- 15 Aralık 2011
- 17.787
- 6.887
- 1.373
10 milyon euroya alıp, 2 yıl kullanıp, üstüne 20 milyona satsak harika olurdu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kariyerinde sıçrama yapacağı yer burası olacağı için o ücretlere değer görülüyor.Ekli dosyayı görüntüle 134502
Başka oyuncunun böyle istatistikleri olsa adı çöpe çıkar.Evet iyi oyuncuda Gedson 10 milyon üstü bonservis neye göre normal geliyor çoğunuza hiç daha önce bonservisle transferi yokken.50 milyonluk çıkış maddesi konunca 12-15 ler ucuz geliyor sanırım.
% 100 GS olduğunu belirtmiş miydim?Hadi lan bak balayında bile maç ve forum takip ediyorum gel gari
Avrupa kupaları ve milli takımda büyük işler yapmazsa 15 leriin üstünde satmak çok zor olur.Geçen sezon oynadığı oyunun ortalaması çokta parlak değildi.Kötü başladı zamanla düzeldi son maçlarda iyiydi.Son performansının bile üstüne koymalı.Bu sezonki kadronun geçen seneden daha iyi olduğunu düşünürsek onun katkısına da pozitif etki etmesi muhtemeldir.Kariyerinde sıçrama yapacağı yer burası olacağı için o ücretlere değer görülüyor.
Hadi lan bak balayında bile maç ve forum takip ediyorum gel gari
Bulmadik. Hersey taksit halinde 3-4-5 yil vadeli.parayı nereden bulduk acaba
22 yaşında.Ekli dosyayı görüntüle 134502
Başka oyuncunun böyle istatistikleri olsa adı çöpe çıkar.Evet iyi oyuncuda Gedson 10 milyon üstü bonservis neye göre normal geliyor çoğunuza hiç daha önce bonservisle transferi yokken.50 milyonluk çıkış maddesi konunca 12-15 ler ucuz geliyor sanırım.
Bizde oynayip neden istenildigini kanitladi gedsonTaraftar tarafından falcao da bu kadar istenmişti, bu istek beni ürkütüyor açıkçası. Hayırlısı ne ise o olsun.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi