- 9 Ağustos 2011
- 59.434
- 34.123
- 3.408
transfer konuları üzerinden oyuncularla temasa geçmek güzel tabi ya. gayet hosnutum teknolojinin buralara gelmesinden.Eğlenceli oluyormuş ama değil mi? Stres atıyorum şu an![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer konuları üzerinden oyuncularla temasa geçmek güzel tabi ya. gayet hosnutum teknolojinin buralara gelmesinden.Eğlenceli oluyormuş ama değil mi? Stres atıyorum şu an![]()

Yayıncı ayarlıyor kendi istediği gibi o limiti. Takip edemediği için koydu galibasokarım bu twitch e ilk mesajı 10dk da attırdı şimdi sohbete katılabilmek için 1 saat yayın izlemeniz lazım diyor.
Ayn yazacagim bilgimi zamaninda yazamiyorum. 100k olalim konusurum dedi lalesokarım bu twitch e ilk mesajı 10dk da attırdı şimdi sohbete katılabilmek için 1 saat yayın izlemeniz lazım diyor.
100 bin olunur da bu ibiş öyle bi şey yok arkadaslar derse yıkarlar o twitch yayınınıAyn yazacagim bilgimi zamaninda yazamiyorum. 100k olalim konusurum dedi lale
Hahahahahahahah100 bin olunur da bu ibiş öyle bi şey yok arkadaslar derse yıkarlar o twitch yayınını
Sen bize Mostafa Mohamed'i getir, boş ver Kaan'ıAyn yazacagim bilgimi zamaninda yazamiyorum. 100k olalim konusurum dedi lale