Galatasaray: "Karaborsa bilet iddialarını araştıracağız"

Sezon baslayali 1 ay oldu ama her hafta bir olay var, inanilmaz bir sezon bizi bekliyor.

Yonetimi mi desek
Baskan olacak kisi ne yaptigini bilmiyor mu desek
Sportif AS'deki gorevliler acemi mi desek
Kemerburgaz'in bir turlu bitmemesi mi desek
Takimda huzursuzluk yaratan Kerem & Zaha mi desek
Okan Buruk'un gerginligi mi desek

Simdide karaborsa biletleri

ne lan bu?

Renktaş her şeyin çözümü olur olmazsa aman der geçerim de bu olay çok çok büyük bir şey. Yani büyük rezillik, büyük kepazelik ve çok büyük bir suç

Bi üstte de yazdım bu doğrulandığında dilerim münferit cezalar kesilir yoksa kulübe büyük yaptırım uygulanır mı kurallar gereği

Bu olayin dogrulugunu gurbetcilere sorun tek tek anlatsinlar

Sistem kapatiliyor sözde biletler satildigi icin

Biletler karaborsa’ya devrediliyor

Bu sekilde yüksek fiyatlara satiliyor

Bunu daha önce de yazdim sadece ic saha da degil yurt disi deplasman maclarinda da aynisi yapiliyor bizzat yasadim ben bunu prag deplasmaninda

Biletleri kulup aldi ve kendi adamlari ile karaborsa da sattilar

800 euro ile basladilar,maca 15 dakika kala 500’e kadar fiyat indirdiler

Biletlerin satisa cikmadan hemen satilmis gösterilmesi tabiki birileri tarafindan yapilan bir olay,taraftar saniyesinde bitiriyor diye birsey yok olamaz da

Soruşturma yapılacak madem ismi geçen yöneticiler niye hala yönetimde niye hala kararlarda söz sahibi bu araştırma sonuçlanana kadar yönetim kurulu toplantılarına almasana. Adamlar soruşturuluyor ama aynı zamanda soruşturmanın da başında bu ne tezatlıktır böyle.

kime peşkeş çekilmiş biletler.

Sucuk tayfaya mı
Hemen hemen her sene kombine alan bir ağabey var. Bizzat bugün kendisi anlattı. 16000 liralık kombineyi 32000 liraya satıyorlarmış. 16000 liraya komisyon diyorlarmış. :asd: Bir tane tribün lideri ve grubuna her sene 1000 tane kombine gidiyormuş. Bu sene 500 e düşmüş.

Sezon baslayali 1 ay oldu ama her hafta bir olay var, inanilmaz bir sezon bizi bekliyor.

Yonetimi mi desek
Baskan olacak kisi ne yaptigini bilmiyor mu desek
Sportif AS'deki gorevliler acemi mi desek
Kemerburgaz'in bir turlu bitmemesi mi desek
Takimda huzursuzluk yaratan Kerem & Zaha mi desek
Okan Buruk'un gerginligi mi desek

Simdide karaborsa biletleri

ne lan bu?

bu yönetimin gitmesi de yetmiyor knk.

yeni gelen yönetim ya erdenle çalışacak ya da erden başkan olacak.

başka türlü gelenin de ömrü uzun olmaz :d

rezil herifler ya 120 yıllık kulübü düşürdükleri muhabbetlere bak.

bu herifleri indirmeyen kurul da kendilerini galatasaray kültürü, lise ekolü filan diye kandırmasın.

Yahu bunun gercek olabileceğine inanmak istemiyorum. Mantik bulmakta da zorlaniyorum. Yahu bunların hepsi zengin yonetici ve sermaye elitleri. Neden tenezzül etsinler buna? "Para icin" cevabi bana çok yavan geliyor. Keza Ozbek'in bir ara bir roportajini izlemiştim. Liseye, Galatasaray'a duydugu minnet ve borçluluk duygularinin samimiyetine inandirmisti beni, halen de inanmak istiyorum. Yani sadece finansal açıdan degil sosyal, entelektüel ve kültürel, sembolik anlamlarda da Galatasaray bu insanların hayatlarının merkezinde. Neden boyle saçma sapan ve tehlikeli bir risk alsınlar? Umarım bu lekeyi sürmemişlerdir kulübe, umarım yalandır.

Adamlar Galatasaray ismini arpalık olarak kullanmışlar. Sadece kendi menfaatlerini düşünmüşler yazık. Olay aydınlatılmazda olurda kimlerin işin içinde olduğu açık açık ortaya çıkarsa direk ihraç edilmeli ve tazminat davaları filan açılmalı. Ama pek sanmıyorum.

Geri
Üst Alt