Galatasaray ile Fenerbahçe, Berat Ayberk Özdemir'in Peşinde

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1572437252993.webp

Galatasaray ve Fenerbahçe, Gençlerbirliği forması giyen 21 yaşındaki orta saha Berat Ayberk Özdemir için transfer yarışına girdi.

Bu sezona istediği başlangıcı yapamayan ve 9 haftada altığı 1 galibiyetle sadece 6 puan toplayabilen Gençlerbirliği'nin genç yıldızı Berat Ayberk Özdemir yeteneğiyle büyük kulüplerin dikkatini çekti. Orta sahada görev yapan 21 yaşındaki genç futbolcunun Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş'ın radarında olduğu, Avrupa'dan da birçok kulübün takibinde olduğu öğrenildi.

Gençlerbirliği altyapısına 8 yaşında dahil olan ve bütün kategorilerde görev yaptıktan sonra A takıma yükselen Berat, geçen sezon TFF 1. Lig'de gösterdiği performansla, Gençlerbirliği'nin Süper Lig'e dönmesinde başrolü oynayanlardan biri olmuştu. Genç futbolcunun Southampton başta olmak üzere İngiltere, İtalya ve Almanya'dan da ekiplerin de radarına girdiği belirtildi.

GALATASARAY VE FENERBAHÇE TEKLİFE HAZIRLANIYOR

Berat'ı hem genç milli takımlarda hem de Gençlerbirliği'nde uzun süredir takip eden Fenerbahçe ile Galatasaray'ın gözlemcilerinin raporlarının olumlu olduğu ve kısa süre içerisinde resmi teklif için Gençlerbirliği'nin kapısının çalmaya hazırlandıkları öğrenildi.

(Habertürk)

Taylanin bizde ne kadar cok oynadigini gördügü an, hemen kosa kosa gelir Selcukun yedegi olmak icin.

Boşverin beratı ne yapıp ne edip irfancanı almamız lazım feghouliden belhandaya babelden marcaoya kim para ediyorsa satılsın

O zaman fener alır.

Bize gelmesin. Eskiden makara vardı Fener aldığı genci bitiriyor diye, bizim muazzam 2000 jenerasyonu vardı, iyisiyle kötüsüyle 2-3 yıldır 10 maç oynamadı oğlanlar. Selçuk'un deplasmanda 11 başladığı yerde Taylan'ın dakika almasına girmiyorum bile. Dalga geçtiğimiz Fener Ankaragücü'nün 1 yıllık kalecisini as kaleci yaptı, toparlak Ozan'dan ligin en golcü orta sahasını çıkardı, 1 sezon öyle böyle oynatıp derbilerde gol attırdığı bebeyi 16'ya sattı. Genç oyuncular için şu anda bizden çok daha cazip bir kulüp oldukları ortada. Ama bu ara İtalyanlar Gençler'e ve Türk oyunculara taktı. Nazar değmesin Merih de, Mert de, Meriç de su gibi top oynuyorlar. Bu çocuk da hülleyle karışık bir büyük takıma gitmek için Serie A'nın alt takımlarından birine gider Ocak'ta.

bu cocugu bilmiyorum ama ismi cıktıktan sonra mert hakan yandasa dikkat ettim. iyi gibi gorunuyor.

Boşverin beratı ne yapıp ne edip irfancanı almamız lazım feghouliden belhandaya babelden marcaoya kim para ediyorsa satılsın
İrfan öyle büyük bir fenerbahçeli ki, bizde oynasa ve fb-gs maçında boş kale karşı karşıya kalsa topu dışarı atar.
o derece holigan.
futbolcu olmasa gfb kale arkasında takılır bize küfürler ederdi.

İrfan öyle büyük bir fenerbahçeli ki, bizde oynasa ve fb-gs maçında boş kale karşı karşıya kalsa topu dışarı atar.
o derece holigan.
futbolcu olmasa gfb kale arkasında takılır bize küfürler ederdi.

Nereden biliyorsun tanışıklığın mı vardı?

@Malik Yavuz Sen bu İrfan'la halı sahada müsabakaya çıkmıştın bilirsin hangi takımlı bu keko?

Bir yerde genç oyuncu varsa biz alamayız.
Bizim kriterlere uyması için +28 olması lazım.
Fenere giderse çöp olur.
Başak alırsa çıkışa geçer.

Forum yönetimini kınıyorum.
En kısa zamanda Terim ile birlikte istifa edin!

Beratı kesin almalıyız. 2-3 yıla ligin en iyi DMsi olacak

iyi topçu olsa avrupalı alırdı.

Ahada zehirli oku saldım

Geri
Üst Alt