Galatasaray: "Gündem değiştirmeye yönelik planlı saldırılar hakkında"

Fenerin pisliği konuşulmasın diye bize saldırı var resmen her yerden. Yonetım susarsa ve su transferler yapmayıp sampiyon olamazsak yazıklar olsun size

Diger takimlarin menajer ücret belgelerini niye paylasmiyorsunuz parali kalemler

menajerlere ne verdikleri gündeme bile gelmezdi ama beceriksiz transfer girişimleri, kiralama dışında bir halt yapamamaları kendilerini savunacak taraftar bırakmadı ortalıkta. liseliler gördü bu durumu kriz çıkartmak için her şeyi yaparlar artık. dün de dedim galatasaray kulübünün, liseyle bağının kopması şart.

fenerbahcenin şike döneminde vs düştüğü kötü durumlara takımımız düşseydi, 25-30 milyon galatasaray taraftarnın 15 milyon cimbomlusu sempatizanlıgı bırakırdı. Belli ki katakulli yapılmış. Ve bu sızdırılmış. Zaten köpekler itler saldırıyor şuan. İçimizde itler de saldırmasın.. Az tuttugunuz takımı koşulsuz sevin. Burası avrupa değil. Oturarak maç izlenmez, Takım yenilince küsülmez, son paranla maça gidilir. Ama başarı gelince tüm cimbomlular Galatasaraylı kesilir bi anda. Koşulsuz desteklemeyi öğrenin. Biz taraftarız.Yönetim i genel kurul eleştirsin.

Yazdıklarım bu son yaşanan olaya değil.Genel bi yorumum. Lafım anlayanlara ulaşır.Saygılar.

fenerbahcenin şike döneminde vs düştüğü kötü durumlara takımımız düşseydi, 25-30 milyon galatasaray taraftarnın 15 milyon cimbomlusu sempatizanlıgı bırakırdı. Belli ki katakulli yapılmış. Ve bu sızdırılmış. Zaten köpekler itler saldırıyor şuan. İçimizde itler de saldırmasın.. Az tuttugunuz takımı koşulsuz sevin. Burası avrupa değil. Oturarak maç izlenmez, Takım yenilince küsülmez, son paranla maça gidilir. Ama başarı gelince tüm cimbomlular Galatasaraylı kesilir bi anda. Koşulsuz desteklemeyi öğrenin. Biz taraftarız.Yönetim i genel kurul eleştirsin.

Yazdıklarım bu son yaşanan olaya değil.Genel bi yorumum. Lafım anlayanlara ulaşır.Saygılar.
Imzami atarim yoruma.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Böyle bir mantık olabilir mi yahu..
Galatasarayı mı koşulsuz sevelim yoksa yönetimi mi?

fenerin düşdüğü duruma biz düşseydik taraftar anlamında sıkıntı olmazdı.Hatta onlardan daha büyük bir etki gösterebilirdik.Sorunumuz şu olurdu.Onlara o dönemde fenerli zengin iş adamları çok büyük destek verdi.Bu konuda çok büyük sıkıntı yaşardık..

bazen ben de arkadaşı telefondan arıyorum birazdan seni arayacağım deyip kapatıyorum

Yönetimce kıvırabilmemiz için zaman verin açıklaması yapmış. Aldığınız, sattığınız sizin olsun çekin gidin artık. Takım yamalı bohçaya dönmüş durumda. Yapılması gereken hiç bir hamle yerine getirilmedi, o makamı hak etmiyorsunuz.

Galatasarayı koşulsuz sevmek her yaptığına doğru demek değildir. Eğer bu belgeler gerçekse Galatasaray yönetimi yanlış yapmıştır ve savunulacak bir tarafı yoktur. Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'nin beyinsiz taraftarı ile bir tutulamaz. Onlar gibi her anlatılana inanacak kadar salak yada aptal değiliz.

Galatasarayı koşulsuz sevmek her yaptığına doğru demek değildir. Eğer bu belgeler gerçekse Galatasaray yönetimi yanlış yapmıştır ve savunulacak bir tarafı yoktur. Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'nin beyinsiz taraftarı ile bir tutulamaz. Onlar gibi her anlatılana inanacak kadar salak yada aptal değiliz.
Gercek aciklandi

Yetmez. Gecen senenin limit cezalarini neden sormuyorsunuz?

Geri
Üst Alt