Galatasaray, İrfan Can Eğribayat İçin Göztepe ile Anlaştı İddiası

Muslera alsın yetiştirsin. Yaşı geldi 36’ya çocuklarına vakit ayırsın.

Zaten isterlerse bizimkiler , belli bir kısmını seve seve karşılar . İsterler mi o mesele.

Ertan gözüme baya sevimsiz gözüküyor şu aralar.

Dikme gerizekalisi ile Gedson mevzusunu kasiyip duruyorlar.
istemezler bence fatihi
bence ısrarcı olsak biter bu iş ya. beklentileri çok yüksek değilmiş çünkü 3e hallolur gibi duruyor. 3m ile ligden bir kaleci cekerler illaki. ya da kiralık falan ayarlarlar.

Tutmuyor bizde. Okan, Fatih, Orkun, Cenk, Sinan Bolat vs. bunlarin hicbiri yanlis transferler degildi ama tutmadı.
fakat gelecekte mecbur kalacağız gibi. muslera yaşlanıyor ve form durumu da sallantıda. kaldı ki bu aralar geçmişe nazaran daha iyi kaleciler çıkıyor.

yani ürün kalitesi de artmış durumda. bu bağlamda tutma ihtimali de yükseldi diye düşünüyorum.

Tanimiyorum yani iyi bilmiyorum oyuncuyu. Bu yasima geldim, yerli kalecilerden bir hayir gormedim. Yani bu bize ozel bela gibi birsey. Gelsin tabi bunu da deneyelim ama Turkiye Kupasinda sacma sapan takimlara karsi hata yaparken gormek istemiyorum.

Tutmuyor bizde. Okan, Fatih, Orkun, Cenk, Sinan Bolat vs. bunlarin hicbiri yanlis transferler degildi ama tutmadı.
üstat belki hep ucuza halletmeye çalıştığımız içindir. saydıkların arasından sinan ve cenk dışında para ödemedik galiba ki ikisini toplasan 1m bile etmez odediğimiz para

kalende 2.5 milyon euroluk net bir yatırımın varken o ücreti yedek bırakmamız büyük bir lüks olur lakin sahada 3 yerli kuralı yüzünden yapmak zorunda kalabileceğimiz bir şey ama her şeye rağmen Muslera eski performansına dönerse saha içinden feragat edilecek bir oyuncu oluyor geldiği yıldan beridir en formsuz döneminde şuan Muslera

üstat belki hep ucuza halletmeye çalıştığımız içindir. saydıkların arasından sinan ve cenk dışında para ödemedik galiba ki ikisini toplasan 1m bile etmez odediğimiz para
fakat gelecekte mecbur kalacağız gibi. muslera yaşlanıyor ve form durumu da sallantıda. kaldı ki bu aralar geçmişe nazaran daha iyi kaleciler çıkıyor.

yani ürün kalitesi de artmış durumda. bu bağlamda tutma ihtimali de yükseldi diye düşünüyorum.
Valla tek yerli kalecinin full oynadigi son sezon 93-94 Hayrettin sanirsam. Ben hic inanmiyorum tutacagina. Hadi bakalim diyelim Yigit gibi

Geri
Üst Alt