Galatasaray Koşu Mesafesinde Şampiyonlar Ligi'nde Yine Son Sırada!

Tamam işte adam sakat geldi zaten bizde oynamadı Onyekuru.

Feg Bey azıcık zorlayınca kendini Eren gibi sakatlanıyor zaten iyice kız oldu.

Hocam Serdar, Eren ve Feghouli üçlüsü zaten müzmin sakat üçlüsü. Geçen sene feghouli bir oynadı bir oynamadı. Eren malum, Riekerink dönemi de böyleydi bir maç var ötekinde yok. Serdar geçen sene Denayer var diye rotasyona giriyordu. Üst üste oynamamıştı çok fazla. Şimdi alternatifler daralınca göze batıyor.

Henry zaten uzun bir sakatlıktan çıktı geldı, onun da sakatlık potansiyeli var. Geldi vurdu bizi gene. Fernando geçen sene birinci devre sakatlanıp oynamamıştı uzun bir süre.

Nagatomo ve Emre şansızlık.

Elimizdeki oyuncuların sakatlık potansiyeli yüksek, hepsi bir arada denk geldi mi geldi.

Yaşlı takım, rotasyon dar. Fatih hocaya değil de bu kadroyu kuran Dursun'a ve yeterli takviyeleri yapmayan Albayrak/Cengiz üçlüsüne sayarım ben.

Akbaba yerine 3 futbolcu alınabilirdi o parayla. Ne kadar laf etsek de FFP dönemini Fiko beşiktaş'ın başında çok verimli geçirdi. Kiraladı miraladı hiç kadroyu eksik bırakmadı. O da bilirdi ben transfer yapamıyorum FFP var demeyi.

Hocam Serdar, Eren ve Feghouli üçlüsü zaten müzmin sakat üçlüsü. Geçen sene feghouli bir oynadı bir oynamadı. Eren malum, Riekerink dönemi de böyleydi bir maç var ötekinde yok. Serdar geçen sene Denayer var diye rotasyona giriyordu. Üst üste oynamamıştı çok fazla. Şimdi alternatifler daralınca göze batıyor.

Henry zaten uzun bir sakatlıktan çıktı geldı, onun da sakatlık potansiyeli var. Geldi vurdu bizi gene. Fernando geçen sene birinci devre sakatlanıp oynamamıştı uzun bir süre.

Nagatomo ve Emre şansızlık.

Elimizdeki oyuncuların sakatlık potansiyeli yüksek, hepsi bir arada denk geldi mi geldi.

Yaşlı takım, rotasyon dar. Fatih hocaya değil de bu kadroyu kuran Dursun'a ve yeterli takviyeleri yapmayan Albayrak/Cengiz üçlüsüne sayarım ben.

Akbaba yerine 3 futbolcu alınabilirdi o parayla. Ne kadar laf etsek de FFP dönemini Fiko beşiktaş'ın başında çok verimli geçirdi. Kiraladı miraladı hiç kadroyu eksik bırakmadı. O da bilirdi ben transfer yapamıyorum FFP var demeyi.

Serdar geçen yıl sakatlıktan pek maç kaçırmadı müzmin diyemeyiz ama bu sezon iyi değil malesef.

Feguli için katılıyorum keşke almasaydık o kadar istedik, nöbet tuttuk ama tutmadı hiç.

Bundan sonra Kuzey Afrika'lı tek 1 tane topçu istemem hepsi aynı hepsi.

Fernando ve Onyekuru için az çok katılıyorum ama şimdi ki sakatlıklar adale sakatlığı, darbe bile değil kendilerine bakmıyorlar sanırım mesela Linnes, Donk, Naga, Muslera genelde sağlıklı, adale sakatlığı vs yaşamıyolar kolay kolay Gomis de böyleydi.

Serdar geçen yıl sakatlıktan pek maç kaçırmadı müzmin diyemeyiz ama bu sezon iyi değil malesef.

Feguli için katılıyorum keşke almasaydık o kadar istedik, nöbet tuttuk ama tutmadı hiç.

Bundan sonra Kuzey Afrika'lı tek 1 tane topçu istemem hepsi aynı hepsi.

Fernando ve Onyekuru için az çok katılıyorum ama şimdi ki sakatlıklar adale sakatlığı, darbe bile değil kendilerine bakmıyorlar sanırım mesela Linnes, Donk, Naga, Muslera genelde sağlıklı, adale sakatlığı vs yaşamıyolar kolay kolay Gomis de böyleydi.

nazar_boncugu_nazari_onler_mi_1523772943_5452.webp

Aman Allah nazarlardan saklasın. Onlara da bir şey olursa yandık zaten ligden çekilelim :/

Kosu mesafesi tek basina hicbir sey ifade etmiyor, Ajax mesela en kotu ikinci takim ama simdiye kadar cok iyi performans cikardilar, hatta beklentilerin oldukca ustundeler.

