Galatasaray Koşu Mesafesinde Şampiyonlar Ligi'nde Yine Son Sırada!

Teknik ekibin ayibidir bu, demek ki dogru dürüz calistirmiyorlar takimi. Sakatlik da bundan kaynaklaniyor.

kötü ve acı bir tablo gerçekten. yetenekli ve üst düzey oyuncularımız olmayabilir ama mücadele etmemek, koşmamak gerçekten acı verici. bunun sorumlusuda ne kadar canımız kadar sevsek ve kollasakda fatih hocamız malesef. hocamızın evet bu sezon transfer ve sakatlıklardan dolayı şansız olduğunu kabul ediyorum ama kondisyon düzeyimizin takım halinde ne kadar kötü olduğuda son derece açık. ben bu sene için oldukça formsuz bir fatih hoca seyrediyorum, umuyorum buraları takip ediyordur, eleştirilere kulak verir.

Sakatlik olayin büyük kismi da yanlis/kötü antreman dan kaynaklaniyor büyük ihtimall.

1- Takım koşmuyor.. CL nin en az koşan takımıyız. TSL de ne durumdayız acaba?
2- Takım güçsüz, ikili mucadelelerin çogunu kaybediyor.
3- Oyuncular sakatlanıyor. Darbe olmadan.. (Emre ve Nagatomo hariç)

Bu 3 olayın sebebi belli, cozum bulunmalıdır.

takımın yaş ortalaması yüksek, geçen seneki futbolcular bu sene gözle görülür bir şekilde ağırlaştılar.

Takımda Rodriguez ndiaye harici sprinter bir oyuncumuz yok.
Yeni nesil futbolda fizik ve hız olmazsa olmaz. mesela dünkü maçlardaki genk e, anderlecht i izlediyseniz hep fizikli,hızlı ama teknik açıdan yeteneksiz oyuncular vardı hep.

Fm2019 da hızları düşürülen oyuncularımız çok. Mariano,maicon,belhanda,eren,selçuk hep hızları düşürülmüş haldeler beta'da.
Transfermarkt ise takım değeri 15 ndiaye + 10 onyekuru bunları çıkartırsak 65m euro falan. Sakatlıklar da bizi mahvediyor, transfer şart yoksa bu sene şampiyonluğu göremeyebiliriz.
1234.webp

bu takım sezon sonunu göremez büyük ihtimal. fiziksel olarak bu kadar kötü bi GS hatırlamıyorum

Koşu mesafesi çok da umurumda değil ama oldukça de-organize ve kopuk bir takım var sahada.

Herkes bölgesinde o kadar yalnız ki, saha da langırt masasında ki plastik futbolcular gibi enine oynamak zorunda kalıyoruz.

Rakip biraz oyun disiplini olan bir takımsa bu boşlukları doldurup çekilmez hale getirebiliyor bizim için maçı.

Yapılması gereken ne bilmiyorum ama bu şekilde devam edemeyiz.

Mutlaka daha dar Alanda oynamalıyız. Pas özelliği olan ve timing’i yüksek isimler oynamalı ki biraz toparlanabilelim.

Nagatomo’nun yokluğunda Mariano-Linnes , Fernando yerine Donk kesin oynamalı. Forvet için ne çözüm üretebiliriz bilmiyorum cidden. Eren 6-7 maçın 1 inde iyi oynuyor. Kötü oynadığı 6 maçın 2’sinde gol atıyor.

Sinan forvet olur dedim ama hayatta olmaz noktasına getirdi 3 maçta hepimizi.

Allah yardımcımız olsun. Sürpriz yapacak Emre ve Henry de sakat.

Rakip yari sahada tac atisi oluyor kimse yaklasmiyor bile, topu hemen kaybediyoruz. Fiziksel kapasitemiz cok dusuk kabul edelim.

@Erol S. Aydinli

Neyin ne olduğunu çoğu kişi biliyor ama bilmeyenlere gösterelim o halde.

Yönetimi her fırsatta koruyan sen :

Baskanın iyi niyetli oldugundan suphem yok.. Yaptığı çogu iş dogru.. Hele ki Dursun denen adamdan sonra bize Hızır a.s. gibi geldi.

Muslera'ya bulduğun her fırsatta sallayan sen :

Muslera yı seviyoruz ama hala çok eksiği var. Tafo ya ragmen.. Alacaklı varsa sene sonunda vedalasmak lazım.

Trollük nedir, bilmem.. Suçlamaları bir tarafa bırakıp, fikirlerinle gelirsen konuşuruz, tartışırız. Muslera takımın ve mevkisinde dünyanın en çok kazanan oyuuncularından biri. Hataları , eksikleri çok.

9 maçta 10 gol yemiş.. Sezona fevkalade baslamış, oyle mi? Yanlış okumadım herhalde.
Hangi maçı çevirdi, bu sezon? Penaltıyı kurtarmış.. Penaltı atanın önüne çeldi, o da golu attı.
Penaltı nasıl kurtarılır, Beto gösterdi bugun..
Amacım Muslera yı gömmek degil.. Ama bazı seyleri çok abartıyoruz.. Reaksiyonum buna..

