- 13 Ekim 2014
- 108.569
- 58.312
- 4.588
Iste milli ara sonrasi + belki de avrupa maclar sonrasi oynar. 10 mac felan yapar rahat. Bu da ilk sene icin cok iyi. Kupa maclarini da full cekerYav birak yabancı sınırı var oynar çoğu macta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iste milli ara sonrasi + belki de avrupa maclar sonrasi oynar. 10 mac felan yapar rahat. Bu da ilk sene icin cok iyi. Kupa maclarini da full cekerYav birak yabancı sınırı var oynar çoğu macta
Sen beğenmiyorsun hayridaş üzüldümhoca adanalı diye istiyor gibi geldi
i am from adana dediği anda ampul yandı bende.hoca adanalı diye istiyor gibi geldi
Sen beğenmiyorsun hayridaş üzüldüm
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Muhtemelen beleş ataberki alırlar veya tsde erce oyanamak için ayrılmak istiyor diyorlardı. Onu alırlaristemezler bence fatihi
bence ısrarcı olsak biter bu iş ya. beklentileri çok yüksek değilmiş çünkü 3e hallolur gibi duruyor. 3m ile ligden bir kaleci cekerler illaki. ya da kiralık falan ayarlarlar.
Ben beğeniyordum . Lakin sürekli oynaması lazımbilmiom ki pek yani dikkat etmedim ahbert...
Mevcut alternatiflere bakılırsa Adana'nın bu transferle alakası yok ama Hayrullah Akyüz'ü alıyorduk bi ara, adanalı değildi ama Adanaspor'da oynuyordu. Hocanın çeşitli sebeplerden ötürü Adana'ya karşı zaafı olduğunu iddia edebiliriz.hoca adanalı diye istiyor gibi geldi