Galatasaray: "Karaborsa bilet iddialarını araştıracağız"

Yahu bunun gercek olabileceğine inanmak istemiyorum. Mantik bulmakta da zorlaniyorum. Yahu bunların hepsi zengin yonetici ve sermaye elitleri. Neden tenezzül etsinler buna? "Para icin" cevabi bana çok yavan geliyor. Keza Ozbek'in bir ara bir roportajini izlemiştim. Liseye, Galatasaray'a duydugu minnet ve borçluluk duygularinin samimiyetine inandirmisti beni, halen de inanmak istiyorum. Yani sadece finansal açıdan degil sosyal, entelektüel ve kültürel, sembolik anlamlarda da Galatasaray bu insanların hayatlarının merkezinde. Neden boyle saçma sapan ve tehlikeli bir risk alsınlar? Umarım bu lekeyi sürmemişlerdir kulübe, umarım yalandır.
Ne eliti yav. Bu herifler bundan 10 sene önce bir araya gelip ikinci el minibüs hediye eden adamlar.
Yarısının belki de doğru düzgün bir geliri yoktur.

52 milyon eurodan bahsediyoruz kim ne kadar zengin olup sermaye sahibi olursa olsun kulübün geliri daha 2 sene önce 80 milyon euroydu.

Bu paralara en param var diyen bile tenezzül eder. Kulüp biletten bu kadar para kaldıramıyor. Hacime bak.

İSTİFA edin bu olay ancak böyle araştırılır. Bu kadar utanmızlık olmaz.

Belki bunun suçlusu olarak Kerem Aktürkoğlunu belirlerler.
Onun için kaptanlığı aldık deyip moskovaya satarlar

dursun, al kazanmını, dağıt kime dağıtıyorsan. bak helal-i hoş olsun sana.

düş bu kulübün yakasından allahını seversen n'olur ya :/

beyler dursun özbek'in oturup karaborsa yapacağını düşünüyorsanız cidden olaya dair hiç fikriniz yok demektir. ayrıca başkanın kişisel zenginliği ile gs liseli dandik yöneticilerin veya kulüp çalışanlarının maddi durumu bambaşka evrenler.

Ne eliti yav. Bu herifler bundan 10 sene önce bir araya gelip ikinci el minibüs hediye eden adamlar.
Yarısının belki de doğru düzgün bir geliri yoktur.

52 milyon eurodan bahsediyoruz kim ne kadar zengin olup sermaye sahibi olursa olsun kulübün geliri daha 2 sene önce 80 milyon euroydu.

Bu paralara en param var diyen bile tenezzül eder. Kulüp biletten bu kadar para kaldıramıyor. Hacime bak.
Yok artık, sen de ne yaptin Tuna. Tutup tek tek herbirinin ne olduklarını tartismayacagim ama öyle mahalle esnafı degiller hicbiri. Hem o rakamlar da bana cok uçuk geliyor.

Şeriatın kestiği parmak acımaz

Napalım artık dursun ve tüm yönetim mecburen hapse girecek

Bağımsız denetçi kişisel hesaba bakamaz, ayrıca kulübün denetim kurulunu yönetim seçiyor. Bu iki madde yönetimin sıçtığının ve sıvamaya çalıştığının göstergesidir.

Ayrıca Dursun’un şoförü üstünden kendisine pay gittiği de iddaa ediliyor.

Belki Erden bunları kurcaladığı için aforoz edilmiştir.

3 kişi meselesi iyi olmuş fb yapmaya başlamıştı. Böyle şeylere bile sevinir oldukta neyse.

Yok artık, sen de ne yaptin Tuna. Tutup tek tek herbirinin ne olduklarını tartismayacagim ama öyle mahalle esnafı degiller hicbiri. Hem o rakamlar da bana cok uçuk geliyor.
52 milyon hacmin olabilirliği var.
Geçen de dedim kulübün kaybı olarak düşünmemek lazım 20 bin liralık biletler 2-3 katına gidiyor.

1 maçta 5 bin tane bileti 50 binden okutsan 250 milyonluk bir hacim ortaya çıkıyor. Bunun gibi 4 tane maçta zaten 35 milyon euro döner.

Biletler anında biiyor kombineler anında yok oluyor.
Doğru yada yalan birileri nemalanıyor yada birileri yol veriyor. Burada konu yolsuzluğu yönetimdeki x kişisinin yapması da değil aracı olması da büyük skandal.
Burada işin ucunda para olup olmaması bunu bilmiyor oluşları ve karşılıklı çıkar ile sadece x kişilere x kadar bilet çıkaralım düşüncesi yada çabası da aynı değerlendirme tabidir. Benim gözümde.

Bana göre Galatasarayın 1 kuruşunu bile ucundan tutan taraftar dahil korumak zorunda. Benim ahlak inancıma göre böyle ama başkalarının olmayabilir elbette.

