Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: "Başkan Mustafa Cengiz ile telefonda görüştük, Albayrak da ziyaretime geldi; çay, kahve içtik. Galatasaray'ın teklifi ile bizim talebimiz arasında ciddi farklar var

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: "Türkiye'de kulüplerin İrfan Can Kahveci'yi alabileceğini düşünmüyorum. Bugün Avrupa İrfan Can Kahveci'nin peşinde"

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, "Bu yaz Euro 2020 var. Avrupa’nın peşinde olduğu bir milli futbolcuyu şimdi niye satayım? Böyle bir niyetimiz yok. Ama mutlaka İrfan Can’ı isteyen biri varsa, 12-13 milyon euro'yu getirmesi gerekir"

Güzel para adamlar keriz değil irfan gelmeyecek ama bu vesileyle yönetimden resmen kurtulmuş olduk

o kadar değildir fiyatı abartma köksel

Başından beri bu adamı 7-8e vermezler diyordum. Euro performansını da uzerine koymus fiyatın. Iyi bi turnuva gecirirse o rakamlara gider.

Adam haklı Avrupa şampiyonasında kendini gösterirse iyi piyasa yapar 17-18 milyona transfer olur...
Bizim teklifimiz acaba ne oldu çok merak ediyorum 6 ay bedava kiralama Mayıs ayında 5 milyondur kesin adam bu paraya tabi ki satmaz sana...

Göksel Gümüşdağ: "Başkan Mustafa Cengiz ile telefonda görüştük, Albayrak da ziyaretime geldi; çay, kahve içtik. Galatasaray'ın teklifiyle bizim talebimiz arasında ciddi farklar var."

Ya bir kere sen işini bilen yönetim olsan, hoca İrfan'ı istiyorum diye sana liste verince gidersin pazara sorarsın bu irfan kaç para diye. Sonra dönersin sahibine gidersin ver elini pazarlık edelim diye. çok basit mantık ticaret budur. Yok İrfan bizi istiyor, biz İrfan'ı istiyoruz ama Göksel çık sevenlerin arasından dersen, Göksel de gider Vasat Ali ye der gel vereyim irfanı sana irfana da der git hadi oyna zaten Galatasaray'dan fazla maaşın olur, bizde elimizde çekirdek oturup İrfan Mesut izleriz buradan.

Takas + sezon sonu 4-5 opsiyon + sonraki satista kârdan pay gibi tekliflerle gitmisizdir muhtemelen.

Adam haklı. Kızmaya, çemkirmeye gerek yok. 12-13 talep edebilir ama bizde bu miktarı aşağı çekebilecek kalibrede yöneticiler olmadığına kızalım.

Oldu o zaman biz kalkalım.​

Tamam kibarca minimum 10 milyon euro + bonus demeye getirmis, neyse bosverelim o kadar paramiz da yok zaten , takimda bir ton eksik var.

Geri
Üst Alt