- 3 Haziran 2015
- 57.114
- 66.271
- 4.143
DayanamamAğlama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
DayanamamAğlama
peki halilden olur muhalilin olmuşu gibi bişi keşke gelebilseymiş zamanında
yusuf kardeşimpeki halilden olur mu
iyi gunler dilerim kiymetli yunus abim
Mostafa haric kimleri kurban ettirmis? Sayabilirmisin . Tum samimiyetimle merak ediyorum.Terim'e güvenemiyorum. Aldırdığı her topçuyu kurban etme potansiyeli beni korkutuyor. Transferlere heyecanlanmaz oldum artık.
Kendi hayal dünyanda uydurduğun şeyleri her konuya yazmaktan vazgeç.Falcao’dan verim alamamış adam bundan mı alacak
Hiç öyle çok sakatlandı falan demeyin, adam baktı gördü burdan cacık olmaz, kötü görünüp ismini düşüreceğine sakatım dedi çekildi kenara işte
Ha doğru mu yaptığı, değil, ama böyle işte
önce dövelim sonra alalım.Bunu alalım geldiği gün Babel’i dövelim.
Var mi 25 milyon Euro.ya bu gelmeli ya da adam hlozek
o zaman mohammedin değerini bilelim kazanalım..Var mi 25 milyon Euro.
Kendi hayal dünyanda uydurduğun şeyleri her konuya yazmaktan vazgeç.
Dezenformasyon yapıp uydurma yorumlarla insanları galeyana getirmeye çalışıyorsun. Bunu farklı farklı konulara yazıyor olman da söylediğimin kanıtı. Bu tarz postların cezai yaptırımı olmasa da kalitelerine uygun muamele görmeli. Falcao adlı kepaze herifin durumunu FT ve taktik sorunlara bağlamak en hafif tabiriyle ruh hastalığıdır. O İspanya'da attığı iki üç golü burada oynarken de atıyordu. Mevzu zaten devamlılık idi. Geçirdiği büyük sakatlık sonrası hiç bir zaman eskisi gibi olamadı , bu sebeple transferine karşı çıkan 3-5 kişiden biriyim burada. Siz art niyetli olduğunuzdan her sorunu adama bağlıyorsunuz , nitelikli eleştiriler de arada kaynıyor sayenizde. Daha erken görüyormuş , biraz da gülelim.Ne yazıp ne yazmayacağımı soracak veya izin alacak değilim.
Hayal uydurma dedikleriniz nedense bir bir oluyor, herkes söylemeye başlıyor.
Ben daha erken görüyorsam elbet uyaracağım.
Daha önce de olduğu gibi hakaret ederler, fenerli derler, kovmaya kalkarlar, tehdit ederler
Ama birileri kral çıplak demek zorunda
İyiye gittiğini gördüklerimi de söylemekten çekinmem, dönüp yazdığım yazılara bakıldığında bunları da görebilirsiniz
Çok taze örnek, dünkü maç sonrası 00:26’da takımı tebrik ettiğimi de döner bakarsanız görürsünüz, aynı mesajda ısrarla set oyunu oynayabilmemiz lazım dediğimi de.
01:00’de başlayan, ben yazdıktan dakikalar sonra hocanın da basın toplantısında set oyunu çalışacağız dediğini de görürsünüz.
Bir şey görürsem söylüyorum, iyiyse iyiyi, kötüyse de kötüyü, kimseden de çekinmem, izin de alamam.
TERİM’İ KOVAMAYAN YÖNETİM İSTİFA