- 4 Ağustos 2009
- 83.546
- 62.178
- 5.093
Şirketler kazanacağına işçiler kazansınOh anasını satım bonservis yok imza parası ver
Başlık parası +süt parası
Boku çıktı futbolun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şirketler kazanacağına işçiler kazansınOh anasını satım bonservis yok imza parası ver
Boku çıktı futbolun
Sokarım öyle işçiyeŞirketler kazanacağına işçiler kazansın
Bi düşününce, david 15, Romula 5-10 da o alsa, Osiye 25 milyon maaş versek daha iyi, yine pişman olacağız gibi.Icardi
Jonathan David
Romulo iyi bir üçlü olur Osi olmuyorsa.
Abi bunları bizzat yönetim yaptırıyor biliyor musun. Geçen İbrahim Seten'le Haluk Yürekli de anlattı. Yönetimdeki herifler böyle sosyal medyadan birilerini sürekli mamalıyormuş. Rezil herifler bakın biz taraftarın istediği oyuncularla ilgileniyoruz, acayip adamlar almaya çalışıyoruz intibası vermeye uğraşıyorlar. Senin ortaya attığın her önemli isme Ali Koç da saldıracak hala anlamıyorlar şunu. Kulübe ne kadar zarar verdikleri umurlarında bile değil.Samiyenhaber. Ali Sami Yen yaşasa seni evlatlıktan reddederdi
Bi sus a. Ya
Bi süs baltalama
Oğlum evlenince bile hatuna para hediye vs vermeden sevişemiyorsun.Oh anasını satım bonservis yok imza parası ver
Boku çıktı futbolun
Romulo’yu PSG’den almıyoruz 5-10 maaş ne? Maksimum 1.5-2 vermeliyiz. Ama bonservisi var tabi. Göztepe en düşük verse verse 8-9’a verir ama CL’de biraz parlarsa pasaportundan dolayı 40’a satabileceğin bir adam.Bi düşününce, david 15, Romula 5-10 da o alsa, Osiye 25 milyon maaş versek daha iyi, yine pişman olacağız gibi.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle malum kişi bok atıyorlar, her transferi bitmeden yazıyorlarSamiyenhaber. Ali Sami Yen yaşasa seni evlatlıktan reddederdi
Bi sus a. Ya
Bi süs baltalama