Muhim olan mac basina rakibimizden ne kadar az kostugumuz. Eger oyun iki tarafin da az mesafe kat edecegi sekilde oynaniyorsa bunda bir problem yoktur.

evet. Yalnız dikkatini cekerim. Vajina degil, anal ... Bu tip erotik kelimeler için tum forum ahalisinden ozur diliyorum. Bu konuda bir topic var.. Ilgisi olan okusun.. Doktorumuz bu konunun uzmanıymış.. hahaaaa
Pardon benim hatam başlık anal ağartmaymış benim kafa şu meşhur videoya gitti karıştırmışım. Konu hakkında görüş beyan etmem icap ederse ben de kara sevmiyorum açıkçası, çilek gibi seviyorum pembe kırmızı karışımı yani. Beyazlatma nın amacı ne bilemiyorum. Neyse konu dışına çıkmamak gerek.

ilginc bir tartisma..... bakalim kim kiminkini beyazlatacak

ilginc bir tartisma..... bakalim kim kiminkini beyazlatacak

Ya karsilikli rezillik yapiyorlar , biri otekine dayanaksiz fb li vs imasi yapar , oteki de hatayi hatayla ileri goturup sacma sapan seyler soyler

Sana elli kere forumun eskilerindensin ,katilimin da yogun , oturup anlasin emrahla filan, su yetkilerini genislet boyle seylere musade etme dedik

10 sene evvelkiler bile seni taniyor seviyor , keza ben de oyle ama sen de biraz inisiyatif al sabrimizi tasirma

Ya karsilikli rezillik yapiyorlar , biri otekine dayanaksiz fb li vs imasi yapar , oteki de hatayi hatayla ileri goturup sacma sapan seyler soyler

Sana elli kere forumun eskilerindensin ,katilimin da yogun , oturup anlasin emrahla filan, su yetkilerini genislet boyle seylere musade etme dedik

10 sene evvelkiler bile seni taniyor seviyor , keza ben de oyle ama sen de biraz inisiyatif al sabrimizi tasirma
Konudan atma yetkisi var zaten ahbap, yetki genişletilmesinden kastın nedir? Altan bey hısmımdır tc kimlik no mu gönül rahatlığıyla paslarım eğer mesele buysa.

Konudan atma yetkisi var zaten ahbap, yetki genişletilmesinde kastın nedir? Altan bey hısmımdır tc kimlik no mu gönül rahatlığıyla paslarım eğer mesele buysa.

Ya emrah ile diger tum adminler insanlara karsi ciddi toleransli , kendileri de soyluyorlar zaten , biz elimizden geldigince yasaklamadan atmadan etmeden cozmeye calisiyoruz diye

Olabilir, yontemdir

Ama bir iki de kemik kiran lazim , yusuf olur , bu demin bahsettigim sahis olur

Ben burada fikirleri ters diye fb li damgasi yemesini istemiyorum , ispati var mi

Onun da saldirgan bir uslupla terbiyesizce kelimeler sarf etmesi de ayni sekilde rahatsiz edici

Ya emrah ile diger tum adminler insanlara karsi ciddi toleransli , kendileri de soyluyorlar zaten , biz elimizden geldigince yasaklamadan atmadan etmeden cozmeye calisiyoruz diye

Olabilir, yontemdir

Ama bir iki de kemik kiran lazim , yusuf olur , bu demin bahsettigim sahis olur

Ben burada fikirleri ters diye fb li damgasi yemesini istemiyorum , ispati var mi

Onun da saldirgan bir uslupla terbiyesizce kelimeler sarf etmesi de ayni sekilde rahatsiz edici

Sinan seninle bircok konuda farklı dusundugumuz yerler oldu.. Eger vaktin varsa bu topici bastan sona oku.. İsmini soylemek istemediğim bir kişi bana satastı. Dersini aldı.. Sonra Melih bana kuş iması yaptı. Ben de ona yukarıda yazdıgım cevabı verdim. Yalan yok, iftira yok. Bu konu sanki cok ilgimizi cekiyormuş gibi topic acan kendisi.. Herneyse bu işi fazla uzatmak istemiyorum. Satasma olmadıgı muddetce..

Erol , adam sana haksiz sekilde, sanirim elestirilerinden yola cikarak , forumun kanseri olan bir seyi yapmis , bu malesef ben , baska bir cok arkadasin yaptigi bir sey . Kisilerin dusuncelerini kaale almamak yerine o kisiye satasmak veya bicimlendirmeye calismak

Buraya kadar haklisin . Rezalet bir durum . Mesnetsiz sekilde apolet takmak

Ama sen de terbiyesiz terbiyesiz laflar ediyorsun , haklisin diye biz mecbur muyuz senin bu sacma sapan kelimelerini okumaya birader , sana yapilan bir yanlis var , sen diger forumdaslara saygisizlik ederek dengelemeye calisiyorsun

Hahaha dersini aldı demiş bir de.

Sen anca kendine ders verirsin.

Attığın facia yorumlar orda daha altyapı, Bruma falan bir sürü konu da failin var gerek görmedim koymaya daha fazla rezil olma.

Erol , adam sana haksiz sekilde, sanirim elestirilerinden yola cikarak , forumun kanseri olan bir seyi yapmis , bu malesef ben , baska bir cok arkadasin yaptigi bir sey . Kisilerin dusuncelerini kaale almamak yerine o kisiye satasmak veya bicimlendirmeye calismak

Buraya kadar haklisin . Rezalet bir durum . Mesnetsiz sekilde apolet takmak

Ama sen de terbiyesiz terbiyesiz laflar ediyorsun , haklisin diye biz mecbur muyuz senin bu sacma sapan kelimelerini okumaya birader , sana yapilan bir yanlis var , sen diger forumdaslara saygisizlik ederek dengelemeye calisiyorsun
Son paragrafa kadar haklısın.. Ama bir dakika.. Bu konu cok onemliymiş, herkes merak ediyormuş gibi yazan, bu konuda baslık acan ben degilim.. Ayıplanacak bir kişi varsa o da Melih Peker..

Geri
Üst Alt