Adam senin yetiştirdiğine denk istiyor. Türkiye’den 10 milyonluk oyuncu alacak lüksümüz kalmadı. Bundan sonra 2-3’e alıp 10’a satarsak ne ala. Çıkabiliriz belki krizden.

E tamam işte senin 7'e aldığın Luyindama belli seviyeye geldi, İrfancan'a karşılık kafa kafaya verip alacaksın. Ya da Marcao'yu 15-20 arası sallayıp İrfan-Visca ve Başak store'dan kahve setini alıp kapıyı kapatacaksın. Başak'ın da stopere ihtiyacı var, İrfan kadar kaliteli bir stoper almak istiyorlarsa onlar da İrfan'ı satmak durumunda kalacaklar. İrfan dediğin şu an belki tüm ligin en değerli yerli futbolcusu, böyle oyuncuyu çıkartıp parlatmamanın da bir ayıbı yok , transfer için göz koymanın da.

Yav herseyi gectim bunlar bitek bize boyle gonderme yapiyor. Goksel eskiden beri saglam galatasarayli ama bi kini mi var acaba.

Yav herseyi gectim bunlar bitek bize boyle gonderme yapiyor. Goksel eskiden beri saglam galatasarayli ama bi kini mi var acaba.
onun galatasaraylığı mazide kaldı bence. herif azılı galatasaray düşmanı, son yıllarda yaptığı pislikleri ne çabuk unuttu millet

E tamam işte senin 7'e aldığın Luyindama belli seviyeye geldi, İrfancan'a karşılık kafa kafaya verip alacaksın. Ya da Marcao'yu 15-20 arası sallayıp İrfan-Visca ve Başak store'dan kahve setini alıp kapıyı kapatacaksın. Başak'ın da stopere ihtiyacı var, İrfan kadar kaliteli bir stoper almak istiyorlarsa onlar da İrfan'ı satmak durumunda kalacaklar. İrfan dediğin şu an belki tüm ligin en değerli yerli futbolcusu, böyle oyuncuyu çıkartıp parlatmamanın da bir ayıbı yok , transfer için göz koymanın da.

Marcao ve ya Luyi’den birini versek stoper mevkisinde eksik kalacağız. Mali açıdan elimiz Başak’tan rahat değil. Satılmasınlar demiyorum. Bence de satılabilirler. Ama aynı paraya adam alacak lüksümüz kalmadı. Marcao’yu satıp 3 mevkiyi doldurabileceksek iyi. Zira ben Marcao’ya 15-20 vereceklerini tahmin etmiyorum. Özellikle bu salgın krizinde.

Kume duserseniz kahveyi butun forumca icerdikte bu ligde les takim cok size sira gelmiyor iste lanet olsun

Hoca çok akıllıca bir hamleyle yönetimi kör kuyuya attı. Her transfer döneminden sonra ihale hocaya kalıyordu bu sefer akıllıca davrandı direk söyledi istediği futbolculari hemde medya önünde.

2024 e kadar sözleşmesi var nasıl alacaklar merak ediyorum ya bşk yönetimiyle uzlaşıp ucuza kapatacaklar yada kazık yiyecekler ama bizdeki ekip kazık yemeye doymadı, diagne luyindama takası vs diyorlar göksel uyanık adam ne yapsın onları

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in ilgilendiklerini ve kadroya katmak istediklerini açıkladığı İrfan Can Kahveci için sarı kırmızılı yönetim, Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın kapısını çaldı.

2935022_810x458.jpg

Yöneticiler, Göksel Gümüşdağ ile görüşmelerini sürdürürken, Medipol Başakşehir'in başkanı, yıldız futbolcu için 14 milyon Euro'luk bonservis bedeli belirlediklerini sarı kırmızılı yönetime iletti.

Oyuncuya İngiltere ve İtalya'dan bazı kulüplerin ilgi duyduğu belirtilirken, Galatasaray Kulübü'nün oyuncu için Başakşehir'e 14 milyon Euro vermesi halinde turuncu lacivertli ekibin önceliğinin Galatasaray olacağına dair bir ifade kullanıldığı öğrenildi.

DHA

7, sonra 12, simdi de 14.

Transferin son gununde 20 olur benden soylemesi.

Geri
Üst Alt