Galatasaray, Hakim Ziyech'i Londra'da Sağlık Kontrolünden Geçirdi | Ziyech İstanbul'a Geldi

Arkadaş bu adami Araplar bile sakat olduğu için almadi diye haberler çıkmıştı. Onu geçtim Arap kökenli oyuncular Türkiye ye adım attiklarin da Max 1 yıl performans verip yatisa geçiyor. Ben Galatasaray da Arap kökenli futbolcu istemem. Kadromuza katmayı ciddi şekilde düşünüyorsak ta net ücret verilmemeli. Performans endeksli ücret ile anlaşma saglanilmali.

10 numara icin aliyormusuk. Bakalim kadro planlamasi nasil olacak Mertens oynarken sorun cikarmaz umarim.
Kanat vari 10No sevmem.

10No/Playmaker dedin pasör, vizyon merkez ağırlıklı adam olur.

Kanat dan devşirme Playmaker pek istemiyorum.

Sen ne diyorsun bu konuda Alpercim?

Kanat vari 10No sevmem.

10No/Playmaker dedin pasör, vizyon merkez ağırlıklı adam olur.

Kanat dan devşirme Playmaker pek istemiyorum.

Sen ne diyorsun bu konuda Alpercim?
O dedigin tarzda 10 numara cok az maalesef, baska birini de bulmak zor bu saatten sonra.

Arkadaş bu adami Araplar bile sakat olduğu için almadi diye haberler çıkmıştı. Onu geçtim Arap kökenli oyuncular Türkiye ye adım attiklarin da Max 1 yıl performans verip yatisa geçiyor. Ben Galatasaray da Arap kökenli futbolcu istemem. Kadromuza katmayı ciddi şekilde düşünüyorsak ta net ücret verilmemeli. Performans endeksli ücret ile anlaşma saglanilmali.
Ondan ziyade, modem 10 alacaktik Szymankiyi niye almadi

Ziyeche odenilecek Maaş b ihtimalle daha yüksek olacak o yuzden kendimizi bahanelerle avutmayalim

İp tv alamadım
Beine de para vermedim
Pek gerek kalmayacak gibi 😔

Rezil bir hamle bu ara...
Bu transfer'de sınıfta kaldı Yönetim.

diye avutalim birbirmizi

Screenshot_20230816_111854.jpg

Panik transferi, Rashica olayından sonra baskı bize döndü. Panikle bu adamı alarak hata yapıyorlar. Alabiliyorsun Talisca'yı alıp baskıyı rakiplerin kucağına bırakacaksın.

Evet beyler zehirli oku atıyorum; Rashica mı, Ziyech mi?

Bir tarafta Gedson-OX sağda Rashica 4-3-3 oynayan tempo takımı, diğer taraf koşan 10 aldı, bizimkiler JOGA BONİTO.. Merakla bekliyorum bu kadro planlamasının sonucunu, başarılı olmaz de demek zor, öngörmek zor..

Geri
Üst Alt