Bulmadik. Hersey taksit halinde 3-4-5 yil vadeli.

Paran olmaz ama yeni televizyon lazim olur veya beyaz esya. Ayni o misal, cash olmayinca taksitlendiriyoruz.
ffp sorunu çıkarmı bu şekilde ilerde başımıza yine üstad

Gedson gelsin kanatlarda iki Türk kullanacagiz ancak bunuda bilmek lazım.Solda Barış,Sağda Kerem olsun bari bu iki Türk.Kalecimiz Türk olaydı iyiydi.Birde sola fişek gibi bir adam alıp iyi bir takim olurduk.

Ffp bonservis değil de sanırım maaş kısıtlaması getirecek artık öyle bir haber görmüştüm. Bizim için değil tüm kulüpler için yani. Aldığın kadar sat tarzı kısıtlamalar olmayacakmış

601adc2eae298b5596cb754f.jpeg

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak formayı giyen Gedson Fernandes için şartları zorlasa da Benfica'nın 15 milyon Euro'dan aşağı bir bonservis ile oyuncuyu satmayacağı belirtildi.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak takımın formasını giyen Gedson Fernandes'i yeniden kadroya katmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Fakat Gedson'un bonservisini elinde bulunduran Benfica, geri adım atmıyor.

Record'un haberine göre Galatasaray, taksitler halinde ödenecek şekilde 10 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu fakat Benfica, bu teklife sıcak bakmıyor. Benfica'nın Gedson Fernandes'i 15 milyon Euro'nun altında bir bonservis ile bırakmayacağı belirtiliyor.

Haberler

Adamlar 15 istiyor biz 10 veriyoruz orta yol bulunur bu kadar yüksek rakamlara çıkıldıysa. Başlık kadar olumsuz bakmıyorum.

Ulan her sene birine takılıyoruz alternatif yok mu, tamam çok iyi olurdu ama 15 gerçekse eyvallah de çık git başkasına bak

Aynı kaynak gitti gidiyor diye günlerdir haber yapıyordu. İnanmıyorum şahsen

Geri
Üst Alt