Galatasaray: "Gündem değiştirmeye yönelik planlı saldırılar hakkında"

Yahu bari fpp için şu klübe dolaylı yollardan para sokup transfer yapsaydınızda bu kadar konuşulsaydı.

Bu işleri yapmayan takım yok.Aki koç bu şekilde para yağdırıyor klübe.

Bizimkiler her anlamda facia..Fegi,belhandayı satmak için çok önceden planlama yapman lazım.Uğraşman lazım.Ne babel ne belhanda bu takımda olmazlardı ama hem fatih hoca hem yönetim her türlü beceriksizliği gösteriyorlar.Ama hala transferide bunlar yapıyorlar.
Geçen sene şampiyonluğu elimizle verdik.Geçen senenin sancısını şimdi çekiyorduk..Birazcık doğru transfer dönemleri geçirseydik bu ciğeri beş para etmez Galatasaray düşmanları kimin umrunda olurdu.İstedikleri belgeleri çıkartsınlar.Ancak kudurmaya devam ederlerdi.

Sanki Sadece Galatasarayda oluyormuş gibi bunu gösteren o çocukları kudurun ipneler..Küfür etmicem dedim yapamadım.

Hayırlı işler , Galatasaray taraftarı bile Alo Tahirin haberini konuşurken , Fenerbahçe bankalar birliği anlaşmasını tamamlamadan , gündemin değişmesinden fayda sağlayıp lisanslarını çıkardı ilk maça çıkıyor.
Kimse sormuyor , bu lisanslar nasıl çıktı ?

Hayırlı işler , Galatasaray taraftarı bile Alo Tahirin haberini konuşurken , Fenerbahçe bankalar birliği anlaşmasını tamamlamadan , gündemin değişmesinden fayda sağlayıp lisanslarını çıkardı ilk maça çıkıyor.
Kimse sormuyor , bu lisanslar nasıl çıktı ?
onu geçtim.kasımpaşa en değerli oyuncusunu şikecilere bedava veriyor bi insam evladı konuşmuyor bu olayı. türk spor medyasında şikeci hegamonyası, iğrençliğin en basit ispatı

Böyle bir mantık olabilir mi yahu..
Galatasarayı mı koşulsuz sevelim yoksa yönetimi mi?

fenerin düşdüğü duruma biz düşseydik taraftar anlamında sıkıntı olmazdı.Hatta onlardan daha büyük bir etki gösterebilirdik.Sorunumuz şu olurdu.Onlara o dönemde fenerli zengin iş adamları çok büyük destek verdi.Bu konuda çok büyük sıkıntı yaşardık..

Sorun yazdıklarında gizli.

Ozaman Falcao gercekten 7 Mio € mu aliyor?

Abi biz bunlari birakalim ozaman,evet gündemi degistiriyorlar ama demekki bizde arkadan isler yapiyoruz.
olabilir ama bunu bulmamiz gerekiyor ama FB Üyeleri oldugu belli.

Neyse, bu sene FB‘yi Sampiyon yapmayalim gerisi gelir !
Bu Sene Sampiyon GS.

Ozaman Falcao gercekten 7 Mio € mu aliyor?

Abi biz bunlari birakalim ozaman,evet gündemi degistiriyorlar ama demekki bizde arkadan isler yapiyoruz.
olabilir ama bunu bulmamiz gerekiyor ama FB Üyeleri oldugu belli.

Neyse, bu sene FB‘yi Sampiyon yapmayalim gerisi gelir !
Bu Sene Sampiyon GS.

Falcaonun bonuslarını nef ödüyor bildiğim kadarı ile.

Adamlar şeffaf bir şekilde harcamalarımızı genel kurulda açıklıyoruz diyor.
Parayı savurmuşlar mı tasarruflu mu kullanmışlar göreceğiz.
Şu an tek tek maliyecelik yapmanın faydası olduğunu düşünmüyorum.

Falcaonun bonuslarını nef ödüyor bildiğim kadarı ile.

Adamlar şeffaf bir şekilde harcamalarımızı genel kurulda açıklıyoruz diyor.
Parayı savurmuşlar mı tasarruflu mu kullanmışlar göreceğiz.
Şu an tek tek maliyecelik yapmanın faydası olduğunu düşünmüyorum.

Onu biliyorum Renktas.

Ama demeki NEF olmaza nasil olcakti diye merak ediyorum.

Geri
Üst Alt