Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 12.463
- 17.102
- 2.073
Bundan daha net penaltı olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar tribünde bağırarak tepki vermeli. Mesela bütün stad Lale Orta istifa diye bağırsa twitten çok daha fazla ses getirir. Ultraslan çözebilir bu işi.
Çok şey yapabilir. Taraftarın gücü yönetimden daha fazla.Sözlükte görmüştüm.
Maç başlarken bütün tribünler sahaya sarı lacivert renginde olan düdükler atsın diyordu birisi.
Buna benzer bir tepki kesinlikle yapılmalı.
İsimlerin önemi yok artık çünkü hangi hakem olursa olsun aynı talimat veriliyor eskisi gibi tetikçi hakem 2 3 değil ,onlara emiri veren var odalarına karşı operasyon yapanlari istifa ettiremiyorsak yapacak birşey yok lig maclarinda katlanarak devam edecek bu olay ,yönetimde aciz maalesefŞimdi tüm bunlar kıytırık bir özgür yankayanın, kadir bilmem nenin yanına kar mı kaldı. Yani şimdi koca Galatasaray 2 kuruşluk bir hakemi alt edemiyor mu. O zaman biz neyin peşimdeyiz abi.
Bende gsyi bırakıp bayernli olayım diyorumben artık saldım man city saflarına geçicem
Arsenalime bahar geldiben artık saldım man city saflarına geçicem
Savci avukat islemez bunlara. Mehmet Agar ile bir aksam yemegi iyi gelecektir Lale Orta'ya. Atesini sondurur.savcılığa suç duyurusunda bulunmak yasak herhalde ülkede gsli savcı avukat da kalmamış.