Melih Peker
Şef Gümüş Kıvrım
- 21 Ocak 2010
- 70.069
- 48.582
- 4.843
Biz galatasaray içinden sızdırıldı sanıyorduk belgeler TFF'den sızdırılmış
BUNUN HESABINI SORUN !
BUNUN HESABINI SORUN !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyuncuya yük binecek.Diagne'ye yüksek bonservis verildiği için 2. maçtan ıslıklayan oldu eleştiren oldu.Sene sonunda eleştiriyi yapmamız daha iyi olur.Büyük ihtimalle de giderler..bu haberler takımı etkilemez. sağ bek bindirme yaparken zor duruma düşen yönetimi düşünmeyecek neticede.
zaten bizimkiler istese de lige iyi başlayamaz. geçen yılki gibi bir sezon olacak yine.
Neyi yanlış Levent kardeş? İmza parasını menejer parasının içine atmışlar f/p den sıyırmak için.Galatasarayı koşulsuz sevmek her yaptığına doğru demek değildir. Eğer bu belgeler gerçekse Galatasaray yönetimi yanlış yapmıştır ve savunulacak bir tarafı yoktur. Galatasaray taraftarı Fenerbahçe'nin beyinsiz taraftarı ile bir tutulamaz. Onlar gibi her anlatılana inanacak kadar salak yada aptal değiliz.
Bize açıklanan bu şekilde değildi. Ben orasına takıldım.Neyi yanlış Levent kardeş? İmza parasını menejer parasının içine atmışlar f/p den sıyırmak için.
FFP'ye menajerlik ücretlerinin dahil olmadığı geçen senelerden belli zaten. Öyle olsa her yerde gider kalemi olarak hesaplanırdı sosyal medyada ve geleneksel medyada. Rahat olalım. Yani rahat olalım derken her takım menajerlere bu kadar harcarken bizim harcamalarımızın bu kadar gündem olması cidden planlı bir saldırı. Bu çok net görülüyor. Neden kimse Fenerbahçe'nin, Başakşehir'in, Trabzonspor'un ve Beşiktaş'ın transferlerindeki menajerlik ücretlerini konuşmuyor. Sorsan çünkü onların transferlerinde menajerlik ücreti yok da ondan değil mi? Ahahahahaha. Galatasaraylısı, Galatasaraylı görüneni, Galatasaray düşmanı tek yürek olmuş bize saldırıyor. Bu etkisiz yönetimden neden korkuyorlar acaba bu kadar? Bir de bu kada iyi niyetli olup da güçlü bir yönetim olsa nasıl kudururlardı acaba?Gerçekse yanlış yapmışlar. Yönetim'in miadı dolmuştu. Ayrıca FFP'ye menajerlik dahil değilse, her hangi bir sıkıntı da bulunmuyor.
Onu da açıklamayalım artık. Zaten bizim kadar herşeyi açıklayan başka bir takım yok biliyorsun.Bize açıklanan bu şekilde değildi. Ben orasına takıldım.
Sebep?Ffp cezası yiyebilir miyiz ?
Menajer parası kuralda yok mu? (Araştırdım yokmuş)Sebep?