Galatasaray: "Karaborsa bilet iddialarını araştıracağız"

Bizim bu yönetim karda yürüyüp izini belli edenlerden, belliki pisligin icinde boguluyorlar, ceplerini doldurmak icin yapmadiklari birsey kalmamiski durmadan biri cikip yeni bir rezilik ifsa ediyor, derhal istifa edin.

32d66edcb4226d53980190a0c6e8950a7fac54ac3c7bdb513e9ccef41bef3b52_1.webp
Sonuc böyle olur...

Daha önce de GS Store ile ilgili bir skandal yaşanmıştı. Yönetimin bu açıklaması iddaları doğrular nitelikte.

yönetim, sportif aş kim varsa istifa edip araştırılmalı. Bunun altından çok şey çıkar.

Bu olayi ortpas etmek icin divan kurulunun ihtiyar uyelerinden bir heyet kurulup bunlara sozde sorusturma yaptirip konuyu kapatacaklarmis.

Divan kurulunun basina da irfan aktar'i koyacaklarmis. Kendisi dursun ozbek'in en iyi destekcilerindenmis. Zamaninda dursun ozbek'i devirmek isteyen uyelerin dilekcelerini kabul etmeyen kisi.

malum tarafın dahil olup, itibarını ve gücünü mahvetmediği 1 tane kurum ya da kuruluş yok

Ua tribunlere pankart assın, futbolcuları depslamana ugurlasın yetmesi yeni transferi karsilasin tüm bunlari yaparken birde organize olsun..

Kolay mı bu isler? Tribün lideri 7/24 bu kulube destek olacak peki ama taş mı yesin?
Beleşe bana ua lideri olmayi tekif etseler kabul etmem abi. Kisisel hayatimdan neden ödün vereyim ki.

Kulüp tüzüğünde çok net bir madde var. Bunu başkan dahil tüm yönetim kurulu üyeleri için uygulamak lazım aslında.

Mal varlık tanımı; parayla ölçülebilir hakların tümü demektir. Bu durumda bilet gelirleri de kulübün malvarlığı kapsamındadır.

ÜYELİKTEN ÇIKARMA YAPTIRIMI GEREKTİREN EYLEMLER
MADDE 109:
109.4) Kulübün malvarlığına kasten zarar verici eylem veya davranışlarda bulunmak.

Ua tribunlere pankart assın, futbolcuları depslamana ugurlasın yetmesi yeni transferi karsilasin tüm bunlari yaparken birde organize olsun..

Kolay mı bu isler? Tribün lideri 7/24 bu kulube destek olacak peki ama taş mı yesin?
Beleşe bana ua lideri olmayi tekif etseler kabul etmem abi. Kisisel hayatimdan neden ödün vereyim ki.

Yönetime gelenlerin çoğu da bunu düşünüyor işte. Galatasaray umrunda değil bunların.
Galatasaray sayesinde kendi işlerinde kazançlarını kurabildikleri yeni ilişkilerle yükseltiyorlar. Her yönetim değişikliğinde bir yandan kulüpteki borçlar yükseliyor diğer yandan da bu insanların mal varlığı da yükseliyor.
Arada bir Erden Timur gibi adamlar da çıkıyor ama bunları hemen uzaklaştırıyorlar.
Rahmetli uA kurucusu da böyle biriydi ama şimdiki malum partinin yalakası olan ve onlar gibi önce kendi cebini düşünen biri. Bunu bilenler de bu herifle iş birliği yapıyor işte.

Yönetime gelenlerin çoğu da bunu düşünüyor işte. Galatasaray umrunda değil bunların.
Galatasaray sayesinde kendi işlerinde kazançlarını kurabildikleri yeni ilişkilerle yükseltiyorlar. Her yönetim değişikliğinde bir yandan kulüpteki borçlar yükseliyor diğer yandan da bu insanların mal varlığı da yükseliyor.
Arada bir Erden Timur gibi adamlar da çıkıyor ama bunları hemen uzaklaştırıyorlar.
Rahmetli uA kurucusu da böyle biriydi ama şimdiki malum partinin yalakası olan ve onlar gibi önce kendi cebini düşünen biri. Bunu bilenler de bu herifle iş birliği yapıyor işte.
Ua zihniyetine son verirsek bu iş düzelir. Stad cehennem oluyormusta falan gorduk young boysu yenemedik.

Avrupanin elit takimlari gibi nezih sakin tribunlere kavuslamaliyiz. Parasini veren buyursun izlesin demeliyiz

hakkımızı ahmet çakar savunuyor, olaya gel.

kulüp taraftar gruplarına ayrıcalık tanımalı bana kalırsa, bu adamlar kulübü babasının malıymış gibi yağmurda, karda sürekli destekleyen avrupalı futbolcuların ayaklarının titremesine sebep olan adamlar olacaksa sırf baskı ve galibiyet için 1000-2000 bilet nokta atışı olarak isimlere tanımlanabilir maça gelirler diğer tribünleri organize ederler ve tribün cehenneme döner buraya kadar da bence sorun yok. Son bir kaç yıldır bunu hiç göremiyoruz zaten, en baba baskı “haydi cimbom saldır lets go” birde şampiyonluk kutlamalarında oluşan ortam var ki her maç öyle olmalı aslında ki rakip gelip titresin.
Yıllardır tribün şöyle

Sorun şurada başlıyor bu işten kendini maça vermek istemeyen gelmiyor gelen kalabalık için gelip gidiyor diğerleri de içine düşen gelir elde edelim mi?
Gerzekler zaten maça gelmek için kendini paralıyor bu işten niye kar etmeyeyim. Sonra istek var organize işe çevirelim bunları:
Bu direkt ahlaksızlıktır, yapan varsa da en adi şerefsiz ve hırsızdır.
Bu şekilde bir organizasyonu sağlayıp kontrolünü sağlayamayanlar da aynı sınıftadır.

bu sıvama bölümü

Geri
Üst Alt