Eser Say
Tecrübeli Üye
- 12 Temmuz 2015
- 7.440
- 5.012
- 1.483
hiç şaşırmadım hiçO da bişey mi ben Twitter’da Galatasaray’a aleni küfür eden hesapları tespit edip, kendilerine dosya olarak gönderdim.Ona bile bişey yapmadılar...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç şaşırmadım hiçO da bişey mi ben Twitter’da Galatasaray’a aleni küfür eden hesapları tespit edip, kendilerine dosya olarak gönderdim.Ona bile bişey yapmadılar...
OlabilirResmi aciklama geldiginde burada devam etmek icin olabilir mi sayin kol
Imzami atarim yoruma.fenerbahcenin şike döneminde vs düştüğü kötü durumlara takımımız düşseydi, 25-30 milyon galatasaray taraftarnın 15 milyon cimbomlusu sempatizanlıgı bırakırdı. Belli ki katakulli yapılmış. Ve bu sızdırılmış. Zaten köpekler itler saldırıyor şuan. İçimizde itler de saldırmasın.. Az tuttugunuz takımı koşulsuz sevin. Burası avrupa değil. Oturarak maç izlenmez, Takım yenilince küsülmez, son paranla maça gidilir. Ama başarı gelince tüm cimbomlular Galatasaraylı kesilir bi anda. Koşulsuz desteklemeyi öğrenin. Biz taraftarız.Yönetim i genel kurul eleştirsin.
Yazdıklarım bu son yaşanan olaya değil.Genel bi yorumum. Lafım anlayanlara ulaşır.Saygılar.
fenerbahcenin şike döneminde vs düştüğü kötü durumlara takımımız düşseydi, 25-30 milyon galatasaray taraftarnın 15 milyon cimbomlusu sempatizanlıgı bırakırdı. Belli ki katakulli yapılmış. Ve bu sızdırılmış. Zaten köpekler itler saldırıyor şuan. İçimizde itler de saldırmasın.. Az tuttugunuz takımı koşulsuz sevin. Burası avrupa değil. Oturarak maç izlenmez, Takım yenilince küsülmez, son paranla maça gidilir. Ama başarı gelince tüm cimbomlular Galatasaraylı kesilir bi anda. Koşulsuz desteklemeyi öğrenin. Biz taraftarız.Yönetim i genel kurul eleştirsin.
Yazdıklarım bu son yaşanan olaya değil.Genel bi yorumum. Lafım anlayanlara ulaşır.Saygılar.
Gibi gibisi mi var? Hepsi gercekCiddi merak ediyorum belgeler gerçek gibi duruyor.
Gercek aciklandiGalatasarayı koşulsuz sevmek her yaptığına doğru demek değildir. Eğer bu belgeler gerçekse Galatasaray yönetimi yanlış yapmıştır ve savunulacak bir tarafı yoktur. Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'nin beyinsiz taraftarı ile bir tutulamaz. Onlar gibi her anlatılana inanacak kadar salak yada aptal değiliz.
Gerçekse yanlış yapmışlar. Yönetim'in miadı dolmuştu. Ayrıca FFP'ye menajerlik dahil değilse, her hangi bir sıkıntı da bulunmuyor.Gercek aciklandi