Tier 1 Galatasaray, Jonathan David'i Transfer Listesine Dahil Etti

Lille stadinda bir macini canli izledim ve o macta hic begenmemistim cünkü cok hareketsiz idi

Her lille de oynayan osimhen olacak diye birsey yok tabi ama oyuncunun osimhen ile tarz olarak hic alakasi yok

Yalnız birşeyin farkindamisiniz: kimin adı çıkarsa yapisik ikiz gibi hemen teklifi birlikte sunuyoruz:) daha hiç tek olarak teklif sunduğumuz oyuncu yok maalesef.

valla ne menem topçu çok bilmiyorum ama yaşı genç. Net 9 numara olmaması soru işareti tabi ama İcardi ile oynayabilir belki de.

Vergisi çok kardeş.
20 imza parası 7 milyon maaş gel anlaşalım.

Yıllardır piyasada olan oyuncu daha 24 yaşındaymış Lille'de güzel işler yaptı 100'ün üzerinde gol atmış birçok Avrupa kulübü talip olacaktır biz yine parayla aklını çelmek zorunda kalacağız

Samiyenhaber. Ali Sami Yen yaşasa seni evlatlıktan reddederdi

Bi sus a. Ya

Bi süs baltalama
Abi bunları bizzat yönetim yaptırıyor biliyor musun. Geçen İbrahim Seten'le Haluk Yürekli de anlattı. Yönetimdeki herifler böyle sosyal medyadan birilerini sürekli mamalıyormuş. Rezil herifler bakın biz taraftarın istediği oyuncularla ilgileniyoruz, acayip adamlar almaya çalışıyoruz intibası vermeye uğraşıyorlar. Senin ortaya attığın her önemli isme Ali Koç da saldıracak hala anlamıyorlar şunu. Kulübe ne kadar zarar verdikleri umurlarında bile değil.

Hayır yapıyorsan da hiçbir şekilde ilgilenmediğin adamları at ortaya hedef saptırmak için ama işte o kadarını düşünemiyorlar.

Bize kapanacak savunmaları da açacak uzun boylu santrafor lazım; 178 cm David,Cuesta 179 cm.

Bi düşününce, david 15, Romula 5-10 da o alsa, Osiye 25 milyon maaş versek daha iyi, yine pişman olacağız gibi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Romulo’yu PSG’den almıyoruz 5-10 maaş ne? Maksimum 1.5-2 vermeliyiz. Ama bonservisi var tabi. Göztepe en düşük verse verse 8-9’a verir ama CL’de biraz parlarsa pasaportundan dolayı 40’a satabileceğin bir adam.

Geri
Üst Alt