2+10 muhteşem bence bundan daha iyisi olmaz. Portekizli 22 yaşında ve tam bir modern orta saha oyuncusu bu devirde bu özellikler en az 20 Milyon yapar.

Mesele maliyeti degil zaten, bu yasta buraya gelecek o kalitede adami bulmak. Tabi buraya gelmeyi secmis oyuncu, kariyeri acisindan gelisim konusunda ne denli hirsa sahip olur o soru isareti tabi. Ama her türlü takimi büyük liglerden yasi 28+ oyuncular ile doldurup, yillik 3+ milyon avro gömüp, her sezon fiziksel performanslarinin artarak ciddi düsüsünü izlemekten iyi.

Gedson şart,bütün şartlar zorlanmalı, 12-13 rahat eder ve deger, gencecik kaliteli topcu, 4mio kira, 8 zorunlu opsiyon yapsınlar bitsin iş

kap sanip girdim, cikarken uplayanlara sövdüm

gedsonun-menajerinden-besiktasa-gonderme_f618f.jpg

Gedson Fernandes'in, yeniden Galatasaray forması giymek istediği ve menajeriyle yaptığı görüşmede kendisine başka teklif getirilmemesini söyledi.

Sosyal medya hesabından devamlı olarak Galatasaray'la ilgili paylaşımları beğenen, takım arkadaşlarına ve taraftarlara mesaj gönderen genç yetenek, artık kulüplerin anlaşmasını bekliyor.

“BAŞKA TEKLİF GETİRME”
Türkiye'den Beşiktaş'ın anlaştığı öne sürülen Gedson'un, menajeriyle yaptığı görüşmede, kendisine başka teklif getirmemesini istediği öğrenildi. Galatasaray'daki kiralık sözleşmesi sona erince Benfica'ya geri dönen Gedson'un, hazırlık maçlarındaki performansı ise Portekiz kulübü tarafından beğenilmedi.

KÜÇÜK PÜRÜZLER KALDI
Benfica'nın kulüp yönetiminde yaşanan kriz sebebiyle transfer rötar yapsa da Galatasaraylı yetkililer, sportif direktör Rui Costa ile görüşmeleri sürdürüyor. Pazarlıkların sonlanması için çok küçük pürüzler kaldığı, Portekiz kulübündeki yönetim krizinin çözülmesiyle, Gedson'un da Galatasaray'a imza atması bekleniyor.

Kralspor

Kurtarici olarak beklediğimiz jedsonu benfica yollamaya bakiyor.

Lan çocuk zaten bize gelmek istiyor yeni haber gibi masa başında yazıp yok menajerine başka teklif getirme dedi te alam

Geri
Üst Alt