olmazsa bu Galatasarayımız için değil, bonservisini bedava eline almak için olur ki o durumda da bonservis gibi imza parası ve yüksek maaş ister; yine bize zor düşer yani...
O kadar imza parası istemez ayrıca serbest kalacağını da sanmıyorum 15 e almayız 8e falan düşürmeye çalışırız tabii iyi performans gösterirse 12 ye kadar çıkılır

Gercekten 15 ise hic kiralamayin daha iyi, alamiyacagimiz fiyat ile oyuncuyu kiralamak kime neye yariyor onu anlamiyorum, herifden yüzde yüz verim alamiyorsun ,kiralik bedel ödüyorsun ve hazir bir sekilde takimina geri gönderiyorsun ,biz ise sezon sonu tekrar yeni oyuncu ariyoruz.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çok verim alacağız eğer bu sezon kampla birlikte takıma gelirse. ilk geldiği günler alışma sürecini ciddi hissettirdi. sonrasında kendini bulmaya baslamıstı ki sezon bitti. bildiği alıştığı ortama tekrar gelmesi demek bu adamdan müthiş verim alırız demek. insallah diyelim.
Yine okumadan like butonuna çöktük, reis döktürmüş kalemine sağlık.

Gedsonun bonservisini ucuza alabilirsek müthiş bir kazanım olur. 15e bile alsak zarar etmeyiz ama 15 bizde yok.

Onyekuru Mohamed Kerem

Gedson XXX Taylan

XXX Marcao Kaan Yedlin (inş Omar)

Muslera

Ortasahadaki XXX tecrübeli olmalıdır.
Genel olarak kadrona katiliyorum.

Bence orta sahada Emre Gedson Taylan son derece iyi bir uclu Turkiye Ligi icin. Avrupa'da zaten bir sansimiz yok. Kaliteli bir 10 numara gibi adama ihtiyacimiz yok. Oyle bir adama gidip senelik 5 milyon Euro bayilmanin anlami yok.

Ben orta alanin ortasina bir oyuncu alacagima Shaqiri'yi sag acik icin 2+1 gibi bir sozlesme ile almaya calisirim.
Calim yetenegi gayet iyi, sutlari cok iyi, paslari cok iyi. Duran toplari da gayet iyi kullaniyor. 10 numara gibi bir adam zaten. Liverpool'da hic sans bulamiyor. Alabiliriz gibime geliyor.

Bir de Luyindama sakatlik sorunlarini tamamen ustunden atip bu sene formunu bulur diye dusunuyorum.

Iyi bir sol bek lazim. O konuda hemfikiriz.

Genel olarak kadrona katiliyorum.

Bence orta sahada Emre Gedson Taylan son derece iyi bir uclu Turkiye Ligi icin. Avrupa'da zaten bir sansimiz yok. Kaliteli bir 10 numara gibi adama ihtiyacimiz yok. Oyle bir adama gidip senelik 5 milyon Euro bayilmanin anlami yok.

Ben orta alanin ortasina bir oyuncu alacagima Shaqiri'yi sag acik icin 2+1 gibi bir sozlesme ile almaya calisirim.
Calim yetenegi gayet iyi, sutlari cok iyi, paslari cok iyi. Duran toplari da gayet iyi kullaniyor. 10 numara gibi bir adam zaten. Liverpool'da hic sans bulamiyor. Alabiliriz gibime geliyor.

Bir de Luyindama sakatlik sorunlarini tamamen ustunden atip bu sene formunu bulur diye dusunuyorum.

Iyi bir sol bek lazim. O konuda hemfikiriz.

Sağlam bir kanat da mühim ama geçen seneki ortasaha tr liginde bile yetersiz kalmıştı. Ortasahada bir Paulinho çağ atlatabilir. Kanat mı ortasaha mı deseler ortasaha öncelikle alınsın derim.

Gedson için adamların 3 isteyecek hali yok. İstedikleri rakam gayet makul bir rakam. Başka adamlara yönelmek lazım ağır geliyorsa.

Geri
Üst Alt