Galatasaray Koşu Mesafesinde Şampiyonlar Ligi'nde Yine Son Sırada!

Son paragrafa kadar haklısın.. Ama bir dakika.. Bu konu cok onemliymiş, herkes merak ediyormuş gibi yazan, bu konuda baslık acan ben degilim.. Ayıplanacak bir kişi varsa o da Melih Peker..

Ben degil mi dedim ? O baslatmis tamam , at ozelden mesajini et tehdidini gidin yogutcu parkinda , macka cayirinda el mi bey mi yaman kozlarinizi paylasin

Burada mesajla kalkip rezil kelimeler yaziyorsun , bizi cezalandiriyorsun melih in kabahati yuzunden

Hadi bir hafta sonuncu olursun. Ama 3 hafta arka arkaya sonuncu oluyorsan bir sikinti var demektir. Bir de farkli sonuncuyuz yani.

Ben de demin istatistiklere bakıyordum. Turnuva ortalamasının(109) biz 7-8 km altındayız(101.9). Bizim maçlarda rakiplerin koşu ortalaması da düşüyor bizden kaynaklı olarak.

Listede Ajax 104.9 koşmuş son maç ama 118 km ile şimdilik bu sezonun rekoru da onlarda.

Kalite eksikliği daha fazla mücadele, yardımlaşma, oyun ve taktik disiplini ile telafi edilmeye çalışılır. Ne yazık ki bizde bunlar da yok. Tempoyu düşürmeye çalışıyoruz sadece.
Koşu istatistiklerine nerden bakıyoruz

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bizim bireysel koşu istatistiğide önemli. Sinan ve eren çok koşan oyuncu değiller, birde donk son maç stoper gibi oynadı, ortasaha bomboş kaldı buda koşu mesafesini düşürmüş olabilir.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eldeki kadrodaki adamlar bunlar... Buna Terim bile çözüm bulamıyorsa kimse bulamaz... Uefa kupasını aldığımız dönemdeki oyun stili ve oyuncuların koşu istatistiği herhalde daha dünya üzerinde başka bir takıma nasip olmamıştır; Köpek gibi koş ve pres yap stili :D

Burada asil amac iceride sampiyon olarak , en azindan gelir maksimize etmek ve erite erite bu sozlesmeleri bitirmek

Baska care yok gibi . Rakipler de sorunlardan muzdarip, eger avrupa katilimi anlaminda sorun yasamaz isek onumuz acik herseye ragmen

Hahaha.. komiksin sadece.. Kuş sensin.. Doktormuş.. Anal beyazlatıcı doktoru.. sen ancak bu işlerden anlarsın..Futbol senin neyine..
forumda ne yaptığımız , ne söylediğimizle gerçek hayatta nasıl birisi olduğumuz arasındaki farkı ancak beni tanıyanlar bilebilir.

her zaman forum ortamlarını FRP olarak görmüşümdür.

Sosyal medyayı ve forum gibi ortamları aşırı ciddiye alan , hayatının merkezine koyanlara çok gülüyorum , sana da güldüğüm gibi ..

adminlere modlara tolerans suçlaması yapmışsınız ..

açık foruma 1 haftalığına mesaj atmıyorum ..myc almışım gibi düşünün.

isteyen özelden ulaşabilir.

forumda ne yaptığımız , ne söylediğimizle gerçek hayatta nasıl birisi olduğumuz arasındaki farkı ancak beni tanıyanlar bilebilir.

Sosyal medyayı ve forum gibi ortamları aşırı ciddiye alan , hayatının merkezine koyanlara çok gülüyorum , sana da güldüğüm gibi ..

Dr dik dur egilme!!!

me gusto vinos, me gusto mujeres

Boldladığım kısma katılıyorum. Sen beni tanıyormusun da , bana kuş diyorsun?? Bana yapılmış en buyuk hakarettir bu.. Neyse baska satasma olmadıgı muddetce benim için konu kapanmıştır.

Koşmaya çalışan sakatlanıyor çünkü

Terim'in marifetlerinden biri daha.
Kendisi takımı adam edeceğine milletten imzalı forma alma peşinde.

Birileri zengin olurken GALATASARAY fakirleşiyor!

Lanet gelsin, transferde emeği geçip pay alanlara!

Takim hic birsey calismamis, fizik olarak berbat durduma bu takimin kondisyoneri kim kardesim?

Oyun planimiz nasil olursa olsun bu takim bukadar az kosmamali. Kosanda sakatlaniyor yada mac bitmeden pili bitiyor. Acilen burdaki eksik neyse giderilmeli belliki kim calistiriyorsa oyunculari bu isi iyi yapmiyor

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şampiyonlar Ligi'nde en az koşan takım olan Galatasaray, Süper Lig'de koşu ortalamalarında 14. sırada yer alıyor. (Sabah) Aslan News on Twitter

DrkUWfXXQAENm3p

Koşuyu geçtim bizimkiler yanındakine bile pas veremiyor.

Geri
Üst Alt