Savaş Akman
10 Numara!
- 26 Ocak 2013
- 16.623
- 3.600
- 458
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
avrupa icin bile ramos istemem. bi sene icin dunya para verip eldekini kusturemem
Kerem'in geçen sezonki pas yüzdesini bilmiyorum ama onun top kaybı sorunu da var, sadece pas kaynaklı değil dribbling zorlayıp ya da karar vermekte geçikip vs.Hücum oyuncularının pas yüzdesinde temel alınması gereken tek futbolcu Kerem Aktürkoğlu’dur..
Yanılmıyordam %72’ydi.
Burdan hareketle, sürekli geçiş yememiz muhtemel.
Bu kadar ağa babayı bir arkadaşın dediği gibi takım yapmak çok zor, hep birlikte göreceğiz nasıl bir kimya olacağını. Hayırlısı olsun..
Ffp cezasının bir kısmını sponsorlar karşılar no problemmaaş bütçemiz ne oldu abi 100 falan mı
ffpden kaynamasalar bari
madde bağımlısıymış önemli bir şey değilSağlık sorunu var mıymış?
beni avrupaya almadıkları sürece sıcam parasına.Ffp cezasının bir kısmını sponsorlar karşılar no problem![]()
Harbi mi?madde bağımlısıymış önemli bir şey değil
kullanmazsa geçermiş.
otmus ot tam madde sayılmaz doğal.Harbi mi?
Ffp deki para cezası değil ki önemli olan Avrupa kupalarına alınmama cezası...Ffp cezasının bir kısmını sponsorlar karşılar no problem![]()
Ben trolluyorum zaten , her boku sponsorlar karşılar rahat ol diyen arkadaşlar için.Ffp deki para cezası değil ki önemli olan Avrupa kupalarına alınmama cezası...
Kişilik analizinde - puan vermiyor muymuş bu durum?otmus ot tam madde sayılmaz doğal.
kişilik analizi ney ya. kim yapıyormusKişilik analizinde - puan vermiyor muymuş bu durum?
Gece 3te
Yener İnce’nin uçağı mı varmış?