- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
kendine güldürmeyi bırak artık. iyice Melikşah oldunHayırdır Melih bana söyle bende güleyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendine güldürmeyi bırak artık. iyice Melikşah oldunHayırdır Melih bana söyle bende güleyim.
Kanat vari 10No sevmem.10 numara icin aliyormusuk. Bakalim kadro planlamasi nasil olacak Mertens oynarken sorun cikarmaz umarim.
her maç 6 yeriz 2019 sezonundaki gibi.
O dedigin tarzda 10 numara cok az maalesef, baska birini de bulmak zor bu saatten sonra.Kanat vari 10No sevmem.
10No/Playmaker dedin pasör, vizyon merkez ağırlıklı adam olur.
Kanat dan devşirme Playmaker pek istemiyorum.
Sen ne diyorsun bu konuda Alpercim?
Ondan ziyade, modem 10 alacaktik Szymankiyi niye almadiArkadaş bu adami Araplar bile sakat olduğu için almadi diye haberler çıkmıştı. Onu geçtim Arap kökenli oyuncular Türkiye ye adım attiklarin da Max 1 yıl performans verip yatisa geçiyor. Ben Galatasaray da Arap kökenli futbolcu istemem. Kadromuza katmayı ciddi şekilde düşünüyorsak ta net ücret verilmemeli. Performans endeksli ücret ile anlaşma saglanilmali.
Olm Porto’nu dizi yok kötürüm kalabilir dediği adam 5 senedir futbol oynuyor![]()
Hakim Ziyech in transferinde çarpıcı gelişme
Hakim Ziyech in transferinde çarpıcı gelişmebeinsports.com.tr
doğruysa burada da geçmez kontrollerden.
sorunlu adamı alacak kdr şuuru mabada indirmemişizdir umarım
adamlar dizsiz diyerek geri gönderdi yahu arabistandan.eğer öyleyse kanteyi niye aldılar. suud ampute milli takımında mı oynatacaklar
Bakacağız artık oyuncu alınmış ise aciklanan rakamlari kiyaslaris. Benim içime sinmiyor.Ondan ziyade, modem 10 alacaktik Szymankiyi niye almadi
Ziyeche odenilecek Maaş b ihtimalle daha yüksek olacak o yuzden kendimizi bahanelerle avutmayalim
evet futbol ulemalarını piste alalım