- 20 Ağustos 2017
- 18.970
- 12.697
- 1.653
Offf Madrid'lere bak be. Oteki Atletico ise ben de onu tutayim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Offf Madrid'lere bak be. Oteki Atletico ise ben de onu tutayim.
Soylediklerim bu konu içinde geçerliBu söylenen doğruysa galatasarayı bırakırımm. akp zihniyeti yüzünden ülkeden soğudum zor değil yani
Ua tribunlere pankart assın, futbolcuları depslamana ugurlasın yetmesi yeni transferi karsilasin tüm bunlari yaparken birde organize olsun..
Kolay mı bu isler? Tribün lideri 7/24 bu kulube destek olacak peki ama taş mı yesin?
Beleşe bana ua lideri olmayi tekif etseler kabul etmem abi. Kisisel hayatimdan neden ödün vereyim ki.
Ua zihniyetine son verirsek bu iş düzelir. Stad cehennem oluyormusta falan gorduk young boysu yenemedik.Yönetime gelenlerin çoğu da bunu düşünüyor işte. Galatasaray umrunda değil bunların.
Galatasaray sayesinde kendi işlerinde kazançlarını kurabildikleri yeni ilişkilerle yükseltiyorlar. Her yönetim değişikliğinde bir yandan kulüpteki borçlar yükseliyor diğer yandan da bu insanların mal varlığı da yükseliyor.
Arada bir Erden Timur gibi adamlar da çıkıyor ama bunları hemen uzaklaştırıyorlar.
Rahmetli uA kurucusu da böyle biriydi ama şimdiki malum partinin yalakası olan ve onlar gibi önce kendi cebini düşünen biri. Bunu bilenler de bu herifle iş birliği yapıyor işte.
kulüp taraftar gruplarına ayrıcalık tanımalı bana kalırsa, bu adamlar kulübü babasının malıymış gibi yağmurda, karda sürekli destekleyen avrupalı futbolcuların ayaklarının titremesine sebep olan adamlar olacaksa sırf baskı ve galibiyet için 1000-2000 bilet nokta atışı olarak isimlere tanımlanabilir maça gelirler diğer tribünleri organize ederler ve tribün cehenneme döner buraya kadar da bence sorun yok. Son bir kaç yıldır bunu hiç göremiyoruz zaten, en baba baskı “haydi cimbom saldır lets go” birde şampiyonluk kutlamalarında oluşan ortam var ki her maç öyle olmalı aslında ki rakip gelip titresin.Ua tribunlere pankart assın, futbolcuları depslamana ugurlasın yetmesi yeni transferi karsilasin tüm bunlari yaparken birde organize olsun..
Kolay mı bu isler? Tribün lideri 7/24 bu kulube destek olacak peki ama taş mı yesin?
Beleşe bana ua lideri olmayi tekif etseler kabul etmem abi. Kisisel hayatimdan neden ödün vereyim ki.