Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.476
- 106.090
- 4.738
ertan goztepe fatihin maasini odemez dedi bugynku yayinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ertan goztepe fatihin maasini odemez dedi bugynku yayinda
Zaten isterlerse bizimkiler , belli bir kısmını seve seve karşılar . İsterler mi o mesele.ertan goztepe fatihin maasini odemez dedi bugynku yayinda
whyBenden yerli kaleciye pas
son bir şans verelim derim ahbab, muslera kendinde değil zati kaybedecek bir durum yok gibiBenden yerli kaleciye pas
Süper ligden 3 4 takım harıl harıl yerli kaleci arıyor yerine birini almadan göndermezler bencegoztepede kaleci yokmus . is ciddiyse erkenden biter ki goztepe kendine kaleci alabilsin
istemezler bence fatihiZaten isterlerse bizimkiler , belli bir kısmını seve seve karşılar . İsterler mi o mesele.
Ertan gözüme baya sevimsiz gözüküyor şu aralar.
Dikme gerizekalisi ile Gedson mevzusunu kasiyip duruyorlar.
Tutmuyor bizde. Okan, Fatih, Orkun, Cenk, Sinan Bolat vs. bunlarin hicbiri yanlis transferler degildi ama tutmadı.
Senin çöplerini ne yapsın adamlar.4m + akbaba + fatih + yedlin + babel'e ben fitim.
fakat gelecekte mecbur kalacağız gibi. muslera yaşlanıyor ve form durumu da sallantıda. kaldı ki bu aralar geçmişe nazaran daha iyi kaleciler çıkıyor.Tutmuyor bizde. Okan, Fatih, Orkun, Cenk, Sinan Bolat vs. bunlarin hicbiri yanlis transferler degildi ama tutmadı.
üstat belki hep ucuza halletmeye çalıştığımız içindir. saydıkların arasından sinan ve cenk dışında para ödemedik galiba ki ikisini toplasan 1m bile etmez odediğimiz paraTutmuyor bizde. Okan, Fatih, Orkun, Cenk, Sinan Bolat vs. bunlarin hicbiri yanlis transferler degildi ama tutmadı.
üstat belki hep ucuza halletmeye çalıştığımız içindir. saydıkların arasından sinan ve cenk dışında para ödemedik galiba ki ikisini toplasan 1m bile etmez odediğimiz para
Valla tek yerli kalecinin full oynadigi son sezon 93-94 Hayrettin sanirsam. Ben hic inanmiyorum tutacagina. Hadi bakalim diyelim Yigit gibifakat gelecekte mecbur kalacağız gibi. muslera yaşlanıyor ve form durumu da sallantıda. kaldı ki bu aralar geçmişe nazaran daha iyi kaleciler çıkıyor.
yani ürün kalitesi de artmış durumda. bu bağlamda tutma ihtimali de yükseldi diye düşünüyorum.
hayro da çok beğenilmiyormuş zamanındaValla tek yerli kalecinin full oynadigi son sezon 93-94 Hayrettin sanirsam. Ben hic inanmiyorum tutacagina. Hadi bakalim diyelim Yigit gibi