Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.582
- 1.832
- 428
Teknik ekibin ayibidir bu, demek ki dogru dürüz calistirmiyorlar takimi. Sakatlik da bundan kaynaklaniyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kötü ve acı bir tablo gerçekten. yetenekli ve üst düzey oyuncularımız olmayabilir ama mücadele etmemek, koşmamak gerçekten acı verici. bunun sorumlusuda ne kadar canımız kadar sevsek ve kollasakda fatih hocamız malesef. hocamızın evet bu sezon transfer ve sakatlıklardan dolayı şansız olduğunu kabul ediyorum ama kondisyon düzeyimizin takım halinde ne kadar kötü olduğuda son derece açık. ben bu sene için oldukça formsuz bir fatih hoca seyrediyorum, umuyorum buraları takip ediyordur, eleştirilere kulak verir.
Baskanın iyi niyetli oldugundan suphem yok.. Yaptığı çogu iş dogru.. Hele ki Dursun denen adamdan sonra bize Hızır a.s. gibi geldi.
Muslera yı seviyoruz ama hala çok eksiği var. Tafo ya ragmen.. Alacaklı varsa sene sonunda vedalasmak lazım.
Trollük nedir, bilmem.. Suçlamaları bir tarafa bırakıp, fikirlerinle gelirsen konuşuruz, tartışırız. Muslera takımın ve mevkisinde dünyanın en çok kazanan oyuuncularından biri. Hataları , eksikleri çok.
9 maçta 10 gol yemiş.. Sezona fevkalade baslamış, oyle mi? Yanlış okumadım herhalde.
Hangi maçı çevirdi, bu sezon? Penaltıyı kurtarmış.. Penaltı atanın önüne çeldi, o da golu attı.
Penaltı nasıl kurtarılır, Beto gösterdi bugun..
Amacım Muslera yı gömmek degil.. Ama bazı seyleri çok abartıyoruz.. Reaksiyonum buna..
Ever Terimspor luları sahneye alalım..
Bu maçı kaybeden FT dir., Aksini savunan varsa buyursun.
Rezalet yaaaaa
Bu futbol anlayışıyla CL de bizi delik deşik ederler.. Olay forvet olayı degil.. çok sinirliyim çok.. Elini kolunu sallaya sallaya gelip golunu atıyor. Rezil bir takım var sahada.. Allah kahretsin yaa
Maalesef Shalke maçından hiç umudum yok..
Zayıf rakipler karsısında bile pozisyona girmekte zorlanan bir takımız. Gercek şu ki iyi oynamıyoruz. Sakatlar da bu işin tuzu biberi oldu.. Mucize lazım..
Bundesliga 16.sı Shalke bizim sahamızda Superlig birincisini ezdi..
Allahın lutfu, hakemin destegi ve 25 milyonun duaları ile berabere kaldık.. Yazıklar olsun..
Fizik kondusyon olarak berbat durumdayız.
Darbeye baglı olmayan sakatlıklar, bu macta yasananlar ..
Ey Terimsporlular.. Bunların sucu yonetim degil mi?? Cunku Forvet almadı, alamadı..
Yahu bu takıma CR7 gelse ne olur, Messi gelse ne olur??? Ne taktik var, ne kondusyon var, ne fizik var?? En fazla guruptan 3. olarak cıkarız.
Yahu sen gercekten komiksin, sana kızamıyorum.. zahmet edip yazdıklarımı arastırmışsın, ama FT gitsin dediğimi bulamamışsın.. Hani sen öyle iddia ediyordun yaaa..Seni iftiracı seni..@Erol S. Aydinli
Neyin ne olduğunu çoğu kişi biliyor ama bilmeyenlere gösterelim o halde.
Yönetimi her fırsatta koruyan sen :
Muslera'ya bulduğun her fırsatta sallayan sen :
Kaybettiğimiz her maçı Terim'e bağlayan yine sen hocanın yanlışları olur ama tek sorumlu ne yahu :
Schalke maçı için ümidim yok yazıyorsun :
Maçtan sonra ise mucize olmadı diye demediğin kalmıyor :
bu erol kuş sanırım.@Erol S. Aydinli
Neyin ne olduğunu çoğu kişi biliyor ama bilmeyenlere gösterelim o halde.
Yönetimi her fırsatta koruyan sen :
Muslera'ya bulduğun her fırsatta sallayan sen :
Kaybettiğimiz her maçı Terim'e bağlayan yine sen hocanın yanlışları olur ama tek sorumlu ne yahu :
Schalke maçı için ümidim yok yazıyorsun :
Maçtan sonra ise mucize olmadı diye demediğin kalmıyor :
Melih kişi kendinden bilirmiş işi diye bir laf vardır.. sen kuş olabilirsin ama tanımadığın kişilere yakıştırma yapmanı tavsiye etmem..bu erol kuş sanırım.