Galatasaray: "Kasıt VAR! Art niyet VAR! Operasyon VAR! Lale Orta İSTİFA"

Taraftar tribünde bağırarak tepki vermeli. Mesela bütün stad Lale Orta istifa diye bağırsa twitten çok daha fazla ses getirir. Ultraslan çözebilir bu işi.

Taraftar tribünde bağırarak tepki vermeli. Mesela bütün stad Lale Orta istifa diye bağırsa twitten çok daha fazla ses getirir. Ultraslan çözebilir bu işi.

Sözlükte görmüştüm.
Maç başlarken bütün tribünler sahaya sarı lacivert renginde olan düdükler atsın diyordu birisi.
Buna benzer bir tepki kesinlikle yapılmalı.

Sözlükte görmüştüm.
Maç başlarken bütün tribünler sahaya sarı lacivert renginde olan düdükler atsın diyordu birisi.
Buna benzer bir tepki kesinlikle yapılmalı.
Çok şey yapabilir. Taraftarın gücü yönetimden daha fazla.

Şimdi tüm bunlar kıytırık bir özgür yankayanın, kadir bilmem nenin yanına kar mı kaldı. Yani şimdi koca Galatasaray 2 kuruşluk bir hakemi alt edemiyor mu. O zaman biz neyin peşimdeyiz abi.

Öyle bir kötulerki milyonlar soyuna sopuna söveceğini bile bile hala devam ediyorlar.

Aklıma gelen şeylerde biri seçim öncesi odağı değiştirmek için bile isteyerek "hakem hataları" yaptırmaları. Seçimden çok bu pisliği konuşuyoruz son zamanlarda.

ben artık saldım man city saflarına geçicem

Şimdi tüm bunlar kıytırık bir özgür yankayanın, kadir bilmem nenin yanına kar mı kaldı. Yani şimdi koca Galatasaray 2 kuruşluk bir hakemi alt edemiyor mu. O zaman biz neyin peşimdeyiz abi.
İsimlerin önemi yok artık çünkü hangi hakem olursa olsun aynı talimat veriliyor eskisi gibi tetikçi hakem 2 3 değil ,onlara emiri veren var odalarına karşı operasyon yapanlari istifa ettiremiyorsak yapacak birşey yok lig maclarinda katlanarak devam edecek bu olay ,yönetimde aciz maalesef

Sonuna kadar peşini bırakmayın istifa ettirene kadar devam.

Ligde birşeyleri degistiremiyorsak. Kapatin kulubu. Haftalardır eziyorlar bizi. Neyi beklıyoz. Bügün bunları yapanlar. Yarin neler yapcaktır

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt