Galatasaray: "Gündem değiştirmeye yönelik planlı saldırılar hakkında"

Biz galatasaray içinden sızdırıldı sanıyorduk belgeler TFF'den sızdırılmış

BUNUN HESABINI SORUN !

bu haberler takımı etkilemez. sağ bek bindirme yaparken zor duruma düşen yönetimi düşünmeyecek neticede.

zaten bizimkiler istese de lige iyi başlayamaz. geçen yılki gibi bir sezon olacak yine.
Oyuncuya yük binecek.Diagne'ye yüksek bonservis verildiği için 2. maçtan ıslıklayan oldu eleştiren oldu.Sene sonunda eleştiriyi yapmamız daha iyi olur.Büyük ihtimalle de giderler..

Kvkk baya sert bu konuda ayrıntısını bilmiyorum tabii bizim olaydaki karşılığı nedir vs.

Galatasarayı koşulsuz sevmek her yaptığına doğru demek değildir. Eğer bu belgeler gerçekse Galatasaray yönetimi yanlış yapmıştır ve savunulacak bir tarafı yoktur. Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'nin beyinsiz taraftarı ile bir tutulamaz. Onlar gibi her anlatılana inanacak kadar salak yada aptal değiliz.
Neyi yanlış Levent kardeş? İmza parasını menejer parasının içine atmışlar f/p den sıyırmak için.

Gerçekse yanlış yapmışlar. Yönetim'in miadı dolmuştu. Ayrıca FFP'ye menajerlik dahil değilse, her hangi bir sıkıntı da bulunmuyor.
FFP'ye menajerlik ücretlerinin dahil olmadığı geçen senelerden belli zaten. Öyle olsa her yerde gider kalemi olarak hesaplanırdı sosyal medyada ve geleneksel medyada. Rahat olalım. Yani rahat olalım derken her takım menajerlere bu kadar harcarken bizim harcamalarımızın bu kadar gündem olması cidden planlı bir saldırı. Bu çok net görülüyor. Neden kimse Fenerbahçe'nin, Başakşehir'in, Trabzonspor'un ve Beşiktaş'ın transferlerindeki menajerlik ücretlerini konuşmuyor. Sorsan çünkü onların transferlerinde menajerlik ücreti yok da ondan değil mi? Ahahahahaha. Galatasaraylısı, Galatasaraylı görüneni, Galatasaray düşmanı tek yürek olmuş bize saldırıyor. Bu etkisiz yönetimden neden korkuyorlar acaba bu kadar? Bir de bu kada iyi niyetli olup da güçlü bir yönetim olsa nasıl kudururlardı acaba?

ortada bir suç varmış gibi yanlış yapmış diyorlar, her halükarda ödeyeceği parayı ödüyor kulüp lakin ffp nin saydığı kriterden değil diğer kriter içinden ödüyor bunu her bu durumdaki kulüp zaten yapıyor ve sanki uefa bu durumun farkında değil mi sanıyorsunuz adamlar hiç paranız yokken gidip 30 milyon euro bonservis harcamayın ve maaş limitinizi bütçenizin üstüne çıkartmayın diyor maaş bütçesi çerçevesinde bu yapılan şey yapılabiliniyor.

Yahu bu ülkede menajer kucağına oturmadan, yüzbinlerce milyonlarca Euro yedirmeden transfer yapabilecek bir tane kulüp yok.

Çünkü o kadar rezil ekiplerimiz ve ligimiz var ki bunun dışında başka bir ihtimal mümkün değil.

Şu satılık maşaların gazına gelip de yönetime laf söylemeyin. Bu şerefsizlerin kimin iti olduğu belli.

Ama transferde beceriksizler mi? Evet, beceriksizler. Köküne kadar giydirin.

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sezon başlayacak son iki üç gün kala organize bir saldırı var. Diğer kulüplerde maaş bile açıklanmamasına rağmen bizim evraklarımız ortalarda geziyor. Bunların amacı ivmeyi Fenerin arkasına alıp bizi yıpratmak. Kulübü yıpratmak.
Bazı taraftarlar da çanak tutuyor.
Görünen o ki , sezonu başlamadan , insanlara fırsat vermeden çöpe atıcaz. Transfer filan yapmasın yönetim.

Çok üzücü çok.

O kadar sert bir açıklama ki titrettiler maşallah ortalığı

"evrakın son dönemde çeşitli mecralarda ahlak ve hukuk kurallarına aykırı şekilde paylaşılması üzerine" daha 1-2 ay önce mert hakanla wp görüşmelerini sizdirip şimdi bunu demek hiç samimi gelmiyor bana. Ya adam gibi belgelerin gizliliğine saygı duyun, koruyun. Ya da Galatasaray'a yakışır şekilde hiç muhatap olmayın böyle saçma konularla

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Galatasaray Spor Kulübü’nün idari, mali, sportif işlemlerine ilişkin tüm belge ve bilgileri yıllık faaliyet raporlarında açıklanmaktadır. Ayrıca kulübümüz, ulusal ve uluslararası bağımsız denetim firmaları tarafından mali olarak sürekli denetlenmekte olup Finansal Fair Play anlaşması gereği UEFA'nın da incelemesi altındadır. Dolayısıyla yapılan tüm anlaşmalar Galatasaray Spor Kulübü menfaatleri gözetilerek hukuk kuralları çerçevesinde yapılmaktadır. Kulübümüzün kamuoyundan saklayacak hukuka aykırı hiçbir eylem ve işlemi söz konusu değildir.

bu kısım yeterli

galatasaray taraftarının yönetime kızgınlığının sebebi menajerlere verilmiş para, imza parası değil. sebep gayet ortada birileri saldırıyor diye yönetimi savunacak değilim. geçen sezon hakem facialarına sesini çıkartamamış, 3 kuruşluk kulüp başkanlarıyla, alamadıkları oyuncularla polemiğe giren adamların neyini savunayım. ayrıca bu savunma şekli de fazla tanıdık geliyor.

Hadi bakalım yönetim o zaman belgelerin asıllarını ortaya koyun da bizde bilelim kim hain . Eğer söylenildiği gibi menejer ücretleri dönüyorsa bunun hesabı kolay verilmez . Belgeler yalansa o zaman bunu yayan kişi hesabını veremez. İki taraftan biri hesap veremeyecek derecede batacak ama kim merak ediyorum.

Geri
Üst Alt