Galatasaray: "Karaborsa bilet iddialarını araştıracağız"

bu işin böyle oldugu biraz belli degil mi

ben bilet bulamıyorum

allahın almancısı arabı falan bilet bulup maca gidiyor

nasıl buluyor bu adamlar herkese aynı anda açılan sistemde

inanılmaz şu olay ya. ultraslan ın cebi doldurduğu yer de belli oldu. ulan yıllardır insanlar bilet diye ağlıyor. geçtiğimiz yıllarda antepten engelli biriyle karsılasmıstık stad önü. engelli listesinden basvurup qr açılınca da bilet çıktı bana diye kalkmıs gelmis. girişteki görevlilere sorduk ama en son stada almamıslardı adamı. bu vb adamların haklarını nası ödeyeceksiniz? bilet bulsa o adam belki parasıyla alıp gelirdi? o kadar yolu tepen adam maç biletini de alabilirdi.

bu işin böyle oldugu biraz belli degil mi

ben bilet bulamıyorum

allahın almancısı arabı falan bilet bulup maca gidiyor

nasıl buluyor bu adamlar herkese aynı anda açılan sistemde
yıllardır var stadhub mıydı neydi ordan karaborsadan satıyorlar kombineleri. almıslığımda var zamanında porto maçına. 3 katı falan bilet parası vermistik. bugünlük bir şey değil ki karaborsa 50 yıl öncede vardı olacak da. mesele kulübün bunu peskes çekmesi.

inanılmaz şu olay ya. ultraslan ın cebi doldurduğu yer de belli oldu. ulan yıllardır insanlar bilet diye ağlıyor. geçtiğimiz yıllarda antepten engelli biriyle karsılasmıstık stad önü. engelli listesinden basvurup qr açılınca da bilet çıktı bana diye kalkmıs gelmis. girişteki görevlilere sorduk ama en son stada almamıslardı adamı. bu vb adamların haklarını nası ödeyeceksiniz? bilet bulsa o adam belki parasıyla alıp gelirdi? o kadar yolu tepen adam maç biletini de alabilirdi.
.

izle dostum

Son düzenleme:
yıllardır var stadhub mıydı neydi ordan karaborsadan satıyorlar kombineleri. almıslığımda var zamanında porto maçına. 3 katı falan bilet parası vermistik. bugünlük bir şey değil ki karaborsa 50 yıl öncede vardı olacak da. mesele kulübün bunu peskes çekmesi.
bileti devretmeyı kapatırsak karaborsa falan kalmz

zaten klube devredebılıyoduk

maçta turnikelerin yanında engelli girişinin önünde bekleyen bi güruh oluyor hep.
biz turnikeye zımbırtıyı okutmak için beklerken onlar da o kapının önünde beklior
bi şekilde de içeri giriyolar ordan
böyle şeyler de var
(stora yakın olan girişler)

Iddia ortaya atilali bir hafta oldu. Anca mi delilleri kararttin tursu?

1725487376518.png

Son dönemde karaborsa bilet ile kulübümüzü, yönetim kurulu üyelerimizi ve çalışanlarımızı ilişkilendirme iddialarıyla ilgili Denetim Kurulumuzun mevzuattan kaynaklanan yetki ve sorumlulukları çerçevesinde başlattığı soruşturması devam etmektedir. Bu çalışmalar kapsamında, Remed Uluslararası Destek ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. tarafından geliştirilen, bir ihbar/bildirim platformu, elinde bilgi belge olan ve Kulübümüze ihbarda bulunmak isteyen, tüm kişilerin kullanımına sunulmuştur.

Gelen ihbarlar Denetim Kurulu tarafından yürütülen iç soruşturmada kullanılacak ve suç teşkil eden ihbarlar savcılıkla paylaşılacaktır.

Site
: www.remedetikhat.com.tr
Kullanıcı Adı: Galatasaray1905
Şifre: Galatasaray1905

Son dönemde karaborsa bilet ile kulübümüzü, yönetim kurulu üyelerimizi ve çalışanlarımızı ilişkilendirme iddialarıyla ilgili Denetim Kurulumuzun mevzuattan kaynaklanan yetki ve sorumlulukları çerçevesinde başlattığı soruşturması devam etmektedir. Bu çalışmalar kapsamında, Remed Uluslararası Destek ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. tarafından geliştirilen, bir ihbar/bildirim platformu, elinde bilgi belge olan ve Kulübümüze ihbarda bulunmak isteyen, tüm kişilerin kullanımına sunulmuştur.

Gelen ihbarlar Denetim Kurulu tarafından yürütülen iç soruşturmada kullanılacak ve suç teşkil eden ihbarlar savcılıkla paylaşılacaktır.

Site
: www.remedetikhat.com.tr
Kullanıcı Adı: Galatasaray1905
Şifre: Galatasaray1905
ihbarları bildirin bizde ona göre olayı örtbas edelim konusu açmışlar.

ihbarı sana niye yapsınlar. direkt savcılığa götürsünler

Hahaha bu adamlar koskoca kulübü yönetiyor.

Yazık bize

Gitsinler Beyoğlu gs store önüne. Orda bi adam var. Açık açık bilet satıyor maç günleri. Karşısındaki kafelere çekiyor adamları. Transfer olmayan maçlarda bile adamlar bilet transfer ediyorlar.

Geri
Üst Alt