bu irfani kim alirsa alsin cok feci kazik yiyecek. Konusulan rakamlar 8 milyon gibi, allahdan korkun avrupadan bu parayi veren varmi irfana? Veya sen 8 milyon verdikten sonra dünyada bundan kat ve kat daha iyi oyuncu getiremen mi?
Acaba guncel kurdan haberleri var mi asil benim merak ettigim bu. Euro olmus 9 lira.

Ya bırakın bu işleri yine bir yıldız(!) yaratıldı gagalamaya çalışıyorlar. Geçen sene herkes mert hakan yandaş mensah diye kafayı kırmıştı millet ne oldu!

Fener alsın üstüne mesut u alsın biz dışarıdan alakasız bir ismi alalım en azından ucuz olur!

Ya bırakın bu işleri yine bir yıldız(!) yaratıldı gagalamaya çalışıyorlar. Geçen sene herkes mert hakan yandaş mensah diye kafayı kırmıştı millet ne oldu!

Fener alsın üstüne mesut u alsın biz dışarıdan alakasız bir ismi alalım en azından ucuz olur!

Herkeste Hatay gibi piyango lüksü yok Tahir Mahir Bey!

zaman kaybi alamayiz, ugrasmaya gerek yok

Herkeste Hatay gibi piyango lüksü yok Tahir Mahir Bey!

Doğrudur ben o kadar düşük kalitede adam alalım da demiyorum. Tüm paramızı motivasyonumuzu saçma sapan adamlara harcıyoruz. Önce Diagne sonra Falcao şimdi İrfan Can

Böyle kazıkları genelde Fenerbahçe yerdi. Bu son yıllarda biz de yemeye başladık!

Doğrudur ben o kadar düşük kalitede adam alalım da demiyorum. Tüm paramızı motivasyonumuzu saçma sapan adamlara harcıyoruz. Önce Diagne sonra Falcao şimdi İrfan Can

Böyle kazıkları genelde Fenerbahçe yerdi. Bu son yıllarda biz de yemeye başladık!

Falcao talihsizlik, İrfan Can ederi, Diagne ise bile bile lades diye düşünüyorum.

zaman kaybi alamayiz, ugrasmaya gerek yok
Şu anda adı geçen oyunculardan hiçbirini alamayacağımız için sorun yok bence. Mesela ben kendimi Kemaldeen Sulemana ve Jesper Lindstrøm ile oyalıyorum nasıl olsa bunlar da gelmeyecek

Transferin son günü Etebo gider Aytaç gelir bunlardan başka da bir şey beklemiyorum ...

Ben irfan Can in bizde ya da Fenerbahçe de bu şekilde devam edeceğini düşünmüyorum. Bu mesaj burada kalsın. Kendi düşüncem. İleride yine konuşuruz.

Bizde devam eder ama Fener'de patlar düşüncesindeyim ben de. İşin Fener tarafını yakın zamanda görürüz, bu yönetimle bizim kulübün önünden geçiremezler zati.

Danyal diyorsa doğrudur. Gelmezse eşini istanbulda yaşamaya ikna edememişizdir.

13m diagne ye vermesek 10 verilirdi buna da sözleşmesini uzatması eli kolu bağlıyor.

GSCimbom Mobile App

:asd: luyindamayi satip bu adami alacaz herhalde.

Allah akıl fikir versin
her türlü iş yapar irfan. orta sahada kaleye şut vurmayı geç ona cesaret edemeyen oyuncular dolu. oyunun tıkandığı zamanlarda yaydan vurulacak düzgün topların hayati önemi var. sneijderden beri şutun ş sini göremiyoruz.

Geri
Üst Alt