Olmaz da diyemiyorsun maalesef. Kulüpte forma çalma sorunları vardı, sosyal medya hesapları forma dağıtıp duruyordu. Avrupada ebayde falan formalar satılıyordu sürekli.
Sonuç ne oldu çalındığını biliyoruz ve sonuç yok.

Burada da insanlar karaborsa skandalını sosyal medyada defalarca anlattı böyle bir problem olduğunu söyledi. Bilet almaya kalkıyoruz bilet 45 saniyede bitiyordu ama ne hikmetse birileri bu konuyu kaşıyınca biletler bir anda uzun süre satışta kaldı.

Geçen de dedim kulübün kaybı olarak düşünmemek lazım 20 bin liralık biletler 2-3 katına gidiyor.

1 maçta 5 bin tane bileti 50 binden okutsan 250 milyonluk bir hacim ortaya çıkıyor. Bunun gibi 4 tane maçta zaten 35 milyon euro döner.

Doğru yada yalan birileri nemalanıyor yada birileri yol veriyor. Burada konu yolsuzluğu yönetimdeki x kişisinin yapması da değil aracı olması da büyük skandal.
Burada işin ucunda para olup olmaması bunu bilmiyor oluşları ve karşılıklı çıkar ile sadece x kişilere x kadar bilet çıkaralım düşüncesi yada çabası da aynı değerlendirme tabidir. Benim gözümde.

Bana göre Galatasarayın 1 kuruşunu bile ucundan tutan taraftar dahil korumak zorunda. Benim ahlak inancıma göre böyle ama başkalarının olmayabilir elbette.

Olmaz da diyemiyorsun maalesef. Kulüpte forma çalma sorunları vardı, sosyal medya hesapları forma dağıtıp duruyordu. Avrupada ebayde falan formalar satılıyordu sürekli.

Burada da insanlar karaborsa skandalını sosyal medyada defalarca anlattı böyle bir problem olduğunu söyledi. Bilet almaya kalkıyoruz bilet 45 saniyede bitiyordu ama ne hikmetse birileri bu konuyu kaşıyınca biletler bir anda uzun süre satışta kaldı.
Hatay ve young boys maçına ilk defa rahat bilet buldum

Yani belli bence de birseyler dönmus, birileri çevirmiş bir isler. Baksana isimler kayıtlar falan konuşulmaya başlandı. Elbette ortaya cikarilmasi çok onemli. Bakalim, ne çıkacak tum bunların altindan.

Böyle büyük paralar için atıyorum mesela 5000 10000 kombine aynı anda satılmak zorunda değil mi? Onu bulmak kolay değil mi?
Veya aklıma gelen olmayan kişilere kombine satmak. Hani seçimde ölmüş kişilere seçmen kağıdı gitmesi gibi. Bilmiyorum ama gerçekse çok riskli bir şey. Bir ihtimal 56 değil de 5 - 6 milyondur

Böyle büyük paralar için atıyorum mesela 5000 10000 kombine aynı anda satılmak zorunda değil mi? Onu bulmak kolay değil mi?
Veya aklıma gelen olmayan kişilere kombine satmak. Hani seçimde ölmüş kişilere seçmen kağıdı gitmesi gibi. Bilmiyorum ama gerçekse çok riskli bir şey. Bir ihtimal 56 değil de 5 - 6 milyondur
Yok yav rezerve ederek işi çözüyorlar

Bahsettiğin bedeller için 300-500 bilet yeterli olur.

30 bine satılan kombineler vardı. Bunu 2 derbiden ve 5 tane de diğer maçlardan 100 bin olacak şekilde değerlendirilebilir de. Ligin sonuna doğru normal maç için bile bilet bulamıyordun çünkü 40 bin vip ve kombine var satılan biletler de kısıtlı.
Bazı biletler de özel olarak birileri isteğiyle de ayrılabilir 300-500 bilet bu konuda davaya konu edilecek kadar bir miktar olamaz. Federasyona basına vs vs adıya da bazı biletleri de ayırtabilirsin. Bunlar sonradan satıldığını düşün misal.
Kimsenin ruhu duymaz o derece bilet ayıklama organizasyonunu.

Ciddi bir sayı olmalı ki araştırma konusuna dönmüş durumda. Biletler açılıp 45 saniyede tükenebilmesinin de mümkünatı yok. İnsanlar toplu şekilde yan yana bilet de almıyor belki direkt başlar başlamaz kapatılıyor arkadan ihtiyaç kadar tanımlanıyor biletler sahiplerine gidiyor ve sonra açılıyor. 3-5 dakika sonra ben bilet alabildim diyenler de vardı internette.
Yüklenme sonrası olan olay der geçersin kişilerin bazılarına açılıyor bazılarına açılamıyor dersin geçersin. Kim sorgulayacak bu işleri ki.

Yazılım abi hatalıydı de geç.

Geri
Üst Alt