Hasan Bekir
Ulubatlı Souness
- 11 Temmuz 2010
- 32.803
- 28.036
- 3.183
Bundan bahsettiler 8 milyon euroya bir yere gidiyor diye.Hala Benfica'da değil mi o
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bundan bahsettiler 8 milyon euroya bir yere gidiyor diye.Hala Benfica'da değil mi o
Uclunun ilk 11 basladigi maclar:Sağlam bir kanat da mühim ama geçen seneki ortasaha tr liginde bile yetersiz kalmıştı. Ortasahada bir Paulinho çağ atlatabilir. Kanat mı ortasaha mı deseler ortasaha öncelikle alınsın derim.
Uclunun ilk 11 basladigi maclar:
Kayserispor 0 - GS 3
Goztepe 1 - GS 3
GS 1 - TS 1
Sahiden duzgun bir hoca nasil bu ucluyu bir arada baslatmaz?
Bu uclunun biri veya ikisi yerine baslayan oyuncular:
Etobo, Emre Akbaba, Belhanda, Arda, Feghouli...
Bir ikinci devre sahaya surulen takimlara bakmak lazim. Ben tekrar tek tek gozden gecirdim. Inanilmaz kadrolar cikmis.
Sampiyonluk hediye edilmis.
Bir de dusuncene saygi duysam da, Paulinho gibi yasli oyunculara karsiyim. 30'u gecmis kimse gelmemeli. Hep ayni hatayi yapiyoruz. Hagi disinda ciddi katki yapan oldu mu? Tam bir fiziki azman olan Drogba bile gelip yatti. Tabii bu benim dusuncem.
satın alma opsiyonu mu ?Gedson Fernandes, 2 milyon € kiralama ve 10 milyon € satın alma opsiyonuyla Galatasaray'da.
Record
Ekli dosyayı görüntüle 130291
fatih hoca demiştir neyse getirin diye.2 Milyon kiralama bedeli verecek kadar zengin miyiz.