Kaybettiğimiz her maçı Terim'e bağlayan yine sen hocanın yanlışları olur ama tek sorumlu ne yahu :

Ever Terimspor luları sahneye alalım..

Bu maçı kaybeden FT dir., Aksini savunan varsa buyursun.

Rezalet yaaaaa

Bu futbol anlayışıyla CL de bizi delik deşik ederler.. Olay forvet olayı degil.. çok sinirliyim çok.. Elini kolunu sallaya sallaya gelip golunu atıyor. Rezil bir takım var sahada.. Allah kahretsin yaa

Schalke maçı için ümidim yok yazıyorsun :

Maalesef Shalke maçından hiç umudum yok..

Zayıf rakipler karsısında bile pozisyona girmekte zorlanan bir takımız. Gercek şu ki iyi oynamıyoruz. Sakatlar da bu işin tuzu biberi oldu.. Mucize lazım..

Maçtan sonra ise mucize olmadı diye demediğin kalmıyor :

Bundesliga 16.sı Shalke bizim sahamızda Superlig birincisini ezdi..

Allahın lutfu, hakemin destegi ve 25 milyonun duaları ile berabere kaldık.. Yazıklar olsun..

Fizik kondusyon olarak berbat durumdayız.

Darbeye baglı olmayan sakatlıklar, bu macta yasananlar ..

Ey Terimsporlular.. Bunların sucu yonetim degil mi?? Cunku Forvet almadı, alamadı..

Yahu bu takıma CR7 gelse ne olur, Messi gelse ne olur??? Ne taktik var, ne kondusyon var, ne fizik var?? En fazla guruptan 3. olarak cıkarız.

Rakibinden 10% az kosmak aslinda 1 kisi az oynamaktir

Nasil kirmizi kart gorup eksik kalinca bu seviyede mac kazanmak , hatta kaybetmemek mucize diyorsak , eger ortalama 10% bile daha az kosmussak , her maci 10 kisi oynuyoruz demektir

Bu mesele takimda su yok bu yok hadisesinden daha kotu . Cunku eksikler doner , transferler yapilir ama guc yoksa bu kapatilamaz

the-best-funny-pictures-of-dam-son.jpg

Hoffenheim 117
Galatasaray 102

Antrenörlerimiz de futbolcularimiz gibi ise yaramaz. Genc oyuncular lazim. Antrenörler degismeli.

@Erol S. Aydinli

Kaybettiğimiz her maçı Terim'e bağlayan yine sen hocanın yanlışları olur ama tek sorumlu ne yahu :

Yahu sen gercekten komiksin, sana kızamıyorum.. zahmet edip yazdıklarımı arastırmışsın, ama FT gitsin dediğimi bulamamışsın.. Hani sen öyle iddia ediyordun yaaa..Seni iftiracı seni..

Bu topici (konusu ve amacı dışında , sırf senin inadın yuzunden) ikili polemik konusu yapmak dogru olmaz..Benim ile bir derdin varsa özelden de yazabilirsin.

Ben mumkun oldugunca objektif yorumlar yapıyorum. Tabii sen işine gelenleri kırpıp alıntı yapmışsın.

Kısaca yazayım: Forvet transferi yapamadığı için yonetim sucludur. Ama yaptıkları bircok olumlu işleri de yok sayamayız. Hele hele Dursun dan sonra..

Muslera kötü kaleci demedim. Diyeni Allah carpar. İyi bir teklif gelirse satılmalıdır dedim. Bedavaya gitsin, yollayalım demedim.

FT yi eleştirdiğim dogrudur.. Ama gitsin demedim. Bu da senin iftiran olarak kalacak.. Zaten takımın hali ortada, oynanan oyun ortada. Istatistikler ortada. Sakatlar ortada.. Sen hala savunmaya devam et. Hayırlı işler. Artık bu konuda yazarsan bile cevap vermeyeceğim. Sen hatanı kabul etmeyecek kadar inatcı bir adamsın, yalancısın. Nokta..

scott piri göreve. bizim yasin, çakma scott olmaktan öteye gidemiyor

Keşke daha da az olsaydı da boş koşular yapan yerine maç aldıran 10 numaramız olsaydı.

Açıkçası Tudor'un ilk zamanı çok daha iyi oynuyorduk.

Fati,h Hoca'nın press yapan takım şablonundan eser yok.

Takım resmen 10 kişi oynuyor ama tek bir kişi yüzünden değil hepsi az koşuyor.

@Erol S. Aydinli

bu erol kuş sanırım.

Koşma seviyesini Eren yüzde 20 falan aşağı çekiyordur. Yeni küfürler öğrendim sayesinde ciddiyim.

Geri
Üst Alt