Galatasaray, Kaan Ayhan'a Resmi Teklifte Bulundu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özil transferini nasıl yorumluyorsun? Ben şahsen istemezdim ne bize ne fenere uygun bir oyuncu değil hemde o paralara

Bence o maliyetlerin altına gireceğimiz zamanları çoktan geçtik. Bize transferi söz konusu olsa da istemezdim. İsteyen yine FM'de transfer etsin takımına. Bedeli ağır fanteziler artık bu transferler. Teknik olarak bir şey diyemem çok başarılı da olabilir.

Tam joker oyuncu ya alın şunu

sağbek oynamışlığı var bizim yetersiz ikiliden illallah ettiğimizde oraya koyabiliriz

stoper zaten esas mevkisi marcaoyla iyi bi ikili olabilirler ayağıda iyi bi oyuncu + duran topta gol beceriside var

taylana yedek arıyoruz ön liberoda oynamışlığıda var taylan olmadığında bizi maçlık veya dönemlik idare eder yusuf seri meri boşa para gömmeye gerek yok

seneye türk zorunluluğunda elimizi rahatlatması,milli takımda olması ve yaşınında müsait olması almamızı gerektiren diğer sebeplerden

Gelsin gelsin. Faydalı olacaktır.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih hoca kiralık istemiyorum dedi takım yamalı bohça ya döndü hepsi kiralik

Kaan-Mohammed-sağ bek alıp kapatalım

ALIN GETİRİN ARTIK BİRİLERİNİ DE...!

İMANIMIZ GEVLEDİ...!

Niyeyse ben bunun abartıldığını düşünüyorum ama geldiyse hayırlı olsun..

babası teklif yok demişti en son.

Şu an Twitch'te canlı yayın yapan Kaan Ayhan'a "Bugün yine Galatasaray'a transfer oldun" diye yorum geldi. Kaan Ayhan bu yoruma: "Haberleri gördüm, bakalım ne zaman gelip alacaklar dedi.

Toplanın transferi de biz yapıyoruz artık :asd:

O bilgiyi veremeyeceğim falan diyor, ağzından bir şey kaçıracak gibi :puhaha:

1611600333775.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt